19 Mart 2009, Perşembe 13:42:53

PİLOT BAHADIR ALTAN GÖZALTINA ALINDI

Atatürk Havalimanı'nda bir olaya müdahale eden Kaptan pilot Bahadır Altan gözaltına alındı.
  • Nezahat rumuzuyla yorum yazan kişiye hitaben gönderdiğim yazımı yayınlamadınız. 65 YAŞINDA olduğunu ve olaya tanık olduğunu belirten ve internet karşısında (?) airporthaberin olayla ilgili haberine yorum yazan kişinin KENDİSİ İLE İLGİLİ GERÇEĞİ SÖYLEMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.OLAYA TANIKLIĞI doğruysa , lütfen o günkü hangi uçuşta olduğunu söylesin, görelim gerçek yolcu mu değil mi. (soyismine gerek yok)
  • Arkadaşım sen uçağını kullansana. Polis gelip de kokpite girip sana akıl veriyor mu? Temizlikçi temizlik yapacak, polis polislik sen de uçağını kullan.
  • İnsan haklarına değer vermek Polisin görevine müdahele etmekle olmaz.Güvenlik gerekçe gösterilerek ABD ye yolcu olarak girişte polis seni donuna kadar çıkarttırıyor mesleğin kaptan değil ne olursa olsun.Niye oradaki bu uygulama karşısında insan hakları onuru aklına gelmiyor.
  • BİZ DE AMERİKADA GÖREVİNİ YAPAN POLİSLERE MÜDAHELE EDEN VEYA EDEBİLECEK KAPTAN DUYMADIK.HELE SALIVERİLENİNİ HİÇ DUYMADIK.SANIRIM MÜDAHELE EDEBİLECEK DE HENÜZ DOĞMADI.
  • Bahadır Abiyi yeni tanımış bir insanım. Son derece saygıdeğer ve hümanist bir insan. İnsan haklarına değer veren , adam ayırmayan, kayırmayan, insana insan olduğu için değer veren birisi. Haklı olduğundan en ufak bir şüphem yok. ellerinden öperim Abi. Saygılar.
  • Aramızda Bush gibi arap düşmanları ve ırkçılar var galiba. Neden acaba kahraman polislerimizin bir gün de uzun boylu, iri-yarı, sarışın bir amerikalıyı tartakladığını duymadık.
  • tabii suya sabuna dokunmadan koyun gibi yaşarsanız böyle yorumlar yaparsınız. hiç bir şeye gıkınız çıkmaz, ne başınız derde girer, ne de canınız sıkılır sizin. işte bu bu tutumunuzla polis ya da gücü elinde tuttuğuna inananlara can sıkma, insanların başına dert açma ya da şiddet uygulama cesareti verir. ve öyle bir gün gelir ki siz bu şiddetin nesnesi olursunuz. işte o gün yüzünüzdeki şaşkın ifadeyi görmek isterim. gerçi siz bu yalakalıkla paçayı sıyırırsınız ya!
  • ben olay anında orada yolcu olarak bulunuyordum. 65 yaşında bir kadınım. polislerin adamcağıza şiddet uyguladığına tanık oldum. tavırlarından korktum sesim çıkamadı . sonradan kaptan olduğunu öğrendiğim beyefendinin polislere müdahalesi çok yerinde ve cesurcaydı. böyle olaylara başımızı çevirip geçtiğimiz için müdahil olanlara da tahammülümüz olmadığını anlıyorum yorumlardan .olaydan çok yorumları okuyunca üzüldüm. yazanların çoğu da belli ki havacılar. yazıklar olsun!
  • bende sunu söylemek istiyorum, güvenlik görevlileri yada polisler bu xray cizahından geçen yolculara malesef çok kötü davranıyor.insanlıklarından şüphem var, bahadır altan sektörde sevilir sevilmez,ama yaşanan olaya seyirci kalmak istemesi gayet insancıl bir davranış.benim bebeğimin bebek arabasını xray cihazından geçtikten sonra yere atan bir güvenlik elemanı vardı sabiha gökçende elimde çocukla kala kaldım sebep çocugum arabada uyudugundan kucağıma aldım incileri dökülerek arabayı cihaza attı.etraftaki herkes şaşırdı ve avazım çıktığı kadar bağırdım kimki o bana yardımcı olacagı yerde atıyordu malıma zarar verdi sinirlerimi bozmaya ne hakkı var şikayetçi oldum tabi 3 yıldız amire kadar gitti olay sonra beni ikna çabaları..insan olsunlar
  • 3-4 tutsunlarda aklı başına gelsin

Atatürk Havalimanı'nda Arap asıllı bir turist ile güvenlik görevlileri arasında yaşanan tartışmaya müdahale etmek isteyen Kaptan Pilot Bahadır Altan ve Hava-İş Sendikası Eğitim Sekreteri Engin Barutçu gözaltına alındı.

Olay dakikalar önce Dış Hatlar Terminalinde yaşandı. Polisin Arap yolcuya şiddet uyguladığını ileri süren Altan ve Barutçu, polise karşı çıktı. Arap yolcunun gözaltına alınmasını engellemek isteyen Altan ve Barutçu, müdahaleyi abartınca kendileri gözaltına alındı. Bahadır Altan ve Engin Barutçu Atatürk Havalimanı karakoluna götürüldü.

Gözaltına alınma görüntüleri saniye saniye Airport TV kameralarına yansıdı.

Gözaltı

Gözaltı

Gözaltı

AirportHaber


PİLOT BAHADIR ALTAN GÖZALTINA ALINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

Misafir ~ 15 yıl önce
Nezahat rumuzuyla yorum yazan kişiye hitaben gönderdiğim yazımı yayınlamadınız. 65 YAŞINDA olduğunu ve olaya tanık olduğunu belirten ve internet karşısında (?) airporthaberin olayla ilgili haberine yorum yazan kişinin KENDİSİ İLE İLGİLİ GERÇEĞİ SÖYLEMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.OLAYA TANIKLIĞI doğruysa , lütfen o günkü hangi uçuşta olduğunu söylesin, görelim gerçek yolcu mu değil mi. (soyismine gerek yok)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşım sen uçağını kullansana. Polis gelip de kokpite girip sana akıl veriyor mu? Temizlikçi temizlik yapacak, polis polislik sen de uçağını kullan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İnsan haklarına değer vermek Polisin görevine müdahele etmekle olmaz.Güvenlik gerekçe gösterilerek ABD ye yolcu olarak girişte polis seni donuna kadar çıkarttırıyor mesleğin kaptan değil ne olursa olsun.Niye oradaki bu uygulama karşısında insan hakları onuru aklına gelmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BİZ DE AMERİKADA GÖREVİNİ YAPAN POLİSLERE MÜDAHELE EDEN VEYA EDEBİLECEK KAPTAN DUYMADIK.HELE SALIVERİLENİNİ HİÇ DUYMADIK.SANIRIM MÜDAHELE EDEBİLECEK DE HENÜZ DOĞMADI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bahadır Abiyi yeni tanımış bir insanım. Son derece saygıdeğer ve hümanist bir insan. İnsan haklarına değer veren , adam ayırmayan, kayırmayan, insana insan olduğu için değer veren birisi. Haklı olduğundan en ufak bir şüphem yok. ellerinden öperim Abi. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aramızda Bush gibi arap düşmanları ve ırkçılar var galiba. Neden acaba kahraman polislerimizin bir gün de uzun boylu, iri-yarı, sarışın bir amerikalıyı tartakladığını duymadık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tabii suya sabuna dokunmadan koyun gibi yaşarsanız böyle yorumlar yaparsınız. hiç bir şeye gıkınız çıkmaz, ne başınız derde girer, ne de canınız sıkılır sizin. işte bu bu tutumunuzla polis ya da gücü elinde tuttuğuna inananlara can sıkma, insanların başına dert açma ya da şiddet uygulama cesareti verir. ve öyle bir gün gelir ki siz bu şiddetin nesnesi olursunuz. işte o gün yüzünüzdeki şaşkın ifadeyi görmek isterim. gerçi siz bu yalakalıkla paçayı sıyırırsınız ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben olay anında orada yolcu olarak bulunuyordum. 65 yaşında bir kadınım. polislerin adamcağıza şiddet uyguladığına tanık oldum. tavırlarından korktum sesim çıkamadı . sonradan kaptan olduğunu öğrendiğim beyefendinin polislere müdahalesi çok yerinde ve cesurcaydı. böyle olaylara başımızı çevirip geçtiğimiz için müdahil olanlara da tahammülümüz olmadığını anlıyorum yorumlardan .olaydan çok yorumları okuyunca üzüldüm. yazanların çoğu da belli ki havacılar. yazıklar olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bende sunu söylemek istiyorum, güvenlik görevlileri yada polisler bu xray cizahından geçen yolculara malesef çok kötü davranıyor.insanlıklarından şüphem var, bahadır altan sektörde sevilir sevilmez,ama yaşanan olaya seyirci kalmak istemesi gayet insancıl bir davranış.benim bebeğimin bebek arabasını xray cihazından geçtikten sonra yere atan bir güvenlik elemanı vardı sabiha gökçende elimde çocukla kala kaldım sebep çocugum arabada uyudugundan kucağıma aldım incileri dökülerek arabayı cihaza attı.etraftaki herkes şaşırdı ve avazım çıktığı kadar bağırdım kimki o bana yardımcı olacagı yerde atıyordu malıma zarar verdi sinirlerimi bozmaya ne hakkı var şikayetçi oldum tabi 3 yıldız amire kadar gitti olay sonra beni ikna çabaları..insan olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
3-4 tutsunlarda aklı başına gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000