06 Mart 2014, Perşembe 22:23:08

ONUR AIR UÇAĞININ MOTORU ALEV ALDI

İstanbul'dan Trabzon'a gelen uçağın, piste indikten sonra motor bölümünde yangın çıktı.
  • Yazik Cidde operasyonu bitmek uzere.ama attiklari kabin memurlarini yeniden cagiranlar onlari sizi ciddeye yollayacagiz diyerek ayip etmiyorlar mi?
  • pardon da ayıp senin yazdığın hepberaber batışını izlicez de ne demek.allah bilir sen onurda çalışmışsındır zamanında.ayıp ayıp kaç kisi calısıyor orda!!!rahat ol sen batmaz
  • Yine herzamanki gibi Onur Air klasigi yasandi olan yine ekibe oldu.. Butun bu olaylari yasayan saatlerce trabzon hava limaninda bekleyen ekip , yeni bir ucagin icinde fresh ekip uyeleri ile gelmesiyle tzx'de bekleyen ekip uyeleri ucagi onlardan devralmis ve okadar saat bekleyen yolcularida alip gorev saatleri tuttugu icin ucmaya devam etmis yeni gelen ekipte trabzonda yati gorevi yapmistir! Simdi bukadar olayi yasayip stres atlatan kabin ve ucus ekibi uyeleri birde ustune 4 saaat bekleyip nasil oluyorda yolculari alip baska ucakla donebiliyor da yeni gelen ekip niye onlari pass gosturmuyor hani CRM ,moralleri duzgunmuydu acaba hic bunu soran varmi yazik degilmi ekibe insan degilmi onlar makinemi,yer isletme gecmis olsun demek yerine yeterli ikraminiz varmi diye ariyor bu nasil bir zihniyet bu soruyu soranlar yada onlari ucusa devam ettirenler acaba yolcu olarak bile ucakta olsa acaba ucusa devam edebileceklermiydi?
  • Geçmiş olsun
  • Onur Air uçaklarının bakımlarında son zamanlarda aksamalar olmalıki bu durumlar ortaya çıkıyor. Arızalar ve buna bağlı geçikmeleri çoğaldı. Umarım bunların sonunda kimseye birşey olmaz.
  • Herkese buyuk gecmis olsun..
  • Nereden çıkıyor böyle saçmalıklar anlamak imkansız... Yazrken bire bin katmayın lütfen saçmalık...
  • Kabin ekibi arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum..Ne çok abartılıyor,başlığa bak.Profesyonel kadro üstesinden gelmiştir ve gelecektir her zaman olduğu gibi..
  • Ya o ucagin slide patlamasi yasanmisti birkac gun once uğursuz ucak o
  • Tüm ekip arkadaşlarıma geçmiş olsun. ..ogz

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkarak saat 20.30'da Trabzon Havalimanı'na inen uçağın motor bölümün henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı.

Trabzon Havalimanı itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek yangını söndürdü. Yolcular, kısa süreli panik yaşadı.

Saat 21.30'da kalkması gereken uçak arızalanınca yerine başka bir uçak gönderildi.

ONUR AIR UÇAĞININ MOTORU ALEV ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

belin ~ 10 yıl önce
Yazik Cidde operasyonu bitmek uzere.ama attiklari kabin memurlarini yeniden cagiranlar onlari sizi ciddeye yollayacagiz diyerek ayip etmiyorlar mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ya ~ 10 yıl önce
pardon da ayıp senin yazdığın hepberaber batışını izlicez de ne demek.allah bilir sen onurda çalışmışsındır zamanında.ayıp ayıp kaç kisi calısıyor orda!!!rahat ol sen batmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ekip:( ~ 10 yıl önce
Yine herzamanki gibi Onur Air klasigi yasandi olan yine ekibe oldu.. Butun bu olaylari yasayan saatlerce trabzon hava limaninda bekleyen ekip , yeni bir ucagin icinde fresh ekip uyeleri ile gelmesiyle tzx'de bekleyen ekip uyeleri ucagi onlardan devralmis ve okadar saat bekleyen yolcularida alip gorev saatleri tuttugu icin ucmaya devam etmis yeni gelen ekipte trabzonda yati gorevi yapmistir! Simdi bukadar olayi yasayip stres atlatan kabin ve ucus ekibi uyeleri birde ustune 4 saaat bekleyip nasil oluyorda yolculari alip baska ucakla donebiliyor da yeni gelen ekip niye onlari pass gosturmuyor hani CRM ,moralleri duzgunmuydu acaba hic bunu soran varmi yazik degilmi ekibe insan degilmi onlar makinemi,yer isletme gecmis olsun demek yerine yeterli ikraminiz varmi diye ariyor bu nasil bir zihniyet bu soruyu soranlar yada onlari ucusa devam ettirenler acaba yolcu olarak bile ucakta olsa acaba ucusa devam edebileceklermiydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek Ses ~ 10 yıl önce
Onur Air uçaklarının bakımlarında son zamanlarda aksamalar olmalıki bu durumlar ortaya çıkıyor. Arızalar ve buna bağlı geçikmeleri çoğaldı. Umarım bunların sonunda kimseye birşey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sesini Kısarlar ~ 10 yıl önce
Ne gibi arızalar oldmuş söyle bakalım. Bakımlarda aksamalar oluyormuş illa b*k atacaksınız. Sırf yorum olsun diye yazı yazıyorsunuz. Aç çakallar. Siz çok isteseniz de Batmayacak ulan bu şirket.
hahhahha ~ 10 yıl önce
hep bırlıkte gorucez beraber ızlıcez batısını sızce ıyıyyemı gıdıyor ınanarak soyleyın bazı seylerı lutfen
Haha'ya... ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Herkese buyuk gecmis olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ONUR ~ 10 yıl önce
Nereden çıkıyor böyle saçmalıklar anlamak imkansız... Yazrken bire bin katmayın lütfen saçmalık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kabin ekibi arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum..Ne çok abartılıyor,başlığa bak.Profesyonel kadro üstesinden gelmiştir ve gelecektir her zaman olduğu gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avci ~ 10 yıl önce
Ya o ucagin slide patlamasi yasanmisti birkac gun once uğursuz ucak o

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tüm ekip arkadaşlarıma geçmiş olsun. ..ogz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000