27 Ağustos 2008, Çarşamba 08:16:41

Öger Türk uçuş tarifesini açıkladı!

Avrupa’nın En Büyük Türk Uçak Seyahat Şirketi ÖGER TÜRK TUR 2008/2009 kış programını acente ve yolcularına sundu.
  • kaedesim bu nasıl iş. sizin tlf numaranız olmaz mı... çok ayıp yaaaaYorumunuz...
  • ya kos koca sırketın telefonlarını acmamaları garıbıme gıttı telefonunmun sarjı bıtene kadar arıyorum ama telı acan yok hayret yanı
  • o kadararadım hep karsıma bu sıte cıktı ama tel numarası lazım .
  • ksrdeşim hanai sizin telefon numaralrınız arıyoruz bi numara yaşlı kadın çıkıyo oda bıkmış arayanlardan nedir bu rezillik...
  • ben avrupaya konserlere devamlı thy uctum ve halada ucuyorum ama yukardakı arkadasın dedıgı gıgbı thy tuzu kuru aslında hıcde memnun deyıldım ben bu porgramda yararlanacagımı dusunuyorum ama telefon nmr koysanız fena olmaz.saygılarrYorumunuz...
  • her sey guselde telefon numarası yokkk
  • senin gibi ucuz ve kaliteli bir havayolu yok ya
  • Haber ve yorumlar çelişkili bence, konu thy değil Ögerin kış programı. thy'nin tuzu kuru, ister direkt uçar, isterse uçmaz. ben fuar işi yapıyorum ve yıllarca thy'den bilet aldım, ama bu programa görünce, fiyat da güzelse, özellikle kışın gerçekleşen Almanyadaki fuarlara Öger'le çalışmayı düşünüyorum. Umarım servisi de güzeldir. Talat Zengin
  • Sevgili maviuçak, Türk hava yollari bunu yapmaz ki. ögerdekiler gaziantepe direkt servis yapıyorlarken, THY herkesi istanbulda esir kampı misali topluyor. gümrükten pasaporttan çıkartıp, valizlerle, çoluk çocukla eziyet edip iç hatlara yolluyor, şansın varsa 2-3 saat sonra pestilin çıkmış halde uçuruyor. niye? herhalde iç hatları dolu gitsin diye düşünüyorum.
  • sgersin rumuzlu arkadaş bu programı övünce daha dikkatli baktım. Açıklanan bu tarifeyi iyi incelemek lazım. Görünen o ki Öger Türk Tur şirketi Anadolu'ya yazın olduğu gibi kışın da direkt uçuyor. Bakıyorum da Malatya ve Gaziantep bile var. THY niye hala bu şehirlere İstanbul aktarmalı uçuyor. Onlar bu işi başaramıyor mu acaba?

“Her Yolcuya Talibiz” sloganıyla kış sezonuna iddialı bir giriş yapmaya kararlı olan Öger Türk Tur, güvenilir havayolu partnerleri ile hazırladığı kış programında, batı’yı ve Anadolu’yu kucaklayan geleneksel, ama zengin bir uçuş yelpazesi sergilemektedir.


Öger Türk Tur, 2008/2009 kış programı çerçevesinde; Almanya’dan İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, İzmir, Ankara, Adana, Kayseri, Samsun, Trabzon, Malatya, Gaziantep ve Antalya; Türkiye’den Hamburg, Hannover, Berlin-Tegel, Berlin-Schönefeld, Bremen, Stuttgart, Münih, Köln, Düsseldorf, Frankfurt, Münster, Dortmund, Nürnberg, Leipzig, Dresden gibi hatları yıl boyunca acente ve yolcusunun beğenisine sunmayı amaçlıyor.

Şirket, her gün tarifeli olarak gerçekleşecek olan İstanbul uçuşları (Atatürk ve Sabiha Gökçen) ile birlikte kurumsal bir yapı da oturtmayı amaçlamaktadır. Bunun yanı sıra 3 senedir yürürlükte olan Zonguldak otobüs bağlantılı İstanbul Sabiha Gökçen seferlerinin kış aylarında da kesintisiz olarak devam edeceğini müjdeleyen Öger, Batı Karadeniz yolcusuna da hitap etmenin önemini vurguluyor.

Uygun bir fiyat politikası ile desteklenen zengin kış programının başka bir amacı ise yolcuların uçuş sıklığını arttırıp konforlu ve sorunsuz seyahat etmelerini sağlıyor.

Biletler ve uçuş programı Merkez büro ve acentelerden olduğu gibi internetten (www.ogerturktur.com / www.ogerfly.com) de temin edilebilir.

Öger Grubu 2008/2009 zengin kış programında Almanya’dan Türkiye’ye haftada toplam 135 sefer gerçekleştirecektir.

İşte o seferler

Düsseldorf’tan İstanbul Atatürk 5, İstanbul Sabiha Gökçen 2, İzmir 5, Ankara 2, Adana 2, Kayseri 2, Samsun 1, Trabzon 1, Gaziantep 1, Malatya 1, Antalya 2 sefer.

Frankfurt’tan İstanbul Atatürk 4, İstanbul Sabiha Gökçen 4, İzmir 7, Ankara 2, Adana 1, Kayseri 1, Malatya 1, Samsun 1, Antalya 2 sefer.

Münih’ten İstanbul Atatürk 2, İstanbul Sabiha Gökçen 3, İzmir 4, Ankara 1, Kayseri 1, adana 1, Antalya 2 sefer.

Hamburg’dan İstanbul Atatürk 3, İstanbul Sabiha Gökçen 1, İzmir 1, Ankara 1, Antalya 3 sefer.

Hannover’den İstanbul Atatürk 4, İstanbul Sabiha Gökçen 2, İzmir 2, Ankara 1, Adana 1, Antalya 2 sefer.

Stuttgart’tan İstanbul Atatürk 4, İstanbul Sabiha Gökçen 2, İzmir 3, Ankara 2, Adana 1, Kayseri 1, Gaziantep 1, Antalya 1 sefer.

Berlin-Tegel’den İstanbul Atatürk 3, İstanbul Sabiha Gökçen 1, İzmir 2, Ankara 1, Adana 1, Gaziantep 1 sefer.

Nürnberg’den İstanbul Atatürk 1, İzmir 1 sefer.

Bremen’den İstanbul 1, Antalya 1 sefer.

Dortmund’dan İstanbul Atatürk 2, İstanbul Sabiha Gökçen 1, Ankara 1 sefer.

Köln’den İstanbul Atatürk 2, İstanbul Sabiha Gökçen 4, İzmir 5, Ankara 1, Antalya 1 sefer.

Berlin-Schönefeld’den İstanbul Sabiha Gökçen 2, İzmir 3 sefer.

Münster’den Antalya 1 sefer.

Leipzig’den Antalya 1 sefer.

Dresden’den Antalya 1 sefer.

Saarbrücken den Antal ya 1 sefer 

Erfurt  dan Antalya 2 sefer 

Dresden den Antalya 2 sefer 

Baden-baden den Antalya 2 sefer 

Friedrichshafen den Antalya 1 sefer 

Niederrhein  Antal ya 1 sefer 

Basel den Antalya 3 sefer 

Zürich den Antal ya 4 sefer, Izmir 2 sefer

 

Öger Türk uçuş tarifesini açıkladı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

yooookRumuz ~ 15 yıl önce
kaedesim bu nasıl iş. sizin tlf numaranız olmaz mı... çok ayıp yaaaaYorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
telefon no su bulamıyorum ~ 15 yıl önce
ya kos koca sırketın telefonlarını acmamaları garıbıme gıttı telefonunmun sarjı bıtene kadar arıyorum ama telı acan yok hayret yanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 15 yıl önce
o kadararadım hep karsıma bu sıte cıktı ama tel numarası lazım .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yokk ~ 15 yıl önce
ksrdeşim hanai sizin telefon numaralrınız arıyoruz bi numara yaşlı kadın çıkıyo oda bıkmış arayanlardan nedir bu rezillik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben sanatcıyım isim onemli deyıl Rumuz ~ 15 yıl önce
ben avrupaya konserlere devamlı thy uctum ve halada ucuyorum ama yukardakı arkadasın dedıgı gıgbı thy tuzu kuru aslında hıcde memnun deyıldım ben bu porgramda yararlanacagımı dusunuyorum ama telefon nmr koysanız fena olmaz.saygılarrYorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yokkk ~ 16 yıl önce
her sey guselde telefon numarası yokkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zidane ~ 16 yıl önce
senin gibi ucuz ve kaliteli bir havayolu yok ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuarcı ~ 16 yıl önce
Haber ve yorumlar çelişkili bence, konu thy değil Ögerin kış programı. thy'nin tuzu kuru, ister direkt uçar, isterse uçmaz. ben fuar işi yapıyorum ve yıllarca thy'den bilet aldım, ama bu programa görünce, fiyat da güzelse, özellikle kışın gerçekleşen Almanyadaki fuarlara Öger'le çalışmayı düşünüyorum. Umarım servisi de güzeldir. Talat Zengin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nizamettin ~ 16 yıl önce
Sevgili maviuçak, Türk hava yollari bunu yapmaz ki. ögerdekiler gaziantepe direkt servis yapıyorlarken, THY herkesi istanbulda esir kampı misali topluyor. gümrükten pasaporttan çıkartıp, valizlerle, çoluk çocukla eziyet edip iç hatlara yolluyor, şansın varsa 2-3 saat sonra pestilin çıkmış halde uçuruyor. niye? herhalde iç hatları dolu gitsin diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mavi Uçak ~ 16 yıl önce
sgersin rumuzlu arkadaş bu programı övünce daha dikkatli baktım. Açıklanan bu tarifeyi iyi incelemek lazım. Görünen o ki Öger Türk Tur şirketi Anadolu'ya yazın olduğu gibi kışın da direkt uçuyor. Bakıyorum da Malatya ve Gaziantep bile var. THY niye hala bu şehirlere İstanbul aktarmalı uçuyor. Onlar bu işi başaramıyor mu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000