13 Kasım 2008, Perşembe 13:56:37

Onur Air uçağında kalp krizi geçirdi

İstanbul'dan Diyarbakır'a gelen Onur Air'e ait uçakta fenalaşan 47 yaşandaki Sebahat Seyhan, uçak Diyarbakır'a inmeden yaşamını yitirdi. Uçak indikten sonra çağrılan sağlık ekibi Seyhan'ın kalp krizinden öldüğünü belirledi.
  • Zaten o da "soruklayın" yazmamış
  • telaffuz konusunda haklısınız.. hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim.. fakat bu kuş meselesini kabul etmiyorum.. saygılarımla..
  • TELAFUZ da değil sevgili dikte kuşu, TELAFFUZ , TELAFFUZ... Madem birşey yapacaksınız adam gibi yapın da komik duruma düşmeyin..Aslında harf dizinleri ile uğraşacağınıza sitenin gerçek amacı olan haberdar etmek/haberdar olmak ile ilgilenseniz bu boş işleri bırakıp...
  • bir de sevgili hvc 'biliçli' değil bilinçli yazmak gerekir????
  • peki sevgili hvc bizde sizi düzeltelim 'telafus' değil telafuz, 'soruklayın' değil sorgulayın yazmak gerekir. oldu mu?
  • Önce cihazın adını telafus etmeyi öğrenin.Sonra sorguklayın. Defibrilator, kalbin normal dışı atımını tekrar normal kalp ritmine dönmesini sağlayan araçtır. Merhuma Allahtan rahmet, Yakınlarına sabırlar dilerim.
  • bence defibratör değil ölüme çare cihazı olmalı uçaklarda, yahu kardeşim ecel bu cihaz ne fayda eder!! yakınlarının başı sağolsun..
  • Ucaklarda defibrator olmasi FAA kuralidir. JAA in bu kurali getirmesine gerek kalmadan ulkemizde de yapilmasi lazim. Maktu nun ailesi Onur Air'e soyle kulliyetli bir tazminat davasi acsin, bak bir daha oluyormu..
  • muhtemelen yoktur...olsada kullanabilecek eleman varmı?
  • Uçakta defibratör cihazı var mı yok mu ;Yorumunuz...

Onur Air'e ait OHY032 sefer sayılı uçak, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan yolcularını aldıktan sonra saat 06.20'de Diyarbakır'a gitmek üzere havalandı. Kızıyla birlikte yolculuk eden Sebahat Seyhan, uçak Diyarbakır'a iniş yapmadan önce, saat 08.00 sıralarında fenalaştı.

Uçakta bulunan kabin görevlilerin müdahalesine rağmen Sebahat Seyhan yaşamını yitirdi.

Durum, kaptan pilot tarafından kule aracılığıyla Diyarbakır Havaalanı'ndaki yetkililere bildirilirken, uçak indiği sırada sağlık ekibi hemen uçağa girdi. Doktorlar Seyhan'ın kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini belirledi. Seyhan'ın cesedi, ambulansla Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

Mardin nüfusuna kayıtlı olan ve kanser hastası olduğu belirtilen Seyhan'ın cesedi, burada otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Onur Air uçağında kalp krizi geçirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

simple ~ 15 yıl önce
Zaten o da "soruklayın" yazmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 15 yıl önce
telaffuz konusunda haklısınız.. hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim.. fakat bu kuş meselesini kabul etmiyorum.. saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
TELAFUZ da değil sevgili dikte kuşu, TELAFFUZ , TELAFFUZ... Madem birşey yapacaksınız adam gibi yapın da komik duruma düşmeyin..Aslında harf dizinleri ile uğraşacağınıza sitenin gerçek amacı olan haberdar etmek/haberdar olmak ile ilgilenseniz bu boş işleri bırakıp...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 15 yıl önce
bir de sevgili hvc 'biliçli' değil bilinçli yazmak gerekir????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
peki sevgili hvc bizde sizi düzeltelim 'telafus' değil telafuz, 'soruklayın' değil sorgulayın yazmak gerekir. oldu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HVC ~ 15 yıl önce
Önce cihazın adını telafus etmeyi öğrenin.Sonra sorguklayın. Defibrilator, kalbin normal dışı atımını tekrar normal kalp ritmine dönmesini sağlayan araçtır. Merhuma Allahtan rahmet, Yakınlarına sabırlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 15 yıl önce
bence defibratör değil ölüme çare cihazı olmalı uçaklarda, yahu kardeşim ecel bu cihaz ne fayda eder!! yakınlarının başı sağolsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SiatIl ~ 15 yıl önce
Ucaklarda defibrator olmasi FAA kuralidir. JAA in bu kurali getirmesine gerek kalmadan ulkemizde de yapilmasi lazim. Maktu nun ailesi Onur Air'e soyle kulliyetli bir tazminat davasi acsin, bak bir daha oluyormu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MOMSELİ ~ 15 yıl önce
muhtemelen yoktur...olsada kullanabilecek eleman varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Uçakta defibratör cihazı var mı yok mu ;Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000