08 Ağustos 2014, Cuma 08:59:38

ONUR AIR UÇAĞINA YILDIRIM ÇARPTI

İstanbul'da etkili olan fırtına uçaklara zor anlar yaşattı.
  • Thk yazan arkadas... Iyikide thk almamış... 1 seneden beri batıyor batacak:)bırakın böyle.yorumları çirkin sözleri.kendi işinize bakın...insallah senin çalıştığın sirket batmaz sen onun tasasına düş.başka sirketleri maddi durumdan sanane:)))
  • Evett sirket batıcak diyennn airport topluluğundaki bir cok yorumcu,yorumlarınız nerde noldu şirket batmayınca sustunuzmuu.bütün uçaklar full gidip.geliyor.kışın çapraz uçuşlar başlıyor tarifeli. Duseldorf viyana amsterdam fln filan dahası:)arabistanda devam;)))
  • Birtek biz mi marabayız? Bu sitedeki her arızada uçak hangarda bakıma alınıyor. Antalya da hangar yok diyemi biz hep dışarıdayız.
  • Yok daha uçak inmedi havada,o fotoğrafıda havada pilot dışarı çıkıp çekmiş,uçak inince ben sana haber veririm
  • Geçmiş olsun uçak ine bildi mi?
  • İngiltere de heatrow da hep olur yıldırımlar yağmurlar yağar gündüz olup gece karanlığında iniş kalkışlar olur. atatürkte olunca ahlar vahlar başladı hep alıştınız güneş görmeyi. olur bunlart dert etmeyin..
  • Doludur o Dolu :))
  • Beyler Demir'den korkuyorsnız trene binmeyin. Bu normal havacılıkta..... Ne ilk ne son .... Onur Air ile hiç bağlantım yoktur. Avukatı da değilim. Ama 27 yıldır bu işlerin içindeyim. Abartmayalım. Bu olay çok onarmal değil. Her an her gün dünyanın herhangi bir tarafında oluyor. O cama bir şey olmaz. Radome ise olsa ne olur olmasa ...
  • Baticak diyenler,fazla degil bir kac ay sonra goruselim bu haberin altinda.
  • anons felan olmadı. kaptan indikten sonra anons yaptı yakıtımız az diye. mecbur kaldık dedi pata küte indik. Iki sefer boşluğa düştük ve aynı yeri iki sefer geçtik. Onur ur kalitesi bir daha kesinlik le onur air binmiyecem. pilot kabin ucak kalitesi cok kötü kamikaze. Thy bu işi biliyor. kesinlikle bilgi vermediler kötüydü.

İstanbul'da etkili olan fırtına uçaklara zor anlar yaşattı. İstanbul'a inen bir uçağa yıldırım çarptı burun kısmı hasar alan uçağın kokpit camı kırıldı.

Bu akşam saatlerinde bastıran şiddetli yağış ve fırtına hem pilotlara hem yolculara korku dolu anlar yaşattı Birçok uçak Atatürk Havalimanı'na inemediği için başka meydanlara yönlendirilirken, zaman zaman büyük tehlikeler de atlatıldı.

İstanbul'a inişe geçen özel bir havayoluna ait TC-OBL kuyruk tescilli uçak da yıldırımların hedefi oldu. Uçağın burun kısmında radom olarak bilinen bölüm yıldırım çarpması sonrası hasar alırken, ikinci pilot tarafındaki kokpit camı da çatladı.

Buna rağmen uçağın pilotları sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi. Uçak bakım için hangara çekildi.





©AirportHaber

ONUR AIR UÇAĞINA YILDIRIM ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

thk.. ~ 10 yıl önce
Thk yazan arkadas... Iyikide thk almamış... 1 seneden beri batıyor batacak:)bırakın böyle.yorumları çirkin sözleri.kendi işinize bakın...insallah senin çalıştığın sirket batmaz sen onun tasasına düş.başka sirketleri maddi durumdan sanane:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 10 yıl önce
Evett sirket batıcak diyennn airport topluluğundaki bir cok yorumcu,yorumlarınız nerde noldu şirket batmayınca sustunuzmuu.bütün uçaklar full gidip.geliyor.kışın çapraz uçuşlar başlıyor tarifeli. Duseldorf viyana amsterdam fln filan dahası:)arabistanda devam;)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Birtek biz mi marabayız? Bu sitedeki her arızada uçak hangarda bakıma alınıyor. Antalya da hangar yok diyemi biz hep dışarıdayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
--- ~ 10 yıl önce
Yok daha uçak inmedi havada,o fotoğrafıda havada pilot dışarı çıkıp çekmiş,uçak inince ben sana haber veririm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Geçmiş olsun uçak ine bildi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
İngiltere de heatrow da hep olur yıldırımlar yağmurlar yağar gündüz olup gece karanlığında iniş kalkışlar olur. atatürkte olunca ahlar vahlar başladı hep alıştınız güneş görmeyi. olur bunlart dert etmeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolu ~ 10 yıl önce
Doludur o Dolu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Beyler Demir'den korkuyorsnız trene binmeyin. Bu normal havacılıkta..... Ne ilk ne son .... Onur Air ile hiç bağlantım yoktur. Avukatı da değilim. Ama 27 yıldır bu işlerin içindeyim. Abartmayalım. Bu olay çok onarmal değil. Her an her gün dünyanın herhangi bir tarafında oluyor. O cama bir şey olmaz. Radome ise olsa ne olur olmasa ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Baticak diyenler,fazla degil bir kac ay sonra goruselim bu haberin altinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
anons felan olmadı. kaptan indikten sonra anons yaptı yakıtımız az diye. mecbur kaldık dedi pata küte indik. Iki sefer boşluğa düştük ve aynı yeri iki sefer geçtik. Onur ur kalitesi bir daha kesinlik le onur air binmiyecem. pilot kabin ucak kalitesi cok kötü kamikaze. Thy bu işi biliyor. kesinlikle bilgi vermediler kötüydü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne yapacaktı ~ 10 yıl önce
Yolcular panik yapıp korksun diyemi anonsa yapacaklardı,SaYın Yolcularımız ucağımıza yıldırım düştü,ama korkmayın sadece ön camlar çatladı bişey yoktur mu diyeceklerdi,bu gibi durumlarda en iyi harekey yolcuya durumu hissettirmemektir,eğer inişte acil bir durum gerekseydi zaten gerekli talimatlar verilirdi ki senin gibi yolcular buna da uymazdı zaten...
gören göz ~ 10 yıl önce
uçak taxideyken uçak park pozisyonuna yanaşmamıştır lütfen yerlerinizden kalkmayınız anonsuna yolcular ne kadar uyuyor? Bizim ülkemizde uçağa yıldırım çarptı ama başarılı bir iniş gerçekleştirdik desende o ayağa kalkanlar bir daha o şirketle uçmaz. Biraz karışık oldu ama anlatabildim inşallah.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000