25 Nisan 2013, Perşembe 13:55:31

PİLVAK YENİ YÖNETİMİNİ SEÇİYOR

Pilotlar Vakfı’nda (PİLVAK), bugün Olağan Genel Kurul heyecanı yaşanıyor...
  • Ben sivilim ama asker listesine oy verdim . Erhan Çakmak mıydı neydi 2 sene önce atıp tutarak aldı yönetimi hiç bi dediğini yapmadı.
  • Edali hocamiza basarilar diliyoruz, burada bile bolunmeye gerek yok, kim is yapacaksa o gelsin ve herkese hayirli olsun, biktik artik bu bolucu yikici soylemlerden hayy sivili de askeri de batsin, siz yabancilara bakin birlik olun bj kere de yahu.....be bitmez eziklikmis arkadas
  • Sivil liste -asker listeye karşı kutuplar belli oldu.

PİLVAK, şu sıralarda Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Ali Sirmen Toplantı Salonu'nda yeni yönetimini seçiyor. PİLVAK’ın yeni yönetimi için Talpa Eski Genel Sekreteri Savaş Şen ve Kemali Bülent Adalı’nın oluşturduğu listeler yarışacak.

Saat 13:00’da açılış konuşması ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurul’da daha sonra oy kullanma işlemine geçildi. Uçuşa gidecek pilotların öncelikli oy kullandığı seçim, bu akşam saat 19:00’a kadar devam edecek ve saat 19:00’dan sonra ise oyların sayım işlemine geçilecek.

Faaliyet raporunun okunmasıyla devam eden ve Divan Kurulu Başkanlığı’nı Doğan Keskintepe’nin yaptığı Olağan Genel Kurul, bilanço gelir-gider durumunun takdimi, Yönetim Kurulu ve denetim kurulunun ibrası ile devam edecek.





















©AirportHaber

PİLVAK YENİ YÖNETİMİNİ SEÇİYOR

Yorumlar

asker çocuğu ~ 11 yıl önce
Ben sivilim ama asker listesine oy verdim . Erhan Çakmak mıydı neydi 2 sene önce atıp tutarak aldı yönetimi hiç bi dediğini yapmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bra ~ 11 yıl önce
Edali hocamiza basarilar diliyoruz, burada bile bolunmeye gerek yok, kim is yapacaksa o gelsin ve herkese hayirli olsun, biktik artik bu bolucu yikici soylemlerden hayy sivili de askeri de batsin, siz yabancilara bakin birlik olun bj kere de yahu.....be bitmez eziklikmis arkadas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 11 yıl önce
Sivil liste -asker listeye karşı kutuplar belli oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000