31 Mart 2014, Pazartesi 11:10:14

ONUR AIR GAZİPAŞA İÇİN SATIŞLARA BAŞLADI

Onur Havayolları, yeni uçuş noktası Gazipaşa Havalimanı için bilet satışlarıına başladı.
  • Onur air geçen yıl teşvikten yararlanarak Antalya-Sivas uçuşları yaptı. Teşvik kapsamında olan bu hatta teşvik maddeleri gereği "2 yıl başka bir firma uçamaz " Maddesi vardı. Şimdi merak ettiğim şey şu Onur air bu yıl Sivas-Antalya uçmuyor. Başkası da mı uçamayacak ? Antlaşmayı tek taraflı feshettiği için SHGM ne diyecek bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim... Zaten Sivas'ın insanı istikrar sever . Bir uçuyorum bir uçmuyorum diyen firmalar Sivas'ta hiç tutunamadı. Borajet, Atlasjet,SunExpress ve Onur air gibi...Firmalar uçup uçmayacaklarını da kendileri bilmiyor Pegasus , Anadolujet ve THY uçuşlarının saatlerini istasyon caddesinde kime sorsanız bilir. Adamlarda istikrar var. Sen bir uçar bir uçmazsan Kimse seni takmaz . Sonra da doluluk oranlarım düşti diye uçmaz Şehri suçlarsın... Koy cuma pazar akşam uçuşu bak bakalım yaz kış %80'in altına düşüyor mu uçuşun .... Millet hafta sonu gider Antalya'ya ... Ama nerde pazar araştırması yok birşey yok .Uçuyozmu uçuyoz mantığı ... Almanya'da en çok Sivas'lı Münih'te var . Pazarı Luftansa araştırmış. Bizimkilerin haberi yok. Borajet tutmuş Sivas Bursa koyuyor sonra tutmuyor kapanıyor. Bursa'da en çok Samsun'lu Artvin'li var Uçsana oralara ... Pazar araştırması yok ... Bu şirketleri kim yönetiyor ben şaşıyorum http://web.shgm.gov.tr/tr/haberler/1884-havayolu-tesvik-uygulamasi-kapsaminda-20-yeni-hat-acildi
  • Onurair saibeli sallantili donemleri asiyor insallah allah utandirmasin
  • Atatürk - Gazipaşa direk hattını ilk açan kazanır... Çok akılcı hat, çok da karlı olacak...
  • Ulkenin itibarli ekonomisine hayirli olsun diyelim.kazasiz belasiz sezon dilegiyle
  • AYT-GZP vergiler dahil sadece 14,99 TL :))
  • Onur Air sadece ekonomi sınıfta hizmet veriyor. Tüm koltuklar derken bilmediğimiz bir comfort class filan mı var? Çile çekiyor insan o koltuklarda uçarken. Kırık koltuk var dersin, derler ki inince söyleriz. Ya arkadaş ben para verip üstelik kırık koltukla uçtuktan sonra bana ne sen yaptırırsın yada yaptırmazsın. Kusura bakmayın paramız ile eziyet çektik resmen. Klasik bir laf olur belki bir yolcu olarak ama ilk ve sondu.
  • Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz
  • Onur Aire hayırlı olsun. Kazasız belasız bol kazançlar.

Onur Havayolları, yeni uçuş noktası Gazipaşa Havalimanı için bilet satışlarıına başladı.

25 Nisan tarihinde başlayacak uçuşlar öncesinde bilet satışlarına başlayan Onur Air, internet sitesi üzerinden bilet fiyatının herşey dahil 62 olarak satışa sunulduğunu açıkladı.

Yapılan açıklamada:

Onur Air'in yeni uçuş noktası; Atatürk Havalimanı'ndan Alanya-Gazipaşa!
25 Nisan'dan itibaren her şey dahil sadece 62 TL'den (Bu fiyat sadece Onur Air'in web sitesi www.onurair.com 'dan, Onur Air'in mobil sitesinden, Onur Air'in iOS ya da Android mobil uygulamalarından bilet satın alırken geçerlidir) uçun.

Bilet satın alma tarihleri:

27 Mart 2014 - 15 Nisan 2014

Uçuş tarihleri:
25 Nisan 2014 - 25 Mayıs 2014

Kampanya Detayları:

Bilet satın alma tarihleri: 27 Mart 2014- 15 Nisan 2014 tarihleri arası
Uçuş tarihleri: 25 Nisan 2014- 25 Mayıs 2014 tarihleri arası uçuşlar
Promosyon ücreti tek yön 52 TL+ 10TL (hizmet bedeli) = 62 TL’dir. Bu fiyat sadece Onur Air’in web sitesi www.onurair.com’dan, Onur Air’in mobil sitesinden, Onur Air’in iOS ya da Android mobil uygulamalarından bilet satın alırken geçerlidir.
Diğer satış kanallarında farklı hizmet bedeli uygulanabilir.
Promosyon biletlerde opsiyonlu rezervasyon yapılamaz. Rezervasyon ve biletleme eş zamanlı yapılabilir.
Promosyon biletlerde isim ve parkur değişikliği yapılamaz.
Promosyon Gidiş-Dönüş biletlerde dönüş açık düzenlenemez, biletler açığa alınamaz.
Promosyon iptal ve değişiklik kuralları geçerlidir.
Promosyon sınıflar tüm koltuklarda açılmıştır.    
Onur Air kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

ONUR AIR GAZİPAŞA İÇİN SATIŞLARA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

sivas ~ 10 yıl önce
Onur air geçen yıl teşvikten yararlanarak Antalya-Sivas uçuşları yaptı. Teşvik kapsamında olan bu hatta teşvik maddeleri gereği "2 yıl başka bir firma uçamaz " Maddesi vardı. Şimdi merak ettiğim şey şu Onur air bu yıl Sivas-Antalya uçmuyor. Başkası da mı uçamayacak ? Antlaşmayı tek taraflı feshettiği için SHGM ne diyecek bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim... Zaten Sivas'ın insanı istikrar sever . Bir uçuyorum bir uçmuyorum diyen firmalar Sivas'ta hiç tutunamadı. Borajet, Atlasjet,SunExpress ve Onur air gibi...Firmalar uçup uçmayacaklarını da kendileri bilmiyor Pegasus , Anadolujet ve THY uçuşlarının saatlerini istasyon caddesinde kime sorsanız bilir. Adamlarda istikrar var. Sen bir uçar bir uçmazsan Kimse seni takmaz . Sonra da doluluk oranlarım düşti diye uçmaz Şehri suçlarsın... Koy cuma pazar akşam uçuşu bak bakalım yaz kış %80'in altına düşüyor mu uçuşun .... Millet hafta sonu gider Antalya'ya ... Ama nerde pazar araştırması yok birşey yok .Uçuyozmu uçuyoz mantığı ... Almanya'da en çok Sivas'lı Münih'te var . Pazarı Luftansa araştırmış. Bizimkilerin haberi yok. Borajet tutmuş Sivas Bursa koyuyor sonra tutmuyor kapanıyor. Bursa'da en çok Samsun'lu Artvin'li var Uçsana oralara ... Pazar araştırması yok ... Bu şirketleri kim yönetiyor ben şaşıyorum http://web.shgm.gov.tr/tr/haberler/1884-havayolu-tesvik-uygulamasi-kapsaminda-20-yeni-hat-acildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Onurair saibeli sallantili donemleri asiyor insallah allah utandirmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belin ~ 10 yıl önce
Önüne geleni ücretsiz izne çikarir,her departmana zam yapar kabine yapmazsa,personeline sadaka gibi maaş verir,süründürür utandırırsa.hep bana hep bana derse tabíkí de sallantılî dönemleri aşar,yiyin kul hakkını sonra da adamız diye ortalıkta utanmadan dolasın ayıp size be
BİNGO ~ 10 yıl önce
Atatürk - Gazipaşa direk hattını ilk açan kazanır... Çok akılcı hat, çok da karlı olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onurlu ~ 10 yıl önce
Ulkenin itibarli ekonomisine hayirli olsun diyelim.kazasiz belasiz sezon dilegiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saatçi ~ 10 yıl önce
AYT-GZP vergiler dahil sadece 14,99 TL :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koltuklar? ~ 10 yıl önce
Onur Air sadece ekonomi sınıfta hizmet veriyor. Tüm koltuklar derken bilmediğimiz bir comfort class filan mı var? Çile çekiyor insan o koltuklarda uçarken. Kırık koltuk var dersin, derler ki inince söyleriz. Ya arkadaş ben para verip üstelik kırık koltukla uçtuktan sonra bana ne sen yaptırırsın yada yaptırmazsın. Kusura bakmayın paramız ile eziyet çektik resmen. Klasik bir laf olur belki bir yolcu olarak ama ilk ve sondu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KOLtuk ~ 10 yıl önce
Nerden bilelim senin kırmadığını.
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GaziPaşa ~ 10 yıl önce
Onur Aire hayırlı olsun. Kazasız belasız bol kazançlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000