11 Temmuz 2011, Pazartesi 12:15:23

"NASIL AŞAĞILANDIĞIMI ANLATAMAM"

Atatürk Havalimanı'nda bir güvenlik görevlisinin dekoltesinden içeri baktığını iddia eden manken Demet Öger, 50 bin liralık tazminat davası açtı...
  • yahu arkadaş ya,,, ne mal olduğunuz ortada....ortalığı karıştırıp ta insanları işinden gücünden etmeyin reklam yapacağız diye...göz bu arkadaş kayar gider ne var bunda... defilerlede gösterince birşey yok adam cağız bakınca kıyameti koparın.. bu kadar zengin playboy lar varken bir garibala şohret olmaya çalışma...zaten amerika da çalışlıyorsun defol git orda çalış insanların ekmeğiyle ugraşma..
  • Fiyatını yükseltmek için yaptığı ucuz bir numara...
  • Ben de sürekli uçuyorum ve güvenlik kontrolünden geçiyorum. Kadın utanmadan bir de başkalarının ayakkabılarını çıkartmadılar benim çizmelerimi çıkarttılar diyor. İyi ya şapşal (bana da bir 50 bin tazminat davası açar mı) senin çizmen olduğunu için çıkarttılar. Amerika'da fazla kalmış ukala. Ben de 15 yıl kaldım ama kimseye hava attığım görülmedi. Dudaklarının silikonu yetmemiş, biryerlerine yaptırmak için para lazım belli ki.
  • ŞAYET YAPTIYSA TAV GÜVENLİK TASVİP ETMİYORUM AMA, DİĞER YORUMCULARIN DEDİĞİ GİBİ BU KADININ NESİ VARDA BAKILSIN BE! REKLAM YAP AMA NA MAHREMİNİ,NAMUSUNU ORTAYA ATARAK YAPMA BUNU BNECE..
  • İyi de Gözen olayın neresinde? Başlıkta Gözen'e de dava açıldığı söyleniyor ama haberin devamında Gözen'in konuyla alakası yok. Nasıl iş bu?
  • Los Angeles eyalet değil, California eyaletine bağlı bir şehirdir.
  • Ya inanılır gibi değil seni kim tanır kim takar, maksat olay yaratmak reklam amerikada seni kim tanır kim olursan ol.. dekoltenden içeri bakmış da yuh artık sana ayrıcalık tanıması lazım buyrun sayın.. diye üzerinizi aramaya gerek yok çizmenizi çıkarmanıza gerek yok diye sen sıkıysa bunları amerikada yap bakalımyerse.. para koparma derdinde kesin olarak ayrıca gazatelere çıkıp ismi anılsın basın şu an Aziz Yıldırımla uğraşıyor senin değerin o kadar etmez canım benim..
  • arkadaş kadın açılmış saçılmışsa bizim güvenlikçilerin ne suçu var... + o adam günde milyon tane dünya güzeli rus görüyor senin dandik gögüslerine mi kaldı be kadın? reklam kokan hareketler bunlar!!!!!
  • reklam kokan hareketler bunlar; meşhur olmanın daha mantıklı yolları varken sasasyon peşinde olanların elde ettiği ün sabun köpüğü gibidir erir gider...
  • günlük 1500 dolar alıyormuş... nereye 50bin istiyosun a kadın ...
ABD'nin Los Angeles eyaletinde mankenlik yapan Demet Öger, Amerika'ya uçuşu sırasında bir güvenlik görevlisinin dekoltesinden içeri baktığı iddiasıyla Türk Hava Yolları ve Gözen Güvenlik Hizmetleri'ne dava açtı. Öger, kişilik haklarına saldırıldığı gerekçesiyle 50 bin TL tazminat istedi.

17 Şubat'ta meydana gelen olay, dava dilekçesine göre şöyle gelişti: Öger, alandaki ikinci güvenlik noktasına geldiğinde kadın güvenlik görevlisinin uyarısıyla durdu. Güvenlik görevlisi Öger'den sırtındaki çantayı X-Ray cihazına bırakmasını ve çizmelerini çıkarmasını istedi. Hiç kimsenin ayakkabısını çıkarmadığını söyleyen Öger, 5 gün önce bacaklarındaki iç kanama nedeniyle ameliyat olduğu için eğilmesinin çok zor olacağını söyledi. Bu arada tartışmaya bir erkek güvenlik görevlisi dahil oldu. Dilekçede olayın devamı, "Erkek güvenlik görevlisi güzel müvekkilimi eğilmeye zorlayarak, taciz edercesine göğüs dekoltesine bakmışlardır. Müvekkilim 'Ne kadar aşağılandığımı düşünmek bile istemiyorum' demektedir" diye anlatıldı. Öger'in uçuşta acılar içinde kıvrandığını ileri süren avukat, ağrıları nedeniyle müvekkilinin işlerini bitiremeden Türkiye'ye döndüğünü ileri sürdü.

Sabah
"NASIL AŞAĞILANDIĞIMI ANLATAMAM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Misafir ~ 13 yıl önce
yahu arkadaş ya,,, ne mal olduğunuz ortada....ortalığı karıştırıp ta insanları işinden gücünden etmeyin reklam yapacağız diye...göz bu arkadaş kayar gider ne var bunda... defilerlede gösterince birşey yok adam cağız bakınca kıyameti koparın.. bu kadar zengin playboy lar varken bir garibala şohret olmaya çalışma...zaten amerika da çalışlıyorsun defol git orda çalış insanların ekmeğiyle ugraşma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Fiyatını yükseltmek için yaptığı ucuz bir numara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben de sürekli uçuyorum ve güvenlik kontrolünden geçiyorum. Kadın utanmadan bir de başkalarının ayakkabılarını çıkartmadılar benim çizmelerimi çıkarttılar diyor. İyi ya şapşal (bana da bir 50 bin tazminat davası açar mı) senin çizmen olduğunu için çıkarttılar. Amerika'da fazla kalmış ukala. Ben de 15 yıl kaldım ama kimseye hava attığım görülmedi. Dudaklarının silikonu yetmemiş, biryerlerine yaptırmak için para lazım belli ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ŞAYET YAPTIYSA TAV GÜVENLİK TASVİP ETMİYORUM AMA, DİĞER YORUMCULARIN DEDİĞİ GİBİ BU KADININ NESİ VARDA BAKILSIN BE! REKLAM YAP AMA NA MAHREMİNİ,NAMUSUNU ORTAYA ATARAK YAPMA BUNU BNECE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İyi de Gözen olayın neresinde? Başlıkta Gözen'e de dava açıldığı söyleniyor ama haberin devamında Gözen'in konuyla alakası yok. Nasıl iş bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Los Angeles eyalet değil, California eyaletine bağlı bir şehirdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya inanılır gibi değil seni kim tanır kim takar, maksat olay yaratmak reklam amerikada seni kim tanır kim olursan ol.. dekoltenden içeri bakmış da yuh artık sana ayrıcalık tanıması lazım buyrun sayın.. diye üzerinizi aramaya gerek yok çizmenizi çıkarmanıza gerek yok diye sen sıkıysa bunları amerikada yap bakalımyerse.. para koparma derdinde kesin olarak ayrıca gazatelere çıkıp ismi anılsın basın şu an Aziz Yıldırımla uğraşıyor senin değerin o kadar etmez canım benim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaş kadın açılmış saçılmışsa bizim güvenlikçilerin ne suçu var... + o adam günde milyon tane dünya güzeli rus görüyor senin dandik gögüslerine mi kaldı be kadın? reklam kokan hareketler bunlar!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
reklam kokan hareketler bunlar; meşhur olmanın daha mantıklı yolları varken sasasyon peşinde olanların elde ettiği ün sabun köpüğü gibidir erir gider...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
günlük 1500 dolar alıyormuş... nereye 50bin istiyosun a kadın ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000