17 Mart 2009, Salı 12:10:16

SAİM ESKİOĞLU 'SİYASET' DEDİ

1997 ile 2002 arasında Atatürk Havalimanı’nda Mülki İdare Amirliği görevini yürüten Saim Eskioğlu siyasete atıldı. Eskioğlu, hangi partiden ne adayı oldu?
  • belli oluyor görevdeydek bol bol gezmiş nasıl olsa beleş
  • saim beyi yakınen tanıyorum. Atatürk Hava Limanında çok başarılı bir Mülki İdare Amirliği görevi yaptı. kendisine başarılar dilerim. Umarım kazanır. kazanırsa çok güzel hizmetler yapacağından eminim.
  • Umarım kazanamazsın.... Yanlış seçim
  • Bana göre adres yanlis.Herhalde Memuriyet hayatindaki tecrübe onu bu yola sevk etti.Kazanabilecegi adrese gitmis.Tasköprü'lülerin Baskani ol secilirsen.AKP'lilerin degil.
  • saim bey akrabayız çokta karşılaştık ama keşke akp den olmasaydın kusura bakma duyunca sevinerek okudum ama AKP Yİ DUYUNCA çok üzüldüm..umarım kaybedersin..
  • Her horoz kendi çöplüğünde öter tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı şimdiden hayırlı olsun ama sözlerde tutulsun sayın başkanım

Atatürk Havalimanı’nda görev yaptığı süredeki yaptığı çalışmalarla havacılık sektöründe birçok kesimin takdirini toplayan İstanbul Vali Yardımcısı Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Saim Eskioğlu, son olarak yürüttüğü Soma Kaymakamlığı görevinden ayrıldı.

Atatürk Havalimanı’ndaki görevinin ardından Valilik ataması beklerken Gönen Kaymakamlığı’na atanan Eskioğlu, buradan da Soma Kaymakamlığı görevine getirilmişti.

29 Mart’taki yerel seçimler öncesinde çok önemli bir karar alarak siyasete atılan Eskioğlu, memleketi Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinden AKP Belediye Başkan Adayı oldu.

Saim Eskioğlu, siyasete atılmasını ise şu cümlelerle özetliyor:

“30 yılı aşkın bir süredir hasretini çektiğim cennet Taşköprümüze hizmetlerin en güzelini en büyüğünü yapmak istedim. Gerek ülkemizin görev yaptığım dört bucağında ve gerekse Amerika’dan Türkmenistan’a, Japonya’dan Finlandiya’ya kadar görüp incelediğim 25 ülkeden edindiğim bilgi ve tecrübelerimi memleketime, Taşköprümüze hizmet olarak yansıtmak ve şekillendirmek istedim.”

 

SAİM ESKİOĞLU 'SİYASET' DEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
belli oluyor görevdeydek bol bol gezmiş nasıl olsa beleş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
saim beyi yakınen tanıyorum. Atatürk Hava Limanında çok başarılı bir Mülki İdare Amirliği görevi yaptı. kendisine başarılar dilerim. Umarım kazanır. kazanırsa çok güzel hizmetler yapacağından eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Umarım kazanamazsın.... Yanlış seçim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bana göre adres yanlis.Herhalde Memuriyet hayatindaki tecrübe onu bu yola sevk etti.Kazanabilecegi adrese gitmis.Tasköprü'lülerin Baskani ol secilirsen.AKP'lilerin degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
saim bey akrabayız çokta karşılaştık ama keşke akp den olmasaydın kusura bakma duyunca sevinerek okudum ama AKP Yİ DUYUNCA çok üzüldüm..umarım kaybedersin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Her horoz kendi çöplüğünde öter tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı şimdiden hayırlı olsun ama sözlerde tutulsun sayın başkanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000