06 Ekim 2012, Cumartesi 11:33:53

PASAPORT POLİSİNİN ZOR İMTİHANI!

Defile için İstanbul'a gelen 'Androjen Model' olarak tanınan Andrej Pejic, Atatürk Havalimanı'nda pasaport kontrolüne takıldı...
  • işi ehlinden alıp ehli keyfine keyfi olarak verirlerse ortaya bu manzara çıkar.
  • Canım, şşşşşş leri bu kadar yoğun kullanan birinin şahsı tanımasına şaşşşırmıyoruz :)
  • cok varoşş yorumlar cok cahilsiniz adamı 22 yasından berı tanıyorum bıraz kulturunz olsunda gırın ulklerın kım unlu kım ne bakın cok komıksınız ya..
  • haberin ikinci paragrafını okuyana kadar resimde kadın var bunlar erkek modelden bahsediyo ne alaka diye düşünüyodum ikinci paragrafı okudum anladım:) polis tanımak zorunda mı bütün mankenleri sanatçıları? Adam pasaporta bakıyo erkek karşısındakine bakıyo kadın! İllegal bi durum var diye düşünmüşler normal yani..
  • Ne farkı var. THY ve iştiraklerinde de bir sürü adam var profesyonelmiş gibi üst düzey yöneticilik sıfatı verilmiş , profesyonelmiş gibi ortada dolaşıp caka satıyor. Ama yoklayınca hiçbir şey bilmediği, deneyimsiz ve bilgisiz olduğu, torpille işe alındığı ve tutulduğu anlaşılıyor hemen.
  • google da gördüm resmini ne diyeyim dönecekmiş ama yolun ortasında kalmış....bizim diva onu yanına alsın işin sırlarını öğretsin.
  • keşke geri yollasalarmış nerden geldiyse
  • Adam sıradışı geldiği ülkede sıradışı olunca bu tarz olaylar olması gayet normal. Gerçekten erkeğe benzemiyor polisler de onu tanımak zorunda değil
  • Resimin yanlış koyulduğunu düşünerek ismi aradım fakat bir şey anlamadım.
  • sanırım cinsiyetten değil, başkasının pasaportuyla giriş yaptığını sanmıştır. o yüzden yoksa cinsiyete karıştığını sanmam

Moda dünyasının en çok konuşulan erkek modellerinden biri olan ve 'Androjen Model' olarak tanınan Andrej Pejic, Forum Fashion Week kapsamında Marmara Forum'da düzenlenen Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesine çıkmak için İstanbul'a geldi. Habertürk'ün haberine göre; Marc Jacobs ve Jean Paul Gaultier gibi dev modacıların defilelerinde podyuma çıkan 21 yaşındaki Prejic'in ülkemize girişi hiç de kolay olmadı.

UZUN SÜRE DİL DÖKTÜLER

Atatürk Havalimanı'nda pasaport kontrolündeki görevli polisler Andrej Pejic'in yüzüne bakıp "Pasaportunda erkek yazıyor ama bu kadın. Burada bir sorun var" diyerek kenara aldılar. Prejic'i karşılamaya gelenler, genç modelin 'Androjen' olduğunu ve tüm dünyada böyle tanındığını görevlilere anlatmak için uzun süre dil döktü. Sonunda olay çözüldü ve Anderj Pejic Türkiye'ye giriş yapabildi.

Atatürk Havalimanı'na inmesinin ardından pasaport polisleri tarafından şüpheli bir durum olduğu gerekçesiyle kısa bir süre sorguya alınan ancak daha sonra durumun netleşmesiyle girişine izin verilen manken Anderj Pejic, görevlilerle kısa bir süre zor anlar yaşadı.

PASAPORT POLİSİNİN ZOR İMTİHANI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
işi ehlinden alıp ehli keyfine keyfi olarak verirlerse ortaya bu manzara çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Varoşşşşşşşş A ~ 11 yıl önce
Canım, şşşşşş leri bu kadar yoğun kullanan birinin şahsı tanımasına şaşşşırmıyoruz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
varoşşş yorumlar.. ~ 11 yıl önce
cok varoşş yorumlar cok cahilsiniz adamı 22 yasından berı tanıyorum bıraz kulturunz olsunda gırın ulklerın kım unlu kım ne bakın cok komıksınız ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
haberin ikinci paragrafını okuyana kadar resimde kadın var bunlar erkek modelden bahsediyo ne alaka diye düşünüyodum ikinci paragrafı okudum anladım:) polis tanımak zorunda mı bütün mankenleri sanatçıları? Adam pasaporta bakıyo erkek karşısındakine bakıyo kadın! İllegal bi durum var diye düşünmüşler normal yani..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynısı THY de var ~ 11 yıl önce
Ne farkı var. THY ve iştiraklerinde de bir sürü adam var profesyonelmiş gibi üst düzey yöneticilik sıfatı verilmiş , profesyonelmiş gibi ortada dolaşıp caka satıyor. Ama yoklayınca hiçbir şey bilmediği, deneyimsiz ve bilgisiz olduğu, torpille işe alındığı ve tutulduğu anlaşılıyor hemen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yarıda kalmış.. ~ 11 yıl önce
google da gördüm resmini ne diyeyim dönecekmiş ama yolun ortasında kalmış....bizim diva onu yanına alsın işin sırlarını öğretsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim/rumuz ~ 11 yıl önce
keşke geri yollasalarmış nerden geldiyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frequentflyer ~ 11 yıl önce
Adam sıradışı geldiği ülkede sıradışı olunca bu tarz olaylar olması gayet normal. Gerçekten erkeğe benzemiyor polisler de onu tanımak zorunda değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha? ~ 11 yıl önce
Resimin yanlış koyulduğunu düşünerek ismi aradım fakat bir şey anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cinsiyetten değil ~ 11 yıl önce
sanırım cinsiyetten değil, başkasının pasaportuyla giriş yaptığını sanmıştır. o yüzden yoksa cinsiyete karıştığını sanmam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000