13 Haziran 2008, Cuma 15:17:35

Onur Air'in Malatya uçağı AHL'ye geri döndü

Onur Havayolları’nın Malatya seferini yapan uçağı Atatürk Havalimanına geri döndü…
  • Uzun zamandır okumuyorum yorumları ve o yorumlara sataşmaları, seviye hala sokak ağzı. Bırakın beyler isteyen istediğini yazsın. Yorumu saçma olanı sen anlıyorsan herkes anlıyor endişe etme. Amigolar gibi argo tarzla Onur Air'in savunulmaya ihtiyacı yok. Bunu çamur atan da biliyor. Ama senden kibar giydiriyor. Seviyesiz personel ara sıra arıza yapan uçaktan daha zararlı görünüyor bu pencereden.
  • ONM uçağınınarızalı olduğunu havalimanındaki kargalar bile biliyor inanmayan dhmi arıza raporlarına baksın çamur değil su gibi...............
  • biliyorsanız konuşun. gerekirse kaptan döner bu yetkisindedir. teknik arızayı giderir ve sorun biter. arızalar havcılıkta olağan şeylerdir. bakımsız diye çamur atmayın. yiyorsa ispatlayın...
  • ya Allah aşkına şu 2-3 kelimeyle olayı bitiren arkadaşlar havalimanı sfatlarını belirtebilirlermi? Hayır teknisyen falanlarsa bilelim ona göre konuşalım bende bir teknisyenim öyle MD ler geliyorki onlar uçmasın o zaman. Yapmayın Allah aşkına... Her havayolunda bu tür ufak arızalar çıkabilir bunu illaki bakımsızlıkla nitelendiremeyiz. Millete laf lazım zaten çıkıp ortaya yorum yapsınlar:):):)
  • O uçak bakımdan yeni çıkmıştı sanıyorum.Bence sorun iniş takımı değildir.MD iniş takımları kolay sorun çıkarmaz.Kanımca sorun başka basit birşey olmalı.Kaptan tabiki emniyet için geri dönmüş.Tebrikler.Bazı havayolu şirketleri gibi ONUR da baskı olmaz.Risk alınmaz.Ancak yinede teknik biraz daha gayretli olmalı.Her zaman Onur....
  • Niye sinyal arizasimi verdi ? Bak buna gulerim iste..Cehalet cok kotu :)) Biliyorsaniz konusun adam sansinlar, bilmiyorsanizda susun..Agzi olan, bilen, bilmeyen konusuyor..Bu arkadaslar dunyada butun havayollari ve bunlarin ucaklari sifir sorunla ucuyor saniyor galiba..Ucus engel teskil edecek arizalar var, ucusa engel teskil etmeyen arizalar var..Sinyal arizasi hele nedirki :)) Cok Komik oldu bu simdi hic bu kadar gulmemistim aksam aksam..Sagolun Cocuklar..
  • peki ozaman neden sinyal arızası verdi ?
  • Efendilerrr!!! Onur Airin MD lerinin veya diğer uçaklarının bakımsız olduğunu nereden biliyorsunuz? Türkiyede THY başta olmak üzere birçok havayolunun başı bakımsızlıktan dolayı belaya girdi örneğin İzair C check i 122 gün geçirdi ve çok tehlikeli bir durumdur bu...Eğer hala ısrarla onur airin uçakları güvensiz bakımsız diyorsanız buyrun yazın isminizi mahkemede görüşelim sizinle kanıtlarsanız ben havayolumdan istifa edicem anında ,ama eğer uçaklarımızın bakımsız olduğunu ispatlayamazsanız donunuza kadar alırım onuda bilesiniz...Buyrun hodri meydan (erkekseniz, cesatiniz varsa ) !!!
  • ONUR AİR ADI OLAY AİR OLARAK DEĞİŞTİRSELER...VUKAATSIZ UÇAK YOK AMA VAR 320-321 GERÇEKTEN İYİ
  • Yorumunuz... Bu sitede yazdığınıza göre havacılık sektöründe çalışıyor olmalısınız . Bildiğiniz bir şey varsa isminizi de yazarak iddianızı ortaya koyunuz . Oturduğunuz yerden uçakların bakımsız olduğunu iddia etmek havacılık sektörü gibi saygın bir sektörde çalışan insanlara yakışmıyor . Eğer bu fırsatı ticari rekabette rakinizi karalamak için kullanıyorsanız ,uçakların her zaman arıza yapabileceğini göz önünde bulundurup bir gün sizin de başınıza bu işin gelebileceğini ve yarattığınız bu ortamın sizin aleyhinize olacağını da unutmayın .

Saat 12.00’te kalkış yapan uçak, iniş takımlarındaki sinyal arızası nedeniyle geri döndü. Onur Havayolları'nın 62 sefer sayılı MD tipi yolcu uçağı saat 12.00’te Atatürk Havalimanı'ndan Malatya Erhaç Havalimanı'na gitmek üzere havalandı. İniş takımlarını kapatan kaptan pilot, iniş takımlarının kapandı sinyalini alamayınca Atatürk Havalimanına geri döndü.

 

Kabin ekibinin uçuş saatinin de dolması nedeniyle yolcuların birkaç saatlik gecikmeyle ve yeni bir uçakla Malatya’ya gönderileceği bildirildi.

Onur Air'in Malatya uçağı AHL'ye geri döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

GEREKSİZ ~ 16 yıl önce
Uzun zamandır okumuyorum yorumları ve o yorumlara sataşmaları, seviye hala sokak ağzı. Bırakın beyler isteyen istediğini yazsın. Yorumu saçma olanı sen anlıyorsan herkes anlıyor endişe etme. Amigolar gibi argo tarzla Onur Air'in savunulmaya ihtiyacı yok. Bunu çamur atan da biliyor. Ama senden kibar giydiriyor. Seviyesiz personel ara sıra arıza yapan uçaktan daha zararlı görünüyor bu pencereden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
su ~ 16 yıl önce
ONM uçağınınarızalı olduğunu havalimanındaki kargalar bile biliyor inanmayan dhmi arıza raporlarına baksın çamur değil su gibi...............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çamur atmayın ~ 16 yıl önce
biliyorsanız konuşun. gerekirse kaptan döner bu yetkisindedir. teknik arızayı giderir ve sorun biter. arızalar havcılıkta olağan şeylerdir. bakımsız diye çamur atmayın. yiyorsa ispatlayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tayyareci ~ 16 yıl önce
ya Allah aşkına şu 2-3 kelimeyle olayı bitiren arkadaşlar havalimanı sfatlarını belirtebilirlermi? Hayır teknisyen falanlarsa bilelim ona göre konuşalım bende bir teknisyenim öyle MD ler geliyorki onlar uçmasın o zaman. Yapmayın Allah aşkına... Her havayolunda bu tür ufak arızalar çıkabilir bunu illaki bakımsızlıkla nitelendiremeyiz. Millete laf lazım zaten çıkıp ortaya yorum yapsınlar:):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sun ~ 16 yıl önce
O uçak bakımdan yeni çıkmıştı sanıyorum.Bence sorun iniş takımı değildir.MD iniş takımları kolay sorun çıkarmaz.Kanımca sorun başka basit birşey olmalı.Kaptan tabiki emniyet için geri dönmüş.Tebrikler.Bazı havayolu şirketleri gibi ONUR da baskı olmaz.Risk alınmaz.Ancak yinede teknik biraz daha gayretli olmalı.Her zaman Onur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OHY001 ~ 16 yıl önce
Niye sinyal arizasimi verdi ? Bak buna gulerim iste..Cehalet cok kotu :)) Biliyorsaniz konusun adam sansinlar, bilmiyorsanizda susun..Agzi olan, bilen, bilmeyen konusuyor..Bu arkadaslar dunyada butun havayollari ve bunlarin ucaklari sifir sorunla ucuyor saniyor galiba..Ucus engel teskil edecek arizalar var, ucusa engel teskil etmeyen arizalar var..Sinyal arizasi hele nedirki :)) Cok Komik oldu bu simdi hic bu kadar gulmemistim aksam aksam..Sagolun Cocuklar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly by wire ~ 16 yıl önce
peki ozaman neden sinyal arızası verdi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OHY_A321 ~ 16 yıl önce
Efendilerrr!!! Onur Airin MD lerinin veya diğer uçaklarının bakımsız olduğunu nereden biliyorsunuz? Türkiyede THY başta olmak üzere birçok havayolunun başı bakımsızlıktan dolayı belaya girdi örneğin İzair C check i 122 gün geçirdi ve çok tehlikeli bir durumdur bu...Eğer hala ısrarla onur airin uçakları güvensiz bakımsız diyorsanız buyrun yazın isminizi mahkemede görüşelim sizinle kanıtlarsanız ben havayolumdan istifa edicem anında ,ama eğer uçaklarımızın bakımsız olduğunu ispatlayamazsanız donunuza kadar alırım onuda bilesiniz...Buyrun hodri meydan (erkekseniz, cesatiniz varsa ) !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OLAY AİR ~ 16 yıl önce
ONUR AİR ADI OLAY AİR OLARAK DEĞİŞTİRSELER...VUKAATSIZ UÇAK YOK AMA VAR 320-321 GERÇEKTEN İYİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz Onurlu ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... Bu sitede yazdığınıza göre havacılık sektöründe çalışıyor olmalısınız . Bildiğiniz bir şey varsa isminizi de yazarak iddianızı ortaya koyunuz . Oturduğunuz yerden uçakların bakımsız olduğunu iddia etmek havacılık sektörü gibi saygın bir sektörde çalışan insanlara yakışmıyor . Eğer bu fırsatı ticari rekabette rakinizi karalamak için kullanıyorsanız ,uçakların her zaman arıza yapabileceğini göz önünde bulundurup bir gün sizin de başınıza bu işin gelebileceğini ve yarattığınız bu ortamın sizin aleyhinize olacağını da unutmayın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000