22 Şubat 2010, Pazartesi 14:53:21

PİSTİN KAPATILMA TARİHİ AÇIKLANDI

Atatürk Havalimanı 06-24 pistinin hangi tarihler arasında trafiğe kapatılacağı kesinleşti.
  • ben TAV öneticisi olsam derhal DHMİ hakkında "müşterime eziyet etme" suçundan dava açarım.çünkü bu yapılan resmen TAV'ı pik sezonda sabote etmek.hele birde bu durumu görüp bazı firmalar geçici olarak SAW'a giderse varın uğranacak zararı hesaplayın.
  • bu kararı alanları tebrik ediyorum,koca kış açık kaldı,sezon başında pist kapatmaya karar veriliyor,havaalanında çalışan insanlara ve yolculara sezon sürprizi,çok başarılı
  • havaalanını da kapatında herkes rahat etsin bari
  • Herkez tarifesini yaptı biletini sattı 15 gün önce pistti kapatıyoruz denirmi? Kesin uzar ( temmmuzu geçer) .Pist kesinlikle asfalt olmamalı oluklu beton olmalı tüm ana iniş pistlerinde olduğu gibi.Oluklu pist su tutmaz aquaplanning tehlikesi yoktur yapımı kolaydır.Ek bir hihg speed exit daha yapılmalı.Bundan önceki diğer tüm tamirlerde olduğu gibi 9 ile 5 arası çalışırlar.1 ayda bitecek iş 6 ay sürer .Allah pilot ve ATC nin yardımcısı olsun.
  • 06-24 pistine paralel bir pist yapılamıyor mu? Orada yeterli alan var bildiğim kadarıyla. Yedeği olmadan pist kapatılırsa bunun sıkıntısını herkez çekecek. Ülke ekenomisi kaybedecek.
  • yakışır... bu kafayla anca bu kadar olur.
  • ooooooooo şenlik daha yeni başlıyor desenize :) ucakta yolcularla bogusuruz iyice mesailer şişer ekipler gunu 16 saat mesaiyle kapatır yolcu ankaraya 6 satte gider ikramlar cope gider yer personeli cinnet getirir.. sabır ceker hadi bakalım.. kapatın pisti en yogun donemde

Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Atatürk Havalimanı’nın önemli yükünü çeken Ataköy-Florya yönündeki 06-24 pistinin, 8 Mart-01 Temmuz tarihleri arasında hava trafiğine kapatılacağını açıkladı.

Pistin uzatılması için çalışmalar tüm hızıyla sürerken, pist üzerindeki dolgu ve kaplama işlerinin yaz sezonu öncesinde yapılabilmesi için pistin kapatılması gerekecek.

Özellikle yağışlı havalarda inişin güçleştiği kısa pist, 08 Mart - 01 Temmuz 2010 tarihleri arasında uçuş trafiğine kapatılacak. Bu süre içerisinde Atatürk Havalimanı’ndaki hava trafiği 18-36 R/L (sağ ve sol) pistinden sağlanacak.

PİSTİN KAPATILMA TARİHİ AÇIKLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
ben TAV öneticisi olsam derhal DHMİ hakkında "müşterime eziyet etme" suçundan dava açarım.çünkü bu yapılan resmen TAV'ı pik sezonda sabote etmek.hele birde bu durumu görüp bazı firmalar geçici olarak SAW'a giderse varın uğranacak zararı hesaplayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kararı alanları tebrik ediyorum,koca kış açık kaldı,sezon başında pist kapatmaya karar veriliyor,havaalanında çalışan insanlara ve yolculara sezon sürprizi,çok başarılı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havaalanını da kapatında herkes rahat etsin bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Herkez tarifesini yaptı biletini sattı 15 gün önce pistti kapatıyoruz denirmi? Kesin uzar ( temmmuzu geçer) .Pist kesinlikle asfalt olmamalı oluklu beton olmalı tüm ana iniş pistlerinde olduğu gibi.Oluklu pist su tutmaz aquaplanning tehlikesi yoktur yapımı kolaydır.Ek bir hihg speed exit daha yapılmalı.Bundan önceki diğer tüm tamirlerde olduğu gibi 9 ile 5 arası çalışırlar.1 ayda bitecek iş 6 ay sürer .Allah pilot ve ATC nin yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
06-24 pistine paralel bir pist yapılamıyor mu? Orada yeterli alan var bildiğim kadarıyla. Yedeği olmadan pist kapatılırsa bunun sıkıntısını herkez çekecek. Ülke ekenomisi kaybedecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yakışır... bu kafayla anca bu kadar olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ooooooooo şenlik daha yeni başlıyor desenize :) ucakta yolcularla bogusuruz iyice mesailer şişer ekipler gunu 16 saat mesaiyle kapatır yolcu ankaraya 6 satte gider ikramlar cope gider yer personeli cinnet getirir.. sabır ceker hadi bakalım.. kapatın pisti en yogun donemde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000