03 Temmuz 2009, Cuma 16:55:59

ONUR AIR'IN YENİ UÇAĞI HAVALANDI

Onur Havayolları, iç hat ve Avrupa seferlerinde kullanmak üzere yeni bir uçak daha filosuna dahil etti.
  • TK_TECHNIC sen hakikaten içi boş teneke olmalısın ki bu kadar ses çıkartıyorsun. Onur Air hiç bir dış hat uçusunu kendi adına yapmadığı için bunları internet sayfasında duyuramaz ve bilet satamaz. Başka bir değişle yaptığı tüm dış hatları önceden toptan satmıştır ve parasını da almıştır. Bu arada yorum yazarken kullandığın TK_TECHNIC takma adını da KÖR CAHİL TK_TECHNIC rumuzu ile değiştirde alem ne mal olduğunu yorumunu okumadan anlasın.
  • ya ne istiyosunuz onur air dan anlamadım gitti bi kere herşeyden önce binlerce kişi ekmek yiyor ordan türkiye ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlıyo allah inşallah 25 uçak daha verir kazasız belasız nice 18 yıllara dah gider onur air adı üstünde ONUR... onca karalamaya rağmen yüzünün akyla çıktı o zor gunlerden TÜRKİYE NİN ONUR U seni çok seviyorum
  • GUN GELİR SEN O İKİ ELİN PARMAKLARINA DUSERSIN.O YÜZDEN DIKKATLI KONUS,TERBIYESIZLIK DE ETME.NEDIR BU SAÇMA SAPAN YORUM YA,ONUR AIR'DE TC SIRKETI VE BU GUNE KADAR ,KAZA KIRIMI OLMADAN YOLUNA BASARIYLA DEVAM EDEN BIR HAVAYOLU SIRKETI.DAHA NICE UCAKLARA NICE YILLARA INSALLAH.HAYIRLI UGURLU OLSUN İNŞALLAH.DARISI DİĞER ŞİRKETLERIN BAŞINA.
  • onur air bana yer air
  • Dispatch maaşları ile yazan arkadaş,anladığım kadarı ile Onur personelisin.Neden gidip SHGM yi ve OnurAir i mahkemeye veremiyorsun?Kendi eksikliğine bakacağın yerde kurumlara dil uzatma,koparırlar..Tk-Teknik,TK nın devlet desteği ile oturduğun yerden ahkam kesiyorsun,sen bırak Onuruda apronda deve kesmeden tut,şehit cenazesini kamyonette taşımaya kadar varan rezaletlerinizin,torpil çarkından çıkamayıp işleri arap saçına sokmanızın hesabını tut..Hadi canım,kapıyı dışardan kapat birzahmet...
  • CAHILLIK GERCEKTEN ZORMUS BU DENLI YORUMLAR YAPILACAGINA SEKTORUN GENISLEDIGINE KIMSE SEVINMIYOR YADA SEVINMEK ISTEMIYOR.YAZIK.HER YENI GELEN VE GELICEKLERE HAYIRLI OLSUN DER ALLAH KAZASIZ BELASIZ UCUSLAR NASIP ETSIN.
  • Öncelikle Onur Air e hayırlı olsun,kazasız belasız uçuşlar diliyorum.Çok bilen arkadaş Inter'e yabancısın herhalde sana şu kadarını söyleyeyim.Eğer Onur 'daki kadronun kalitesi Inter'de olsa şimdi bunca insan açıkta kalmazdı.Patron da o dükkanı herhalde kapatmazdı. Onur takıntısı nedir bu kadar anlayamıyorum..
  • Havacılık camiasına katkı yapan Onur Air e hayırlı olsun diyorum. Daha pek çok uçakları filona katarsın inşallah. Ben de bir uçuş okulunda öğrenci olarak şunu belirtmeliyim ki; okuldan mezun olalım da Arabistan da olur Cezayir de hiç fark etmez. Her yerde sürünmeye razıyım. Bu işe gönül verenler her şeyi göze almış demektir.
  • Sayın onur air yetkilileri, yeni uçağınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Fakat hep bana hep bana olmuyor. Biraz da personeli görün. Yerlerde süründürdüğünüz maaş ve personel politikarı ile daha nasıl ayakta duruyor bu şirket walla anlamakta zorlanıyorum. Tabi ne olacak Antalya dispatch maaşı 725 Euro fakat istanbula aldıkları dispatch maaşı sırf birilerin arkadaşı veya tanıdığı maaş direk 1400 euro oluyor. Ayrıca sivil havacılık hala nasıl müsade ediyor anlamadm. Şu an Antalya base de sadece 2 tane lisanslı dispatch bulunuyor. diğer 2 si lisansız nöbette plan alıyor gecmi,ş bir seplunca sayın sivil havacılıkdispatch bulunuyordispatch bulunuyor diğerelerikl atlayad sadece nasıl müsade ediyornasıl
  • Hiç bir dış hat noktasını sitesinden satmaya cesaret edemeyen ,zaten 2 elin parmağı kadar dış hat uçuş noktasına bile daha tarifeli uçamayan şirketin neresi örnek alınabilirki?

Uçağın TC-OBE kuyruk tesciliyle göklerdeki yerini aldı. Uçak bugün saat 16:20 sularında Atatürk Havalimanı'ndan Bodrum'a yapılacak seferi gerçekleştirmek üzere havalandı.

Temmuz ayı itibariyle Airbus A320 tipi bir yolcu uçağı daha filosuna ekleyen Onur Air, uçak sayını 25’e koltuk kapasitesini ise 5 bin 440’a yükselterek özel havayolu şirketleri arasındaki liderliğini sürdürdü.

Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, temkinli ama kararlı büyüdüklerini söyleyerek “Türkiye’nin en büyük özel havayolu olarak kalabilmek için her uçağımızı, her koltuğumuzu en iyi şekilde değerlendireceğimiz bir gelişme içerisindeyiz” dedi.

Onur Air’in 25 uçaklık filosu 6 adet Airbus A300-600, 8 adet Airbus A321, 2 adet Airbus A320 ve 5 adet Boeing MD-88 ve 4 adet Boeing MD-83’ten oluşuyor.

Şirket, bu ay içerisinde filosuna katılan Airbus A320 tipi uçağında özel olarak üretilen koltuk kumaşlarını da denemeye başladı.

YA DA Hayatın Renkleri Kişisel Gelişim A.Ş. firması tarafından hazırlanan ve ağırlıklı olarak kurumsal renklerin tercih edildiği kumaşların dokusu ile üzerindeki desen ve renk tonları sayesinde kabin içi konfor ve ferahlık ön plana çıkartıldı.

Onur Air, geçtiğimiz Mayıs ayında da TC-OBD kuyruk tesciliyle göklerdeki yerini alan A320-200 tipi bir uçak daha getirmişti.

TC-OBE

TC-OBE

TC-OBE

ONUR AIR'IN YENİ UÇAĞI HAVALANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 15 yıl önce
TK_TECHNIC sen hakikaten içi boş teneke olmalısın ki bu kadar ses çıkartıyorsun. Onur Air hiç bir dış hat uçusunu kendi adına yapmadığı için bunları internet sayfasında duyuramaz ve bilet satamaz. Başka bir değişle yaptığı tüm dış hatları önceden toptan satmıştır ve parasını da almıştır. Bu arada yorum yazarken kullandığın TK_TECHNIC takma adını da KÖR CAHİL TK_TECHNIC rumuzu ile değiştirde alem ne mal olduğunu yorumunu okumadan anlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya ne istiyosunuz onur air dan anlamadım gitti bi kere herşeyden önce binlerce kişi ekmek yiyor ordan türkiye ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlıyo allah inşallah 25 uçak daha verir kazasız belasız nice 18 yıllara dah gider onur air adı üstünde ONUR... onca karalamaya rağmen yüzünün akyla çıktı o zor gunlerden TÜRKİYE NİN ONUR U seni çok seviyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
GUN GELİR SEN O İKİ ELİN PARMAKLARINA DUSERSIN.O YÜZDEN DIKKATLI KONUS,TERBIYESIZLIK DE ETME.NEDIR BU SAÇMA SAPAN YORUM YA,ONUR AIR'DE TC SIRKETI VE BU GUNE KADAR ,KAZA KIRIMI OLMADAN YOLUNA BASARIYLA DEVAM EDEN BIR HAVAYOLU SIRKETI.DAHA NICE UCAKLARA NICE YILLARA INSALLAH.HAYIRLI UGURLU OLSUN İNŞALLAH.DARISI DİĞER ŞİRKETLERIN BAŞINA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onur air bana yer air

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dispatch maaşları ile yazan arkadaş,anladığım kadarı ile Onur personelisin.Neden gidip SHGM yi ve OnurAir i mahkemeye veremiyorsun?Kendi eksikliğine bakacağın yerde kurumlara dil uzatma,koparırlar..Tk-Teknik,TK nın devlet desteği ile oturduğun yerden ahkam kesiyorsun,sen bırak Onuruda apronda deve kesmeden tut,şehit cenazesini kamyonette taşımaya kadar varan rezaletlerinizin,torpil çarkından çıkamayıp işleri arap saçına sokmanızın hesabını tut..Hadi canım,kapıyı dışardan kapat birzahmet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
CAHILLIK GERCEKTEN ZORMUS BU DENLI YORUMLAR YAPILACAGINA SEKTORUN GENISLEDIGINE KIMSE SEVINMIYOR YADA SEVINMEK ISTEMIYOR.YAZIK.HER YENI GELEN VE GELICEKLERE HAYIRLI OLSUN DER ALLAH KAZASIZ BELASIZ UCUSLAR NASIP ETSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öncelikle Onur Air e hayırlı olsun,kazasız belasız uçuşlar diliyorum.Çok bilen arkadaş Inter'e yabancısın herhalde sana şu kadarını söyleyeyim.Eğer Onur 'daki kadronun kalitesi Inter'de olsa şimdi bunca insan açıkta kalmazdı.Patron da o dükkanı herhalde kapatmazdı. Onur takıntısı nedir bu kadar anlayamıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havacılık camiasına katkı yapan Onur Air e hayırlı olsun diyorum. Daha pek çok uçakları filona katarsın inşallah. Ben de bir uçuş okulunda öğrenci olarak şunu belirtmeliyim ki; okuldan mezun olalım da Arabistan da olur Cezayir de hiç fark etmez. Her yerde sürünmeye razıyım. Bu işe gönül verenler her şeyi göze almış demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın onur air yetkilileri, yeni uçağınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Fakat hep bana hep bana olmuyor. Biraz da personeli görün. Yerlerde süründürdüğünüz maaş ve personel politikarı ile daha nasıl ayakta duruyor bu şirket walla anlamakta zorlanıyorum. Tabi ne olacak Antalya dispatch maaşı 725 Euro fakat istanbula aldıkları dispatch maaşı sırf birilerin arkadaşı veya tanıdığı maaş direk 1400 euro oluyor. Ayrıca sivil havacılık hala nasıl müsade ediyor anlamadm. Şu an Antalya base de sadece 2 tane lisanslı dispatch bulunuyor. diğer 2 si lisansız nöbette plan alıyor gecmi,ş bir seplunca sayın sivil havacılıkdispatch bulunuyordispatch bulunuyor diğerelerikl atlayad sadece nasıl müsade ediyornasıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hiç bir dış hat noktasını sitesinden satmaya cesaret edemeyen ,zaten 2 elin parmağı kadar dış hat uçuş noktasına bile daha tarifeli uçamayan şirketin neresi örnek alınabilirki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000