22 Şubat 2012, Çarşamba 19:06:04

MİDESİNDE KOKAİNLE YAKALANDI

Atatürk Havalimanı gümrüğünden geçmek isteyen Brezilya uyruklu bir kadının çantasında 1 kilo, midesinden de 10 paket kokain çıktı.
  • brezilya dünyanın en büyük gecekondu şehrine sahip bir ülke ayrıca hala ciddi geceleri ve de gündüz güvenlik sorunları olan bir ülkedir.. insanlar son derece fakirdir sizin viraz varlıklı olduğunzu öğrenseler kaçırırlar fidye isterler gündüz hem de uyuşturucu, kaçakçılarını önlemek mümkün değil insanları para kazanmak için bu taşıma işini yapıyorlar..
Swiss Havayolları ile dün saat 16.30’da Sao Paulo’dan Zürih aktarmalı İstanbul’a gelen M.P.R isimli kadın yolcu, şüphe üzerine gümrük kontrol noktasında durduruldu. Narkotik dedektör köpek tarafından aranan kadının çantasındaki gizli bölmede mukavva ve jelatinle kaplanmış toplam 1 kilo kokain bulundu. Brezilya uyruklu 36 yaşındaki kadın midesinde de uyuşturucu olabileceği ihtimali üzerine Bakırköy Devlet Hastanesi’nde kontrolden geçirildi.

Tetkikler sonrası midede 10 ayrı paket halinde kokaine rastlandı.
MİDESİNDE KOKAİNLE YAKALANDI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
brezilya dünyanın en büyük gecekondu şehrine sahip bir ülke ayrıca hala ciddi geceleri ve de gündüz güvenlik sorunları olan bir ülkedir.. insanlar son derece fakirdir sizin viraz varlıklı olduğunzu öğrenseler kaçırırlar fidye isterler gündüz hem de uyuşturucu, kaçakçılarını önlemek mümkün değil insanları para kazanmak için bu taşıma işini yapıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000