30 Aralık 2013, Pazartesi 00:24:26

SABİHA GÖKÇEN PİSTİ KAPANDI, UÇAKLAR AHL'YE YÖNLENDİRİLDİ

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pist gece yarısı bakıma alındı, son ana kadar bilgi verilmeyen uçaklar Atatürk Havalimanı'na yönlendirildi.
  • Peki şu Sabiha Gökçen hava alanının transit yolcu bankoları,pasaport kontrolünde ki eksiklikler ve terminal yetersizliği ne zaman gündeme gelecek... Hala günde 20 uçağa hizmet edebilecek kapasiteyle devam ediyor. Şirketlerin gereksiz yere gecikmeye girmesine sebep oluyor ancak hiç gündeme gelmiyor...
  • Köpekten temizlenmedi mi muhabbeti ne acaba açıklayabilcek var mı ??
  • HER ZAMAN HER YERDE AHL...
  • Bilip bilmeden yorum yapanlar cok komıksiniz bilginiz tecrübeniz yoksa susmanız sahabelerinde OLACAKTIR Sabiha Gökçen için kütük acısı olanlar bu haberleri beklemek yerine kendinizebdaha faydalınişler bulun
  • pıst ın bakımını gerektıren acıl durumlarda dahı , mutlaka notamı yapılmış olmalıdır. kaldıkı planlı calışmalarda bu durumun bılgısı önceden tum havacılara notamla duyurulur. gokcen de bu hızmet dhmı personelınce yurutuldugu ıcın , notamdan kaynaklanan bır aksamanın oldugunu duşunmuyorum. yorumlarda sozu edıldıgı gıbı, eger pıst te kopekler varsa ,o zaman zaten kule trf planlamasını yapacaktır..pas gecmesı gerekenı pas gecırtecek dıgerlerınıde bekletecektır.. eger kopek tehdıdı uzun zaman alacaksa kule cı bunu ınışe gelen ucaklara soleyerek onların cvb larına gore hareket edebılır.. sanırım metınde bazı eksık bılgıler oldugu ıcın ve goruşlerımızı de varsayımlara dayanarak yaptıgımızdan degışık goruşler ortaya atılmaktadır. ama her sekılde ,her sıkıntıya karsılık gelıştırılmış kurallara gore hızmetın surduruldugu de bılınmelıdır..
  • gökçene acil 2. pist gerek. mevcut pist miyadını doldurdu
  • Arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmasak daha iyi olacak, Gökçen pistinde herhangi birşey yoktu, o6 inişinde pistte oluşan çukur nedeniyle kapandı, yoğun uğraşlar sonucunda dolgu yapıldı ve bu nedenle uçaklar diğer meydanlara yönlendirildi. sonrasında 24 iniş olarak devam etti, herkes atıp tutmasın, yok çay kahve yok, keyfe keder bakım, inse uçak kırım yapsa çok daha hoş olacak herhalde.Boş işlerle uğraşmayıp herkes bildiği işi yapsın, o konuda yorum yapsın.
  • artık sabiha gökçenin de dhmi ye geçmesi lazım boyle olmaz 1 saatte istanbula gel 3 saatte Ahl den pendike gidemedik haberimiz olsaydı sonraki uçağı beklerdi.. neden bilgilendirme yapılmaz kim bu işin sorumlusu hesap versin belki cenazem belki hastam vardı..
  • Dun 23:00 da problem yasamadan inen arkadas ... BUYUKSUN !!!
  • 30 dk.da neyin bakımı yapılır?

Sabiha Gökçen Havalimanı pisti bu gece yarısı 00.00'da bakıma alındı. 30 dakika süreyle bakıma alınan pist nedeniyle hava trafiği aksadı.

Uçaklara pistin durumuna ilişkin son ana kadar bilgi verilmemesi üzerine uçaklar Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş gerçekleştiremedi.

Antalya, Trabzon, Gaziantep ve Erzurum'dan gelen uçaklar pistin son anda kapalı olduğu bilgisi verildikten sonra Atatürk Havalimanı'na yönlendirildi.

Pistin bakıma alınacağı bilgisinin uçaklar havalanmadan önce verilmemesi tepkiyle karşılanırken, yolcuların " Kalkıştan önce bilgi verilseydi kalkacağımız havalimanında beklerdik, Atatürk Havalimanı'na inmek zorunda kalmazdık" dedikleri kaydedildi.

Airporthaber.com ÖZEL

SABİHA GÖKÇEN PİSTİ KAPANDI, UÇAKLAR AHL'YE YÖNLENDİRİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Peki şu Sabiha Gökçen hava alanının transit yolcu bankoları,pasaport kontrolünde ki eksiklikler ve terminal yetersizliği ne zaman gündeme gelecek... Hala günde 20 uçağa hizmet edebilecek kapasiteyle devam ediyor. Şirketlerin gereksiz yere gecikmeye girmesine sebep oluyor ancak hiç gündeme gelmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Köpekten temizlenmedi mi muhabbeti ne acaba açıklayabilcek var mı ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomish ~ 10 yıl önce
kurtköydeki açık hava köpek barınağı durumundan apron da nasibini bolca alıyor demek.
AHL ~ 10 yıl önce
HER ZAMAN HER YERDE AHL...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Bilip bilmeden yorum yapanlar cok komıksiniz bilginiz tecrübeniz yoksa susmanız sahabelerinde OLACAKTIR Sabiha Gökçen için kütük acısı olanlar bu haberleri beklemek yerine kendinizebdaha faydalınişler bulun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 10 yıl önce
pıst ın bakımını gerektıren acıl durumlarda dahı , mutlaka notamı yapılmış olmalıdır. kaldıkı planlı calışmalarda bu durumun bılgısı önceden tum havacılara notamla duyurulur. gokcen de bu hızmet dhmı personelınce yurutuldugu ıcın , notamdan kaynaklanan bır aksamanın oldugunu duşunmuyorum. yorumlarda sozu edıldıgı gıbı, eger pıst te kopekler varsa ,o zaman zaten kule trf planlamasını yapacaktır..pas gecmesı gerekenı pas gecırtecek dıgerlerınıde bekletecektır.. eger kopek tehdıdı uzun zaman alacaksa kule cı bunu ınışe gelen ucaklara soleyerek onların cvb larına gore hareket edebılır.. sanırım metınde bazı eksık bılgıler oldugu ıcın ve goruşlerımızı de varsayımlara dayanarak yaptıgımızdan degışık goruşler ortaya atılmaktadır. ama her sekılde ,her sıkıntıya karsılık gelıştırılmış kurallara gore hızmetın surduruldugu de bılınmelıdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ltba ~ 10 yıl önce
gökçene acil 2. pist gerek. mevcut pist miyadını doldurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmasak daha iyi olacak, Gökçen pistinde herhangi birşey yoktu, o6 inişinde pistte oluşan çukur nedeniyle kapandı, yoğun uğraşlar sonucunda dolgu yapıldı ve bu nedenle uçaklar diğer meydanlara yönlendirildi. sonrasında 24 iniş olarak devam etti, herkes atıp tutmasın, yok çay kahve yok, keyfe keder bakım, inse uçak kırım yapsa çok daha hoş olacak herhalde.Boş işlerle uğraşmayıp herkes bildiği işi yapsın, o konuda yorum yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ltba ~ 10 yıl önce
artık sabiha gökçenin de dhmi ye geçmesi lazım boyle olmaz 1 saatte istanbula gel 3 saatte Ahl den pendike gidemedik haberimiz olsaydı sonraki uçağı beklerdi.. neden bilgilendirme yapılmaz kim bu işin sorumlusu hesap versin belki cenazem belki hastam vardı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBA YA ~ 10 yıl önce
ARKADAŞIM HAVACILIKTAN ANLAMADIGIN KESIN. PLANI ALAN KAPTAN LTFJ İCİN PIB BAKSAYDI PISTIN KAPALI OLDUGUNU GOREBILIRDI. ONEMLI BIR OLAY OLMUS VE PIST SON ANDA KAPATILMIS ISE BUNU BIRAK DHMI NIN HANGI OTORITE OLURSA OLSUN COZUM BULAMAZDI.
Dun 23:00 ~ 10 yıl önce
Dun 23:00 da problem yasamadan inen arkadas ... BUYUKSUN !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eagle ~ 10 yıl önce
30 dk.da neyin bakımı yapılır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çay ve sigara ~ 10 yıl önce
topyekün çay sigara molası..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000