20 Mayıs 2013, Pazartesi 18:40:14

MURAT ÖZTÜRK İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Dün Adana'da yaptığı uçuş sırasında uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden ünlü akrobasi pilotu Murat Öztürk'ün cenazesi İstanbul'a getirildi...
  • şimdi öyle bi yerleştirme yaparsın ki naaş önce indirilir bütün bavulların indirilmesini bekledikten sonra değil loadmaster eğer varsa bir mukabıl bu ındıren adamlara akıl vermelıydı bellıkı akılları yetmemıs akıl edememısler naaşı bavullardan sonra ındırmısler..İnsanın dirisine saygı gerekirken aynı şekilde ölüsünede saygı gerekir..Bunlar dikkat edilmesi gereken can alıcı hususlar..
  • Ölene rahmet dileyen yorumlara bile olumsuz oy kullanan zavallılar var ne yazık ki bu ülkede.Bu nasıl bir vicdansızlık,nasıl bir insanlıktır? Yazıklar olsun size.
  • Türk sivil havacılığında bir yıldız daha kaydı. Mekanın cennet olsun murat abi, zaten hep cennete yakın uçuyordun. geride kalanlara allah sabır versin !
  • belki soylediklerin dogru olabilir, bunlari da tartismak gerekebilir ama boyle uzucu bir haberin altina ancak allah'tan rahmet dilemek yakisir. murat hocama allah'tan rahmet diliyorum. kizi pelin'in ve esinin basi sagolsun...
  • abi herkes efsane pilot ben anlamadım gitti yaaa...sanki dünyada başka meslek yok...adam uçak kırar,telleri söker gelir,daha sonra devrem ayakları atar kendini line a ...ölür aman efsane pilot...bırakın bunları artık..herkes işini yapıyor
  • Turk sivil havaciligi icin onemli bir insandi. Ailesine yakinlarina bassagligi ve sabir diliyorum. Allah rahmet eylesin ve mekani cennet olsun insallah.
  • Abi senin gibi bir meslektaşımın olması benim için şereftir havacılık aşkının hakiki anlamda olduğu nadir insanlardandın sen!!Sen en sevdiğin gökyüzünde hayatını noktaladın mekanın cennet olsun.Kızına ve ailene Allah sabır versin.
  • Allah havacılar cennetine kabin amirinden sonra Murat Öztürk'ü aldı. Allahın rahmeti üzerine olsun, ailesine, sevenlerine ve havacılık camiasına sabırlar versin.
  • Allah rahmet eylesin nur içinde yat değerli büyümüz ve ustamız. Sen kalbini gökyüzüne gömdün. Geride bıraktıkların senin eserin ve hiçbir zaman unutulmayacaksın... Unutmayalım her fani ölümü bir gün tadacak...
  • İçinde yaşmayanın pek de anlayamadığı anlamadığı HAVACILIK RUHU herşeye değer. Cessur insan güle güle, yaşıtlarınnın hayattan elini ayağını çektiği bir dönemde istediğin işi yaparken ebediyete intikal ettin . Allah rahmetveylesin.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Adana Uğur Mumcu Meydanı'nda gösteri uçuşu yapan Murat Öztürk, uçağının alçak irtifadan düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Adana'da otopsisi yapılan,  kaza öncesinde herhangi bir rahatsızlık yaşamadığı ve kaza nedeniyle hayatını kaybettiği tespit edilen Öztürk'ün naaşı bugün İstanbul'a getirildi. Murat Öztürk'ü İstanbul'a getiren ise kardeşi Cem Öztürk oldu.

Türk Hava Yolları'nın TC-JLP kuyruk tescilli Airbus A319 tipi tarifeli Adana uçağıyla Atatürk Havalimanı'na getirilen ve bir dönem gazetecilik de yapan Öztürk'ün naaşı, uçaktan ambulansa kadar meslektaşlarının omuzunda taşındı.

Atatürk Havalimanı Kargo Terminali'ne doğru yola çıkan ambulans, Öztürk'ün çok sayıda yakını ve sevenlerinin omzunda ambulanstan alınıp, cenaze arabasına konuldu. 

Efsane pilot Murat Öztürk'ün naaşı buradan Atatköy 5. kısım Camii'na götürüldü.

Murat Öztürk yarın öğlen namazının ardından Ataköy Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.











































MURAT ÖZTÜRK İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Arkatarafı ~ 11 yıl önce
şimdi öyle bi yerleştirme yaparsın ki naaş önce indirilir bütün bavulların indirilmesini bekledikten sonra değil loadmaster eğer varsa bir mukabıl bu ındıren adamlara akıl vermelıydı bellıkı akılları yetmemıs akıl edememısler naaşı bavullardan sonra ındırmısler..İnsanın dirisine saygı gerekirken aynı şekilde ölüsünede saygı gerekir..Bunlar dikkat edilmesi gereken can alıcı hususlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil ~ 11 yıl önce
Ölene rahmet dileyen yorumlara bile olumsuz oy kullanan zavallılar var ne yazık ki bu ülkede.Bu nasıl bir vicdansızlık,nasıl bir insanlıktır? Yazıklar olsun size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözen ~ 11 yıl önce
Türk sivil havacılığında bir yıldız daha kaydı. Mekanın cennet olsun murat abi, zaten hep cennete yakın uçuyordun. geride kalanlara allah sabır versin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sbh'a ~ 11 yıl önce
belki soylediklerin dogru olabilir, bunlari da tartismak gerekebilir ama boyle uzucu bir haberin altina ancak allah'tan rahmet dilemek yakisir. murat hocama allah'tan rahmet diliyorum. kizi pelin'in ve esinin basi sagolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sbh ~ 11 yıl önce
abi herkes efsane pilot ben anlamadım gitti yaaa...sanki dünyada başka meslek yok...adam uçak kırar,telleri söker gelir,daha sonra devrem ayakları atar kendini line a ...ölür aman efsane pilot...bırakın bunları artık..herkes işini yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kınama ~ 11 yıl önce
abisi Murat Öztürk kimmiş bir araştır, bu ülkeye ve sivil havacılığa yaptığı katkıları bir öğren sonra bu tarz yazılar yaz kanaatimce.
gul ~ 11 yıl önce
siz ilk önce Murat Öztürkün kim olduğunu öğrenın öyle yorum yapın
yazık ~ 11 yıl önce
sbh sende işini yap kapa çeneni
Tolga Turgut ~ 11 yıl önce
Turk sivil havaciligi icin onemli bir insandi. Ailesine yakinlarina bassagligi ve sabir diliyorum. Allah rahmet eylesin ve mekani cennet olsun insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan pilot ~ 11 yıl önce
Abi senin gibi bir meslektaşımın olması benim için şereftir havacılık aşkının hakiki anlamda olduğu nadir insanlardandın sen!!Sen en sevdiğin gökyüzünde hayatını noktaladın mekanın cennet olsun.Kızına ve ailene Allah sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
INS ~ 11 yıl önce
Allah havacılar cennetine kabin amirinden sonra Murat Öztürk'ü aldı. Allahın rahmeti üzerine olsun, ailesine, sevenlerine ve havacılık camiasına sabırlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir pilot ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin nur içinde yat değerli büyümüz ve ustamız. Sen kalbini gökyüzüne gömdün. Geride bıraktıkların senin eserin ve hiçbir zaman unutulmayacaksın... Unutmayalım her fani ölümü bir gün tadacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACILIK RUHU ~ 11 yıl önce
İçinde yaşmayanın pek de anlayamadığı anlamadığı HAVACILIK RUHU herşeye değer. Cessur insan güle güle, yaşıtlarınnın hayattan elini ayağını çektiği bir dönemde istediğin işi yaparken ebediyete intikal ettin . Allah rahmetveylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000