05 Mayıs 2016, Perşembe 09:08:00

Özbek yolcu AHL'de intihara kalkıştı

İstanbul-Taşkent seferini yapacak uçakta taşkınlık yaptığı için uçağın pilotu tarafından indirilen Özbekistan vatandaşı Mahmure M., Atatürk Havalimanı'nda intihar girişiminde bulundu.
  • SACMA BIR PROSEDUR VARYA YOK YOLCU MEMNUNIYETI DIYE,YAPMIYCAKSIN !!! PERSONELI DOVENI KORU BUNU KORU BIZE OLDUR
  • Ve bilet bedava gelmiştir. Ayılın artık
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • yıllarca bu kadın ve benzerleriyle çalıştım. sallasan yıllık maaşını cebinden çıkartır. burdayken devamlı haksızlığa uğradığını düşünüyorlar. memlekette kuzu kesiliyorlar.
  • bizim kendi vatandaşımız iş buldu da bi siz eksik kaldınız değil mi devletin böylelerini ülkeye bile sokmaması lazım ipini koparan her suriyelisi pakistanlısı bangladeşlisi ıraklısı özbekistanlısı soluğu türkiyede alıyo defolun gidin ülkenize Şimdi bazilari bunu irkciliklan bagdaslastiracak ama alakasi Yok. Bizim kendi vatandaslarimiz issizken bunu asla ama asla Kabul edemeyiz.
  • bu intihari iyi kullanmaya basladilar bu ecnebiler.ucaktan atilan cik ahl merdivenlerine intihar edicem diye kendini savur dur.hangisi ediyor hicbiri.amaclari bedava bileti nasil aldiririm gider ayak.kanmayin bu oyunlara.
  • Arabalarin onune atlayip oynayan bir kimse ile burdan Taskent'e kadar uctugunuzu dusunsenize.. diger yolcularin memnuniyeti icin ilgilenirken her an sorun yaratma potansiyeli tasiyan biriyle ilgilenmek, gozlemlemek cok anlamsiz bence.
  • Suriyeli Arap'a hoş geldin, Özbek Türk'üne defol git...
  • mahmure hanım madur olmuş, thy maduriyetini gidererek iyi bir reklam yapabilirdi ama nerde o akıl???

İstanbul-Taşkent seferini yapacak uçakta taşkınlık yaptığı için uçağın pilotu tarafından indirilen Özbekistan vatandaşı Mahmure M., Atatürk Havalimanı'nda intihar girişiminde bulundu. Özbek kadının intihar girişimi, polisin son anda yaptığı müdahaleyle engellendi.

Önceki gün akşam saatlerinde İstanbul - Taşkent uçağında taşkınlık yapması nedeniyle uçaktan indirilen Özbek vatandaşı Mahmure M., yapılan işlemlerinin ardından dün yine Atatürk Havalimanı'na geldi. Atatürk Havalimanı'nda sinir krizi geçiren kadın bir süre sonra arabaların önüne geçerek oynamaya başladı.

Çalışanlarla ve yolcularla kavga ettiği öğrenilen kadın, havalimanı gidiş katındaki parmaklıklara çıkarak intihar etmek istedi. Polis, Özbekistan vatandaşı kadını ikna etmeye çalıştı. Bu sırada bir polis memuru, Mahmure M.'nin bir anlık dalgınlığında yararlanarak, kadını yakaladı. Polis tarafından parmaklıklardan indirilen kadın, "Türkiye’ye çalışmaya geldim. Beni çalıştırmıyorlar. Üç çocuğum var onları özledim" dedi.

Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınan Mahmure M. ifadesinin alınmasının ardından Taşkent uçağıyla ülkesine gönderildi.



Özbek yolcu AHL'de intihara kalkıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

YOLCU HAKLARI ~ 8 yıl önce
SACMA BIR PROSEDUR VARYA YOK YOLCU MEMNUNIYETI DIYE,YAPMIYCAKSIN !!! PERSONELI DOVENI KORU BUNU KORU BIZE OLDUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beleş bilet ~ 8 yıl önce
Ve bilet bedava gelmiştir. Ayılın artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimseli ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dolaaaar ~ 8 yıl önce
yıllarca bu kadın ve benzerleriyle çalıştım. sallasan yıllık maaşını cebinden çıkartır. burdayken devamlı haksızlığa uğradığını düşünüyorlar. memlekette kuzu kesiliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dayı ~ 8 yıl önce
bizim kendi vatandaşımız iş buldu da bi siz eksik kaldınız değil mi devletin böylelerini ülkeye bile sokmaması lazım ipini koparan her suriyelisi pakistanlısı bangladeşlisi ıraklısı özbekistanlısı soluğu türkiyede alıyo defolun gidin ülkenize Şimdi bazilari bunu irkciliklan bagdaslastiracak ama alakasi Yok. Bizim kendi vatandaslarimiz issizken bunu asla ama asla Kabul edemeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ırkçı! ~ 8 yıl önce
yarattığın ırkçılıkta bir gün eşin, dostun, çocuğun boğulur gelir burada ağlarsın. avrupa'dan biri sana böyle dese zırlarsın. iki yüzlü sinsilerden nefret ediyorum.
klink afrika da ~ 8 yıl önce
bir an önce hemen şimdi acil bir psikoloğa görün.
irkci yazana ~ 8 yıl önce
her geleni bagrimiza basa basa her gelene gel sende diye diye ülke terör ülkesine dondu.kendi memleketimizde yakinda biz azinlik durumuna dusucez uyanin artik.resmen kendi memleketimizde sokaga cikamaz duruma geldik bunlar yuzunden.suriyelite gel,özbeke gel,azeriye gel,nijeryaliya gel.ulke resmen toplama kampina dondu.yakinda bizim ulkemizden bizi kovucaklar bir silkinin ve kendinize gelin bu ecnebi sempatizanligini birakip.adam sizi kendi ulkelerinde e hayvan yerine bile koymuyor siz caninizi vericeksiniz.acin biraz gozunuzu acin.
leman ~ 8 yıl önce
bu intihari iyi kullanmaya basladilar bu ecnebiler.ucaktan atilan cik ahl merdivenlerine intihar edicem diye kendini savur dur.hangisi ediyor hicbiri.amaclari bedava bileti nasil aldiririm gider ayak.kanmayin bu oyunlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmasi gereken olmus.. ~ 8 yıl önce
Arabalarin onune atlayip oynayan bir kimse ile burdan Taskent'e kadar uctugunuzu dusunsenize.. diger yolcularin memnuniyeti icin ilgilenirken her an sorun yaratma potansiyeli tasiyan biriyle ilgilenmek, gozlemlemek cok anlamsiz bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 8 yıl önce
Suriyeli Arap'a hoş geldin, Özbek Türk'üne defol git...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
en hakiki mürşit turşucu hurşit ~ 8 yıl önce
kafayı mı yedin sen kadın zaten gidiyor özbek ülkesine. sana artı vereb salakları da allaha havale ediyorum. bu kadar suret ve ruhen kararmış taş kalpli hatta kalpsiz en mübtezel duyguların sahibi cumhuriyet eseri olarak bu memlekette benimle nefes almaktalar. beğenmediğiniz arap dediğiniz sizin gibi gözü kulağı burnu vs olan insanlar sayesinde turizm sektörü nefes alabiliyor siz kendi mübtezelliğinizi sual edin beyniniz varsa eğer.
en hakiki mürşit turşucu hurşit ~ 8 yıl önce
böyle ahmaklık tarih gördü mü hiç acaba? oraya bir el bombası atılsa kaç kişi ezilir ve ölür.
dayi ~ 8 yıl önce
suriyelilerin ulkede çıkarttigi sorunlarla ilgili facebook twitter instagramda dolaşicagina gir haber sitelerine bak iyi bak özellikle mülteci kampindaki Türk bayrağıni indirip Suriye bayragi takan şerefsizlerin haberini çok iyi oku
yazık ~ 8 yıl önce
mahmure hanım madur olmuş, thy maduriyetini gidererek iyi bir reklam yapabilirdi ama nerde o akıl???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000