14 Aralık 2012, Cuma 15:58:45

PORT CLINIC'TEN AÇIKLAMA

Port Clinic Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bir vaka üzerine açıklama yayınladı...
  • bu tip durumlarda tıbbı müdehalae en kısa sürede olursa ve hastaneye kadar geçen sürede de müdehalae devam ettiği takdirde sorun olmaz sorumlu herkes görevini eksiksiz şekide yerine getirdiğinde sorun olmaz. yapılacak her şey yapıldığında elbette sonu olumlu olsun ister ama üzüntü verici durumda olabiliyor..

Yapılan açıklamada:

14.12.2012 tarihinde 13.24’de gelen acil çağrı üzerine dış hatlar terminali geliş katı 219 gate karşısındaki pasaport kontuarları arkasında bulunan vaka için yarım dakika içerisinde acil ekibimiz tam donanımlı olarak çıkış yapmış ve süratle olay yerine ulaşmıştır. Vaka Sn. Jalıl Hammood Merhej AL- DHUHAIBAT  isimli Irak uyruklu 60 yaşında erkek hasta olup , bilinci kapalı halde yerde yatmaktaydı.Yapılan ilk değerlendirmede nabız ve solunum fonksiyonlarının olmadığı anlaşılarak  ileri kadriak yaşam desteği uygulanmaya başlanmıştır. İlk müdahalesi tamamlanan hasta Portclinic Acil Yardım  Ambulansı ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma  Hastanesi acil servisine nakledilmiştir. Olay yerinde , yolda ve Hastanede kesintisiz sürdürülen tıbbi müdahaleye rağmen maalesef hasta kurtarılamamıştır.

PORT CLINIC'TEN AÇIKLAMA

Yorumlar

camaroth ~ 11 yıl önce
bu tip durumlarda tıbbı müdehalae en kısa sürede olursa ve hastaneye kadar geçen sürede de müdehalae devam ettiği takdirde sorun olmaz sorumlu herkes görevini eksiksiz şekide yerine getirdiğinde sorun olmaz. yapılacak her şey yapıldığında elbette sonu olumlu olsun ister ama üzüntü verici durumda olabiliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000