04 Nisan 2012, Çarşamba 08:39:29

O YOLCU SERBEST BIRAKILDI

Atatürk Havalimanı'nda beyanda bulunmadığı 2,5 milyon dolarla yurt dışına çıkış yaparken yakalanan Libyalı yolcu, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı...
  • Adamin parasini gasp etmeye kimsenin hakki yok. Adam parayi Kaddafi'den almis ve Amman''a goturup yeni bir hayat kurmaya calisacakmis.
Atatürk Havalimanı'nda beyanda bulunmadığı 2,5 milyon dolarla yurt dışına çıkış yaparken yakalanan Libyalı yolcu, savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 
 
Ürdün'e gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda, valizinde beyan edilmemiş 2,5 milyon Dolar olduğu belirlenen Libyalı A.Z (33), polis tarafından ifadesi alındıktan sonra Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. 
 
A.Z, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nca ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 
 
Libyalı A.Z'nin, ticaret yapmak için Libya'dan Amman'a transit olarak gitmek isterken Atatürk Havalimanı'nda uçağını kaçırdığını ve bir başka havayolu şirketine ait uçakla Amman'a gitmek için Türkiye'ye giriş yaptığını söylediği öğrenildi. 
 
Ele geçirilen 2,5 milyon Dolar, savcılık emriyle Merkez Bankası'na teslim edildi. 
O YOLCU SERBEST BIRAKILDI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Adamin parasini gasp etmeye kimsenin hakki yok. Adam parayi Kaddafi'den almis ve Amman''a goturup yeni bir hayat kurmaya calisacakmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000