13 Nisan 2009, Pazartesi 11:03:56

Moiz Dana'nın cenazesi İstanbul'a getirildi

Uçakta hayatını kaybeden Dana’nın cenazesi İstanbul’a getirildi...
  • Allah rahmet eylesin. Çok kişiye istihdam yaratmış şerefli bir insan. Mekanı cennet olsun.
  • Turkiye ekonomisine katkida bulunmus ve bircok kisiye is/ekmek vermis dini ne olursa olsun bizlerden biri olan Moiz Dana'nin olumu bizleri uzmustur. Topragi bol olsun. Oren Bayan ve kendisi tarihe mal olmustur. Ailesine bassagligi dilerim. Sydney.

ABD’ye tedavi için giderken uçakta geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Ören Bayan’ın eski patronu Moiz Dana’nın cenazesi bugün İstanbul’a getirildi.

Türkiye’nin ilk nakış ve dantel ipliği markalarından Ören Bayan’ın 83 yaşındaki eski patronu Moiz Dana, geçen Cuma günü tedavi için İstanbul’dan New York’a giden uçağın JFK Havalimanı’na inişine inişe 4.5 saat kala Atlas Okyanusu üzerindeyken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Uçakta bulunun biri kardiyolog, üç doktorun müdahalesine rağmen kurtarılamayan Dana’nın ailesi, pilotun İstanbul’a geri dönebileceğini söylemesine rağmen yolcuları mağdur etmemek için yola devam kararı vermişti.

Dana’nın cenazesi bugün Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle sabah saat 10.00’da New-York’tan İstanbul’a getirdi. Cenaze Atatürk Havalimanı Kargo Terminalinden yakınları tarafından teslim alınken, cenaze programının henüz kesinleşmediği öğrenildi.

Moiz Dana

Moiz Dana'nın cenazesi İstanbul'a getirildi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Çok kişiye istihdam yaratmış şerefli bir insan. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Turkiye ekonomisine katkida bulunmus ve bircok kisiye is/ekmek vermis dini ne olursa olsun bizlerden biri olan Moiz Dana'nin olumu bizleri uzmustur. Topragi bol olsun. Oren Bayan ve kendisi tarihe mal olmustur. Ailesine bassagligi dilerim. Sydney.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000