19 Ağustos 2012, Pazar 09:05:50

NEW YORK-İSTANBUL UÇAĞINDA PANİK

Delta Havayolları'nın (DL), DL-72 seferiyle, saat 05:20'de New York JFK. Havalimanı'ndan 193 yolcu 10 mürettebatla havalanan uçağın, havalandıktan üç buçuk saat sonra kabin içindeki ışıkları kesildi. Bunun üzerine uçağın pilotu, yolculara 10 dakika sonra acil inişe geçeceği anonsunu yaptı. Daha sonra uçak Kanada'nın Stephenville Havalimanı'na acil iniş yaptı.
  • bu olay thy uçağında olsaydı vay thy nin haline enteller danteller başlardı konuşmaya ne genel müd. kalıdır ne de başkan alayına başlarlardı halbuki alakası olmayan şeyler ama burası türkiye efendin neden türbülansa girmiş uçak derlerdi girmemesi gerekirdi derler sorarım size irlandalılar hadi cevap verin delta uçağı girmiş bir sürü olay olmuş başlayın deltanın genel müd.den ceosuna giydirin bakalım acaba bu deltada teknisyenler iyi çalışmıypor herhalde bunlar çemişkezekli oldukları içindir muhtemelen..
  • austrian airlinesden baska tanimam. Thy erkek hostlara agirlik verdi,kizlarda bi suru suratsiz deforme torpilli host doldurdular.bu da bi bakis acisi:)
  • New York tan kalktıktan 3-4 saat sonra uçağın Kanada Hava Sahasında ne işi var ki, İstanbul ve Kanada zıt yönlerde madem durum o kadar acil başka havaalanı bulunamamış mı zaten inişte 35 dk. sürmüş
  • bence buyuk bir kaza atlatildi. sadece elektrik kesintisi degildi, ilk once turbulansa girildi ve irtifa kaybedildi. bence turbulans degildi zaten sallantinin sebebi ucaktaki sorun o zamam baslamisti ve panik olmasin diye dogru bilgi havadayken verilmedi. ama zaten hosteslerin tavrindan durumun vehameti anlasiliyordu. ne hangi havalimanina ne de hangi ariza ile karsikarsiya kalindigi soylenmedi. 1 saate yakin inis yeri arandi. yani neden bagirmadiniz filan denilmis buradaki yorumlarda, bagiracak halimiz kalmamistiki bagiralim. yani herkes zaten cok korktu panik anlarinda bile kimse bagirmadi,, yere inince indik herseye raziyiz moduna gecti, ayrica sunu soylemeliyim ki pilotlar gercekten iyiydi, inisimiz limana zor olmasina ragmen sarsintisiz bir inisti.bence burada boyle birbirinizi kiracaginiza kurtuldugumuza sukredelim okyanusta degilde kara da olsaydik bir yerlere carpabilirdik inis yapamayabilirdik.gercekten buyuk bir olay atlatildi. .
  • evet bu olay takunya ve torpil hava yollarında olsaydı sizden nefret ediyoruz badem bıyıklılar derdik sana ne????
  • şimdi bu olay thy uçağında olsaydı neler olurdu neler hakaret küfür herşey olurdu ama deltada oluncu efendi efendi sus pus, çıt yok efendice uslu uslu oturdunuz sizi entel dantel grubu hadi bağırsaydınız canada havalanında polise yetkilelere delta havayollarının görevlilerine grup halinde tabakhaneye götürmüşler iyi tut dememişler istanbula kadar orada yaparsınız olayı.. nasıl ama koyun gibi söylenilene yaptınız neden bağırmadınız sizi monşerler yemedi değil mi sıkıysa bağırsaydınız da ya havalanında kahretsin delta senden nefret ediyoruz işde badem bıyıklı delta yöneticileri diye
  • Allah sukur indik oraya az daha oluyorduk pilot ve gorevliler kimseyi panige suruklemedi a ma canada da ucaktan grup halinde imdirdiler daha sonra ucak gelicegini ogrendiler ucak geldiginde asagiya imndirdiler 8 saat ucagin icinde beklletiler
  • kayisi gersinler :)
  • Havaalaninda gecele.Seni 10 ar kisilik gruplarla tuvalete gotursunler.1 sandavic verilince sukret.Gelde simdi THY ni arama.Ne guzel bagirip cagiracaktin,gorevliye kufur edecektin,bu sirket bitmis diye yorum doseyecektin.Brutally diye baslik atacaktin.Bizim kabadayiligimiz kendimize.THY aslinda cok guzel Toplumsal psikolog gorevini goruyor.Bizim psikopat yolcu ve crew icin cok iyi bir desarj olma yeri.Bir nevi Turkish aglama duvari.THY olmazsa kime kufredecek bu psikopatlar.THY karsisinda kurt,Delta karsisinda koyun surusu
  • Delta 767. Stephenville, "Uzay Mekiği" için Amerika'nın doğu kısındaki beş alternatif hava limanından biridir. 11 Eylül'de kendisine yönlendirilen 8 uçağı ve 3.000 yolcuyu bir hafta konul etmiştir.

Stephenville Havalimanı'nda Delta havayollarının New York' tan tahsis ettiği uçakla 9 buçuk saat gecikme ile yolcular İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gelebildi. Yolcu E.T ise olayı şöyle anlattı:

"Havalandıktan 3-4 saat sonra uçağın içindeki ışıklar söndü. Bir motorunda durduğunu hissettim. Jeneratörde çalışmıyor denildi. Uçağın içinden anons yaparak, 10 dakika sonra acil inişe geçeceğimiz söylendi.

Koltuklarınızı dik duruma getirin denildi. Yolcuların sesi aniden kesildi. Uçağın içinde panik havası yaşandı. Düşüyor muyuz diye? 35 dakika sonra Kanada'nın Stephenville Havalimanı'na indik. 10'ar kişilik gruplarla bizi tuvalete götürdüler, uçakta ikramda verdiler. New York'tan yeni kabin ekibi ve pilotlar geldi. 9 buçuk saatlik rötarla İstanbul'a ulaştık. Kötü bir uçuştu."

NEW YORK-İSTANBUL UÇAĞINDA PANİK

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

newyork-ist uçuşu ~ 12 yıl önce
bu olay thy uçağında olsaydı vay thy nin haline enteller danteller başlardı konuşmaya ne genel müd. kalıdır ne de başkan alayına başlarlardı halbuki alakası olmayan şeyler ama burası türkiye efendin neden türbülansa girmiş uçak derlerdi girmemesi gerekirdi derler sorarım size irlandalılar hadi cevap verin delta uçağı girmiş bir sürü olay olmuş başlayın deltanın genel müd.den ceosuna giydirin bakalım acaba bu deltada teknisyenler iyi çalışmıypor herhalde bunlar çemişkezekli oldukları içindir muhtemelen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobidigobidi ~ 12 yıl önce
austrian airlinesden baska tanimam. Thy erkek hostlara agirlik verdi,kizlarda bi suru suratsiz deforme torpilli host doldurdular.bu da bi bakis acisi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
New York tan kalktıktan 3-4 saat sonra uçağın Kanada Hava Sahasında ne işi var ki, İstanbul ve Kanada zıt yönlerde madem durum o kadar acil başka havaalanı bulunamamış mı zaten inişte 35 dk. sürmüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elmas ~ 12 yıl önce
bence buyuk bir kaza atlatildi. sadece elektrik kesintisi degildi, ilk once turbulansa girildi ve irtifa kaybedildi. bence turbulans degildi zaten sallantinin sebebi ucaktaki sorun o zamam baslamisti ve panik olmasin diye dogru bilgi havadayken verilmedi. ama zaten hosteslerin tavrindan durumun vehameti anlasiliyordu. ne hangi havalimanina ne de hangi ariza ile karsikarsiya kalindigi soylenmedi. 1 saate yakin inis yeri arandi. yani neden bagirmadiniz filan denilmis buradaki yorumlarda, bagiracak halimiz kalmamistiki bagiralim. yani herkes zaten cok korktu panik anlarinda bile kimse bagirmadi,, yere inince indik herseye raziyiz moduna gecti, ayrica sunu soylemeliyim ki pilotlar gercekten iyiydi, inisimiz limana zor olmasina ragmen sarsintisiz bir inisti.bence burada boyle birbirinizi kiracaginiza kurtuldugumuza sukredelim okyanusta degilde kara da olsaydik bir yerlere carpabilirdik inis yapamayabilirdik.gercekten buyuk bir olay atlatildi. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sana ne? ~ 12 yıl önce
evet bu olay takunya ve torpil hava yollarında olsaydı sizden nefret ediyoruz badem bıyıklılar derdik sana ne????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deltadan acil iniş.. ~ 12 yıl önce
şimdi bu olay thy uçağında olsaydı neler olurdu neler hakaret küfür herşey olurdu ama deltada oluncu efendi efendi sus pus, çıt yok efendice uslu uslu oturdunuz sizi entel dantel grubu hadi bağırsaydınız canada havalanında polise yetkilelere delta havayollarının görevlilerine grup halinde tabakhaneye götürmüşler iyi tut dememişler istanbula kadar orada yaparsınız olayı.. nasıl ama koyun gibi söylenilene yaptınız neden bağırmadınız sizi monşerler yemedi değil mi sıkıysa bağırsaydınız da ya havalanında kahretsin delta senden nefret ediyoruz işde badem bıyıklı delta yöneticileri diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delta yolcusu ~ 12 yıl önce
Allah sukur indik oraya az daha oluyorduk pilot ve gorevliler kimseyi panige suruklemedi a ma canada da ucaktan grup halinde imdirdiler daha sonra ucak gelicegini ogrendiler ucak geldiginde asagiya imndirdiler 8 saat ucagin icinde beklletiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kayistan ~ 12 yıl önce
kayisi gersinler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hain nankorler 4 devam ~ 12 yıl önce
Havaalaninda gecele.Seni 10 ar kisilik gruplarla tuvalete gotursunler.1 sandavic verilince sukret.Gelde simdi THY ni arama.Ne guzel bagirip cagiracaktin,gorevliye kufur edecektin,bu sirket bitmis diye yorum doseyecektin.Brutally diye baslik atacaktin.Bizim kabadayiligimiz kendimize.THY aslinda cok guzel Toplumsal psikolog gorevini goruyor.Bizim psikopat yolcu ve crew icin cok iyi bir desarj olma yeri.Bir nevi Turkish aglama duvari.THY olmazsa kime kufredecek bu psikopatlar.THY karsisinda kurt,Delta karsisinda koyun surusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mra ~ 12 yıl önce
Delta 767. Stephenville, "Uzay Mekiği" için Amerika'nın doğu kısındaki beş alternatif hava limanından biridir. 11 Eylül'de kendisine yönlendirilen 8 uçağı ve 3.000 yolcuyu bir hafta konul etmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000