13 Ekim 2012, Cumartesi 09:22:00

ONUR AIR UÇAĞINA KUŞ ÇARPTI

Onur Air'ın İstanbul-İzmir seferini yapan yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra kuş çarptı. Uçak, geri dönmek zorunda kaldı...
  • insanların onur air e kızmaları normal ki her haberde içlerini boşaltıyorlar:d kuş motora da çarpsa gövdeye de çarpsa uçak en yakına geri döner.onur air e gelirsek yaşlı filosu, tam ücretli ikramları, çoğu sıkıntılı personeliyle ve buna rağmen ucuz olmayan ücretleriyle göz dolduruyor gerçekten:) niye tercih ediliyor derseniz yeşilköy diyorum sadece.benim en çok canımı sıkan yanı filoları
  • bu iş bitmiş sona yaklaşıyorusnuz saudia bitti bitecek eğer iranlıda almazsa sizi tammen fiyasko olacaksınız!! sat kurtulll yoksa azrail yapıştı size:)
  • yine birileri onur bu diyerek salyalarını klavyeye akıtmaya başlamış..
  • zaten direk sirkete laf atilir hic bir bilgi sahibi olmadan özel havayolu ya... Thy nin basina gelseydi iyiki dönmüs derler. Bi gecmis olsun der insan. Görevli olarak benimde basima geldi. Icinde olmayinca anlamaz insan. Moralimizi yüksek tulalim allah beterinden saklasin.
  • Sen isine bak,kus carpmasi durumu bir geri donmeyi gerektirir
  • Ölede giderdi ya ne geri dönmüş :)onur bu:)
  • Geçmiş olsun

 

Onur Havayolları'nın İstanbul-İzmir seferini yapan A320 tipi yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra kuş çarptı. Uçak, Atatürk Havalimanı'na geri dönmek zorunda kaldı.
 
Onur Air'e ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı 163 yolcusuyla İstanbul-İzmir seferini yapmak üzere dün saat 10.30 sıralarında Atatürk Havalimanı'ndan havalandı.  Atatürk Havalimanı'ndan havalanan uçağa kalkışından kısa bir süre kuş çarptı. 
 
Uçağın kaptan pilotu durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'nde bildirerek havalimanına geri döndü.
 
Sorunsuz bir şekilde uçak Atatürk Havalimanı'na iniş yaparken motoru hasar gören uçak seferden çekildi.
 
Yolcuların ise başka bir uçakla İzmir'e gönderildi.
ONUR AIR UÇAĞINA KUŞ ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

enes ~ 12 yıl önce
insanların onur air e kızmaları normal ki her haberde içlerini boşaltıyorlar:d kuş motora da çarpsa gövdeye de çarpsa uçak en yakına geri döner.onur air e gelirsek yaşlı filosu, tam ücretli ikramları, çoğu sıkıntılı personeliyle ve buna rağmen ucuz olmayan ücretleriyle göz dolduruyor gerçekten:) niye tercih ediliyor derseniz yeşilköy diyorum sadece.benim en çok canımı sıkan yanı filoları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uazrail:) ~ 12 yıl önce
bu iş bitmiş sona yaklaşıyorusnuz saudia bitti bitecek eğer iranlıda almazsa sizi tammen fiyasko olacaksınız!! sat kurtulll yoksa azrail yapıştı size:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
magdure'ye ~ 12 yıl önce
yine birileri onur bu diyerek salyalarını klavyeye akıtmaya başlamış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
zaten direk sirkete laf atilir hic bir bilgi sahibi olmadan özel havayolu ya... Thy nin basina gelseydi iyiki dönmüs derler. Bi gecmis olsun der insan. Görevli olarak benimde basima geldi. Icinde olmayinca anlamaz insan. Moralimizi yüksek tulalim allah beterinden saklasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memure hanım ~ 12 yıl önce
Sen isine bak,kus carpmasi durumu bir geri donmeyi gerektirir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memure ~ 12 yıl önce
Ölede giderdi ya ne geri dönmüş :)onur bu:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATA ~ 12 yıl önce
Geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000