30 Kasım 2015, Pazartesi 12:29:57

Rus uyruklu yolcu AHL'de gözaltına alındı

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nı temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.
  • söylenilene kadının elindeki bende şarbon varmış. istanbul'dan uçacaklar ahl'yi kullanmasın mümkünse...
  • hadi yorum yap bunada b-52 nerdesin.. bak güvenlik arkadaş nasıl davranıyor yolcuya kafadan kontak olmasına ragmen.. güvenlik arkaş nekadar iyi konuşmasına rağmen senin gibi dengesizler işte böyle cevaplar vererek , yorumlar yazarak bizleri kötü göstermeye çalışıyorsunuz.. Senin bu yolcudan hiç bi farkın yok .. SEVİYESİZ !!!
  • neyse çeçen çıkmış.

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nı temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları silen Basha, polis ve sağlık ekiplerini uzun süre uğraştırdı.

Çeçen uyruklu Rus vatandaşı Malika Abo Basha, Onur Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle Rusya'nın Nalçik şehrine gitmek için işlemlerini yaptırdıktan sonra pasaporttan geçerken vize ihlali çıkınca Atatürk Havalimanı'nı birbirine kattı. Önce pasaport polislerine bağıran Malika Abo Basha daha sonra elindeki bezle Atatürk Havalimanı'nda bulunan kontuarları temizlemeye başlayınca olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri uzun süre Basha’yı ikna etmeye çalıştı. İkna çabaları sonuçsuz kalınca göz altına alınmak istenen Basha, özel güvenlik memurlarına saldırmaya kalktı.

Kendisini sakinleştirmek için kahve içmeye çağıran özel güvenlik memuruna, “Bizim başkan benimle oturmak istiyor. Kahve içmek istiyor, ben istemiyorum. Sen kimsin” dedi. Sağlık ekiplerine uçağa binmek istediğini söyleyen Basha, “Burada yakın bir ülkede adam öldürüyorlar. Burada da olabilir. Sizin ülkede beni uçağa bindirmeden bana rahat yok” dedi.

Olay yerine çağrılan kadın polisin gelmesi üzerine ikna edilen Basha, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi'ne götürüldü.

Rus uyruklu yolcu AHL'de gözaltına alındı

Yorumlar

şarbon ~ 8 yıl önce
söylenilene kadının elindeki bende şarbon varmış. istanbul'dan uçacaklar ahl'yi kullanmasın mümkünse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b-52 ye ~ 8 yıl önce
hadi yorum yap bunada b-52 nerdesin.. bak güvenlik arkadaş nasıl davranıyor yolcuya kafadan kontak olmasına ragmen.. güvenlik arkaş nekadar iyi konuşmasına rağmen senin gibi dengesizler işte böyle cevaplar vererek , yorumlar yazarak bizleri kötü göstermeye çalışıyorsunuz.. Senin bu yolcudan hiç bi farkın yok .. SEVİYESİZ !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
Çok haklısınız. Böyle günde bir sürü insanla uğraşmak zordur tabi. Ama kim nerden bilecek. Millet takılmış kemer ve bota gidiyor..
kadir ~ 8 yıl önce
neyse çeçen çıkmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000