25 Aralık 2012, Salı 09:08:54

PİLOTLARIN KABUSU LAZERCİ AVCILAR'DA ENSELENDİ

Atatürk Havalimanı'na inen bir uçağa lazer tutan şahıs polis tarafından yakalandı.
  • sadece salıvermişsiniz olmamış,valla üzüldüm aslında ödül yönetmeliğine uygun bir şekilde madalyalandırıp,sonra moral tatiline maldivlere gönderip dönüşündede ibb bandosu ile karşılamalı idiniz yani ayıp olmuş adama yahu
  • Akıllının biri suc=ceza diyip cezaların suca bir cozum getirmedigini yazmis! Madem ki havaciyiz, GPWS, TCAS vb... gibi sistemler ucak kazalarini durdurdu mu ? HAYİR AMA AZALTTİ!!! Mukemmel bir sistem asla olmaz ama mukemmele yakin sistemler ve o sistemleri kullanan/uyan kullanicilar olur! İdam cezasi verilsin ve kullanici idam istemiyorsa sisteme uysun !!
  • Uçağa lazer tutmayı terör suçu kapsamına almazsan önleyemezsin. 1 saat sonra serbest bırakmak için mi o kadar emek sarfedip yakaladınız ? Tam Türk işi.
  • atın içeriye insan müsfettesini bunun şakasımı olur....
  • Evet, bu yeterince caydırıcı değil. Birkaç gün nezaret ve sonrasında savcının karşısına çıkarsa, bir de üzerine para cezası yerse belki aklı başına gelir. İkinci defa yakalanırsa hapis cezası filan olmalı. Hukukçu değilim ama baklava çalan çocuklara yapılan muameleyi düşününce (terörist demeye getirmişlerdi çocuklara) bu hiç bir şey.
  • ne olacak burası türkiye serbest kalsın gitsin demokrasi denilen şey işde adam odtü campüsünde uzaya uydu gönderiliyor Türk mühendisleri yapmış emenk zaman harcamış tören var adam ortalığı yakıp yıkmanın derdi vay anasına ondan sonra bu öğrencileri eğitim veren proflar da aferin oğlum diyerek teşvik edip destekliyorlar oratalığı yakıp yıkanlara tebrik etmek lazım.. sorarım odtülü öğrencilere sizler sol görüşlüsün olabilir burada ne ilgisi sağın solun ortanın türk uydusu fırlatılıyor memnun olunması gereken bir durumda sizler ortalıpı yakıp yıkıyorsunuz inanılır gibi değil sizler opdtüdan mezun olursunuz capitalizm merkezi amerikaya arkanıza bakmadan gidersiniz halbuki sizin görüşünüze göre siz kübaya, Çine, vietnama, kuzey koreye gitmeniz gerekmez mi sizin görüşünüze ve hareketinize göre sosyalizm bir numara ve sizler capitalizm düşmanısınız karşıtı yani ama tutmuyor galiba söleyidkleriniz yaptıklarınız ve uygulama
  • YAŞASIN TÜRK ADALETİ VE BU ADALETİN BEKÇİLERİ
  • Yasasin kanunlarimiz...Artik ay da 1 degil 10 tane lazer haberi okuruz!!nasil olsa bisey olmuyo....
  • abartmayalım...ama kanunların elverdiği en ağır şekilde cezalandırılmaları gerekir ki ibreti alem olsun....hapis ve para cezası olmalı... Bir FO.....
  • idam midam, sakin olun beyler :). bunlara gerek yok. Toplumdaki farkındalığı artırmak gereklidir. Lazer ışığı yoğun enerji içeren ışıktır, göze tutulduğunda göz dokusunu yakmaya başlar gücüne bağlı olarak. İnternet'te daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin. youtube'da videoları izleyebilirsin. fakat bilgi sahibi olacağın kaynaklar muhtemelen ingilizce olacaktır. Fakat temel kelimelerin ingilizce karşılığını sözlükten çevirip youtube'da görsel bilgilere erişebilirsin.

Bugün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı'na inişe geçen bir uçağa lazer tutan şahıs polis tarafından yakalandı. Pilotun kuleye bilgi vermesi sonrası polisle irtibata geçen DHMİ yetkilileri, lazerin tutulduğu bölgeyle ilgili polise bilgi verdi.

Kısa süre sonra şahıs polis tarafından suçüstü yakalandı, Şahsın Avcılar karakoluna götürüldüğü bildirildi.

20:36: Onlarca yolcunun hayatını tehlikeye attıktan sonra gözaltına alınan şahsın, az önce idari yaptırım uygulandıktan sonra serbest bırakıldığı kaydedildi.

20.50: 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'na göre işlem yapılarak serbest bırakılan lazercinin ardından tepkiler gelmeye başladı. Uçaklara lazer tutarak onlarca kişinin canına kast eden lazercilerin tutuklanması gerektiğini söyleyen pilotlar oldu. 



©AirportHaber.com

PİLOTLARIN KABUSU LAZERCİ AVCILAR'DA ENSELENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

ayıp ayıp ~ 11 yıl önce
sadece salıvermişsiniz olmamış,valla üzüldüm aslında ödül yönetmeliğine uygun bir şekilde madalyalandırıp,sonra moral tatiline maldivlere gönderip dönüşündede ibb bandosu ile karşılamalı idiniz yani ayıp olmuş adama yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu arada ~ 11 yıl önce
Akıllının biri suc=ceza diyip cezaların suca bir cozum getirmedigini yazmis! Madem ki havaciyiz, GPWS, TCAS vb... gibi sistemler ucak kazalarini durdurdu mu ? HAYİR AMA AZALTTİ!!! Mukemmel bir sistem asla olmaz ama mukemmele yakin sistemler ve o sistemleri kullanan/uyan kullanicilar olur! İdam cezasi verilsin ve kullanici idam istemiyorsa sisteme uysun !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Terör suçu ~ 11 yıl önce
Uçağa lazer tutmayı terör suçu kapsamına almazsan önleyemezsin. 1 saat sonra serbest bırakmak için mi o kadar emek sarfedip yakaladınız ? Tam Türk işi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazıklar olsun ~ 11 yıl önce
atın içeriye insan müsfettesini bunun şakasımı olur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HPM 900 ~ 11 yıl önce
Evet, bu yeterince caydırıcı değil. Birkaç gün nezaret ve sonrasında savcının karşısına çıkarsa, bir de üzerine para cezası yerse belki aklı başına gelir. İkinci defa yakalanırsa hapis cezası filan olmalı. Hukukçu değilim ama baklava çalan çocuklara yapılan muameleyi düşününce (terörist demeye getirmişlerdi çocuklara) bu hiç bir şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth.. ~ 11 yıl önce
ne olacak burası türkiye serbest kalsın gitsin demokrasi denilen şey işde adam odtü campüsünde uzaya uydu gönderiliyor Türk mühendisleri yapmış emenk zaman harcamış tören var adam ortalığı yakıp yıkmanın derdi vay anasına ondan sonra bu öğrencileri eğitim veren proflar da aferin oğlum diyerek teşvik edip destekliyorlar oratalığı yakıp yıkanlara tebrik etmek lazım.. sorarım odtülü öğrencilere sizler sol görüşlüsün olabilir burada ne ilgisi sağın solun ortanın türk uydusu fırlatılıyor memnun olunması gereken bir durumda sizler ortalıpı yakıp yıkıyorsunuz inanılır gibi değil sizler opdtüdan mezun olursunuz capitalizm merkezi amerikaya arkanıza bakmadan gidersiniz halbuki sizin görüşünüze göre siz kübaya, Çine, vietnama, kuzey koreye gitmeniz gerekmez mi sizin görüşünüze ve hareketinize göre sosyalizm bir numara ve sizler capitalizm düşmanısınız karşıtı yani ama tutmuyor galiba söleyidkleriniz yaptıklarınız ve uygulama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜRK ADALETİ ~ 11 yıl önce
YAŞASIN TÜRK ADALETİ VE BU ADALETİN BEKÇİLERİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 11 yıl önce
Yasasin kanunlarimiz...Artik ay da 1 degil 10 tane lazer haberi okuruz!!nasil olsa bisey olmuyo....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
idam mı...oha!... ~ 11 yıl önce
abartmayalım...ama kanunların elverdiği en ağır şekilde cezalandırılmaları gerekir ki ibreti alem olsun....hapis ve para cezası olmalı... Bir FO.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 11 yıl önce
idam midam, sakin olun beyler :). bunlara gerek yok. Toplumdaki farkındalığı artırmak gereklidir. Lazer ışığı yoğun enerji içeren ışıktır, göze tutulduğunda göz dokusunu yakmaya başlar gücüne bağlı olarak. İnternet'te daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin. youtube'da videoları izleyebilirsin. fakat bilgi sahibi olacağın kaynaklar muhtemelen ingilizce olacaktır. Fakat temel kelimelerin ingilizce karşılığını sözlükten çevirip youtube'da görsel bilgilere erişebilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000