12 Aralık 2016, Pazartesi 16:45:49

Meteoroloji uyardı; Uçuşlarınıza dikkat

Yarından itibaren Türkiye genelinde etkisini hissettirecek soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı da meteoroloji tarafından uyarıldı.
  • 30 senedir aynı yalan ben emekli oldum bu devam ediyor... Sefer azaltıp milleti 3 sefer yerine 1 seferle evlerine postalamak
  • Kış geldi malesef meslektaşlarım rotar lar ve iptaller yaklaştı Allah yardimcimiz olsun zorlu bir süreç başlamış durumda malesef! !!
  • offf ruzgar fena solo bile uçamayabilirizzz
  • ah istanbulda kar var ne guzel sledge ile iyi kayilir :)
  • 10 knot ruzgar!!!!
  • Ozelikle 13 u gece cok etkili bir Yagis sistemi bekleniyor. Hpa500 de -36 derecelere kadar dusuyor isi buda su demek oluyor istanbula etkili bir kar yagisi geliyor ve firtina yani tipi
  • herkes önlemini alsı Donsuz geceler dileirm:)
  • Sadece bir kar yüzünden yolcular olarak nedir bu çektiğimiz?! Bu uçaklar en zor şartlara göre üretilmedi mi hava yolu çalışanları karı bahane edip yan gelip keyif çatıyorlar! İnşallah yarın ki uçuşumda yine hava şartlarını bahane edip rötara sebep olmazlar yoksa hakkımı hukuki yollar ile ararım. Karlı havalarda uçuş iptali istemiyoruz yeter!!!

Yarından itibaren Türkiye genelinde etkisini hissettirecek soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle Atatürk Havalimanı da meteoroloji tarafından uyarıldı.

Atatürk Havalimanı Meteoroloji Müdürlüğü tarafından Meydan Müdürlüğü'ne bildirilen raporda yarından itibaren etkili olacak hava koşullarına vurgu yapıldı. Yarın kar yağacağını bildiren meteoroloji sıcaklığın düşeceğini ve rüzgarın da 10 Knot'a kadar çıkacağını belirtti.

Gönderilen hava raporunda, hava koşullarının olumsuz olacağı ifade edilirken 19 Aralık tarihine kadar sert bir haftanın olacağı rapor edildi.

Uçuşu olan yolcuların havayollarından uçuş durumunu sorgulaması olası mağduriyet yaşanmaması için etkili olacak.

Meteoroloji uyardı; Uçuşlarınıza dikkat

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Emekli 777 ~ 7 yıl önce
30 senedir aynı yalan ben emekli oldum bu devam ediyor... Sefer azaltıp milleti 3 sefer yerine 1 seferle evlerine postalamak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 7 yıl önce
Kış geldi malesef meslektaşlarım rotar lar ve iptaller yaklaştı Allah yardimcimiz olsun zorlu bir süreç başlamış durumda malesef! !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10k ~ 7 yıl önce
offf ruzgar fena solo bile uçamayabilirizzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gr ~ 7 yıl önce
ah istanbulda kar var ne guzel sledge ile iyi kayilir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyvah ~ 7 yıl önce
10 knot ruzgar!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meteo ~ 7 yıl önce
Ozelikle 13 u gece cok etkili bir Yagis sistemi bekleniyor. Hpa500 de -36 derecelere kadar dusuyor isi buda su demek oluyor istanbula etkili bir kar yagisi geliyor ve firtina yani tipi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 7 yıl önce
herkes önlemini alsı Donsuz geceler dileirm:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Business yolcusu ~ 7 yıl önce
Sadece bir kar yüzünden yolcular olarak nedir bu çektiğimiz?! Bu uçaklar en zor şartlara göre üretilmedi mi hava yolu çalışanları karı bahane edip yan gelip keyif çatıyorlar! İnşallah yarın ki uçuşumda yine hava şartlarını bahane edip rötara sebep olmazlar yoksa hakkımı hukuki yollar ile ararım. Karlı havalarda uçuş iptali istemiyoruz yeter!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çakma business ~ 7 yıl önce
Kimse zorlamıyor uçağa binin diye! canla başla soğukta yağmurda titreye titreye çalışanlar hakkında böyle konuşamazsınız! Binlerce kişi operasyon düzgün işlesin diye çalışıyor Allah ın verdiği karla ancak bu kadar baş edebiliyor! Bilip bilmeden alın teriyle çalışan insanlar hakkında konuşup haktan hukuktan bahsedemezsin!
1A ~ 7 yıl önce
Kesinlikle haklısınız karlı havalarda iptale hayırr :))
Hukuki Yollar ~ 7 yıl önce
Merhaba ben HUKUKI YOL bende arayacagin bi hak yok dogal afet malesef. Simdi portakal suyunu sakince yudumla!
Taner ~ 7 yıl önce
Kalkış yapılacak alandaki hava durumundan tutun inilecek yerdeki alanın hava durumuna bakılarak operasyonlar yapılır kaldıki senin uçamamandan ziyade uçağın yerde beklemesi hava yoluna zarar yazar bilip bilmeden canla başla çalışıp ekmek parasını kazanmaya çalışan insanlara saygısızlık yapma inşallah trafikte kalırsın biletin yanar da gidip oradaki çalışanlara yalvarırsın beni ne olur uçağa alın diye
Bilincli ~ 7 yıl önce
Okumuyor, araştırmıyor, herşeyden bir haber sadece uçuyorsunuz. Otobüsle seyahat etmiyorsunuz uçak bu! Kötü hava koşulları nedeniyle düşse, zaten istediğin yere gidemiyceksin. Bir kişi istiyor diye yüzlerce insanın canı tehlikeye atılmaz. Bu yüzden var sivil havacılık böyle bilincsiz insanlara yazılı sonuclar verilebilsin diye. Uçaklar sağlam diye kötü havadan etkilenip düşemez mi sanıyorsun? Geçmiş havacılık kazalarını bir araştır derim :) Ayrıca hiçbir havacı da siz herşeyden bir haber insanlar ordan oraya ulaşsın diye canını tehlikeye atmak zorunda değil. Karar neyse o olur.
Meydoniz ~ 7 yıl önce
Geberirsin inş portakal suyunun içinde..
Avukat ~ 7 yıl önce
Hadi bebisim evine büyüde gel
Tgs ~ 7 yıl önce
Ya ben sizin gibi yolcularla cok ugrastim cahillik hat safada kar yani bu kar gökyüzünde neler yaşanıyor bin bir haber ucaklar iptal olmasın diyorsun he he diorum yaw he he gülüyorum sadece.bu tarz yolculari hepsini bi ucaga bindircen hayatinda unutamayacagi bir yolculuk yaşatacaksin sonra yine ucsun kar da kışta diyebilceklermi bakalim.
Bussines yolcuya ~ 7 yıl önce
Bunu ciddi ciddi mi yazdın yoksa şaka mı yaptın asalak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000