01 Eylül 2011, Perşembe 15:44:40

NEREDEYSE PASAPORT SIRASINDA CAN VERİYORDU

Atatürk Havalimanı bayramda da yoğunluktan doldu taştı. Pasaport kuyruğunda nefessiz kalan 3 yaşındaki bir çocuk suni teneffüs ile hayata döndürüldü.
  • Bu yığılmalar pasaport kuyruğunda oluyor. kabinlerin yarısını bile dolduramayıp insanları uzun süre aynı yerde bekletenlerin hiç mi sorumluluğu yok?
  • AHLye her gidis ve gelislerimizde asiri sicaklik olayini yasiyoruz. Ya klimalar yetersiz yada calistirlmiyor tasarruf icin. Ancak sonucta olan yolculara ve orada calisanlara oluyor. Gorevliler bir an once bu sorunu halletmeleri lazim.
  • türk milleti olarak yada türk yöneticileri niye rekor kırmaya bu kadar hevesldirler anlamıyorum,yok şu kadar uçak indi kalktı yok şu kadar yolcu geçti yok şu kadar bilet satıldı,noluyo acaba rekor kırınca bişeymi geciyor elinize bütün dünya sizdenmi bahsediyor,bir gün bahsederler biter gider bunun için bu kadar insana böyle bir işkence çektrimenin ne manası var,rekor sadece spor müsabakalarında kırılınca önemli olur bence,düşünün jesse owens uzun atlamada 8.90 atlamış 60 yıl önce ve kimse kıramamış o rekoru ,böyle bir rekor krımak önemlidir,dolaylı yoldan bir çocuğun ölümüne yol acacak rekorun içine ediyim ben...
  • AHL bitti... Uçaklara bile park yeri gösterilemiyorken yolcular nasıl ağırlanacak? Üçüncü havaalanı geç kaldı, hatta havalimanına ihtiyaç var.
  • Tav'ın yaptığı havalimanında ölmediğine dua etsin
  • tam anlamiyla REZALET.. para kazanmak tatli ama kapasiteni de asmayacaksin.. hadi o 3 yasindaki cocuk allah korusun kurtulmasaydi.. kim hesap verecekti ? verebilirmiydi?
  • kira süresinde sona yaklaşıldıkça bakım giderlerini azaltıp kar marjını arttırmaya yönelik çabalar da artar.bunun gereği olan REZALETLER de böyle yoğun günlerde ortaya çıkıverir.bu rezalet TAV balonunun patladığını gösteriyor.mübarek olsun.
  • AHL'yi herkes çok met ediyor, ahl böyle ahl şöyle, kliması dai çalışmayan bir havalimanını nasıl överler anlamiyorum, içeriye girince adeta ter kokusu insanın midesini bulandırıyor.
Turist sezonunun yanısıra Ramazan Bayramı nedeniyle üst düzey yoğunluk yaşayan Atatürk Havalimanı’nı ilginç bir olaya şahit oldu.

Ülkemizde tatilini geçiren Steve-Mariam Pure çifti tatil dönüşü Atatürk Havalimanı Gidiş Terminali Pasaport kuyruğunda adeta ecel terleri döktü. Çiftin 3 yaşındaki oğulları Marty Pure pasaport kuyruğu sırasında fenalaşınca ortalık kıyamet alanına döndü.

Atatürk Havalimanı Pasaport polisi tarafından sıradan çıkartılan bebeğin yere yatırılarak kesilen nefesi suni teneffüs ile yerine getirildi. Ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen bebeğin havasızlıktan nefesinin kesildiği ve kısa bir süre gözlem altına alınması gerektiği belirtildi.

Hayata döndürülen çocuk ve ailesi yaşanan olayın ardından ülkelerine döndü.



©Murat Can Güllü - AirportHaber.com
NEREDEYSE PASAPORT SIRASINDA CAN VERİYORDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu yığılmalar pasaport kuyruğunda oluyor. kabinlerin yarısını bile dolduramayıp insanları uzun süre aynı yerde bekletenlerin hiç mi sorumluluğu yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AHLye her gidis ve gelislerimizde asiri sicaklik olayini yasiyoruz. Ya klimalar yetersiz yada calistirlmiyor tasarruf icin. Ancak sonucta olan yolculara ve orada calisanlara oluyor. Gorevliler bir an once bu sorunu halletmeleri lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
türk milleti olarak yada türk yöneticileri niye rekor kırmaya bu kadar hevesldirler anlamıyorum,yok şu kadar uçak indi kalktı yok şu kadar yolcu geçti yok şu kadar bilet satıldı,noluyo acaba rekor kırınca bişeymi geciyor elinize bütün dünya sizdenmi bahsediyor,bir gün bahsederler biter gider bunun için bu kadar insana böyle bir işkence çektrimenin ne manası var,rekor sadece spor müsabakalarında kırılınca önemli olur bence,düşünün jesse owens uzun atlamada 8.90 atlamış 60 yıl önce ve kimse kıramamış o rekoru ,böyle bir rekor krımak önemlidir,dolaylı yoldan bir çocuğun ölümüne yol acacak rekorun içine ediyim ben...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AHL bitti... Uçaklara bile park yeri gösterilemiyorken yolcular nasıl ağırlanacak? Üçüncü havaalanı geç kaldı, hatta havalimanına ihtiyaç var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tav'ın yaptığı havalimanında ölmediğine dua etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tam anlamiyla REZALET.. para kazanmak tatli ama kapasiteni de asmayacaksin.. hadi o 3 yasindaki cocuk allah korusun kurtulmasaydi.. kim hesap verecekti ? verebilirmiydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kira süresinde sona yaklaşıldıkça bakım giderlerini azaltıp kar marjını arttırmaya yönelik çabalar da artar.bunun gereği olan REZALETLER de böyle yoğun günlerde ortaya çıkıverir.bu rezalet TAV balonunun patladığını gösteriyor.mübarek olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AHL'yi herkes çok met ediyor, ahl böyle ahl şöyle, kliması dai çalışmayan bir havalimanını nasıl överler anlamiyorum, içeriye girince adeta ter kokusu insanın midesini bulandırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000