22 Mart 2013, Cuma 08:54:08

ONUR AIR ŞANLIURFA SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Onur Air İstanbul-Şanlıurfa seferlerine başlıyor...
  • Kabin memurları kan agliyor 10 seneden fazla oldu hala maaslar ortalama 500 Euro civarı hiç mi vicadanınız sızlamıyor, insanları kandırmayın bari.. ay niye istifa ettin yakında hersey düzelicekti, ne düzelicek ne ? insanların gencligini sömürdünüz yıllarca oyalama,susturma,sindirme politikasıyla bir günde 11 kabin amiri istifa etti ve Thy gecti bu insanların en yenisi 8 senelik en eskisi 14 senelikti 35 tane kabin memuru Thy geçti en son alımlarda ve devamı yolda cevap bekleyenlerde cabası. Yakında çok daha fazla kan kaybedicek yazık çok yazık.
  • antalyadan urfayada uçak kalkamazmı
  • zaten urfa vs.... gıbı ıller gereklıydı ya.tıplere gel allahım...
  • Bu sirketler neden antalya urfa arasi nimeti gormezler anlamak guc.
  • Istanbul yerine antalya sa olabilirdi olsun yinede tesekkurler artik urfa yolcusu antep ve diyarbakirdan kurtuldu
  • maras havaalanı yeni terminal binası yapılmadan uçuş beklemeyin kapasite ortada 1 milyonluk sanayi ili ucak park alanı 1 komediye bakın sadece BİR evet evet uçak park alanı 1.Kahramanmaraş türkiyenin 13. büyük sanayi şehri 1 milyon nüfusu var ve havaalanı içler acısı terminal binası kümese benziyor onuda devlet yapmadı zaten il özel idaresi kendi bütçesinden yaptı.bu şehir nezaman devletin kaymagını yiyecek merak ediyorum yazıklar olsun sadece bizi bu hale düşürenlere.
  • Batman seferleri başlarsa çok daha güzel olur. Çevredeki illerin geçiş güzergahında bir il umarım birilerinin aklına gelir.
  • tebrık ederım .
  • Kahramanmarasda bekliyoruz

Onur Air 5 Nisan'dan itibaren İstanbul-Şanlıurfa karşılıklı seferlerine başlıyor. 

Haftanın hergünü yapılacak olan seferler Şanlıurfa.com'da yer alan habere göre İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 21:30'da, Şanlıurfa'dan İstanbul'a ise sabah saat 07:05'te yapılacak.

Onur Air'in yeni açtığı İstanbul-Şanlıurfa ve Şanlıurfa-İstanbul seferlerinin biletleri de satışa çıkarıldı.

Onur Air konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

Onur Air, tarifeli uçuş ağına tarih ve lezzetin buluşma noktası Şanlıurfa'yı ekledi. İstanbul-Şanlıurfa uçuşlarının biletleri www.onurair.com'a özel her şey dahil 82 TL'den başlayan fiyatlarla satışa açıldı.

Geçtiğimiz yıl 20. yaşını kutlayan Onur Air'in tarifeli hatlardaki 17. uçuş noktası olan Şanlıurfa'ya seferler, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan haftanın her günü karşılıklı olarak düzenlenecek. 5 Nisan itibariyle Şanlıurfa'yı da uygun fiyatlı uçuş stratejisiyle tanıştıracak Onur Air, bugüne kadar 75 milyon yolcuya hizmet verdi.

Onur Air'in Şanlıurfa uçuşları İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan haftanın her günü saat 21:40'ta, Şanlıurfa GAP Havalimanı'ndan İstanbul'a ise haftanın her günü saat 07:05'te gerçekleştirilecek.

ONUR AIR ŞANLIURFA SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

ADALET iSTiYORUZ ~ 11 yıl önce
Kabin memurları kan agliyor 10 seneden fazla oldu hala maaslar ortalama 500 Euro civarı hiç mi vicadanınız sızlamıyor, insanları kandırmayın bari.. ay niye istifa ettin yakında hersey düzelicekti, ne düzelicek ne ? insanların gencligini sömürdünüz yıllarca oyalama,susturma,sindirme politikasıyla bir günde 11 kabin amiri istifa etti ve Thy gecti bu insanların en yenisi 8 senelik en eskisi 14 senelikti 35 tane kabin memuru Thy geçti en son alımlarda ve devamı yolda cevap bekleyenlerde cabası. Yakında çok daha fazla kan kaybedicek yazık çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emel ~ 11 yıl önce
antalyadan urfayada uçak kalkamazmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
melek ~ 11 yıl önce
zaten urfa vs.... gıbı ıller gereklıydı ya.tıplere gel allahım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emel ~ 11 yıl önce
ne var tiplerinde onlarda insan lütfen insanlığı tiplere bakarak yargılamayalım önemli olan insanlık sizin burada böyle yazmanız sizin nasıl bir insan olduğunuzun ispatıdır he ben bu arada eskişehirliyim ve her nereli olursa olsun benim için insandır.
antalya urfa ~ 11 yıl önce
Bu sirketler neden antalya urfa arasi nimeti gormezler anlamak guc.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 11 yıl önce
Istanbul yerine antalya sa olabilirdi olsun yinede tesekkurler artik urfa yolcusu antep ve diyarbakirdan kurtuldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
marasli ~ 11 yıl önce
maras havaalanı yeni terminal binası yapılmadan uçuş beklemeyin kapasite ortada 1 milyonluk sanayi ili ucak park alanı 1 komediye bakın sadece BİR evet evet uçak park alanı 1.Kahramanmaraş türkiyenin 13. büyük sanayi şehri 1 milyon nüfusu var ve havaalanı içler acısı terminal binası kümese benziyor onuda devlet yapmadı zaten il özel idaresi kendi bütçesinden yaptı.bu şehir nezaman devletin kaymagını yiyecek merak ediyorum yazıklar olsun sadece bizi bu hale düşürenlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatan ~ 11 yıl önce
Batman seferleri başlarsa çok daha güzel olur. Çevredeki illerin geçiş güzergahında bir il umarım birilerinin aklına gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfalı olmayan ~ 11 yıl önce
tebrık ederım .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmarasli ~ 11 yıl önce
Kahramanmarasda bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000