23 Ocak 2013, Çarşamba 12:37:13

MERKÜR'DEN 10'UNCU YIL KUTLAMASI

Uluslararası nakliye, turizm ve havacılık sektörlerinin yükselen değeri Merkür Uluslararası Taşımacılık, Turizm ve Havacılık A.Ş. 19 Ocak gecesi düzenlediği bir organizasyonla 10. yaşını doldurdu.
  • Başarılarınızın artarak devamı dileği ile nice on yıllara. V. Yılmaz
  • Daha nice güzel ve başarılı yıllara inşallah. CAS
  • Nice on yıllara kavuşmanız dileğiyle.M.Çamlıbel

Hoş bir mekanda ve kalabalık bir davetli grubuyla Merkür 10. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Davetlileri arasında Libya, Rusya ve Belarus Konsoloslukları temsilcileri, Türkiye temsilciliğini yapmakta oldukları Afriqiyah Airways’in CEO’su, Türkiye Müdürü ve müşterileri olan diğer havayollarının da temsilcileri de vardı.

‘’11. yılımıza girerken birlikte yürüdüğümüz ve büyüdüğümüz tüm üyelerimize, çözüm ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz.’’ diyerek sunumunu tamamlayan Merkür dolu dolu programıyla davetlilere hoş bir akşam yaşattı. Hem kendileri eğlendi hem davetlileri eğlendirdi.

Merkür’ün geçmişi kısaca şu şekilde:

Merkür Uluslararası Taşımacılık, Turizm ve Havacılık A.Ş, 2003 yılında kuruldu, turizm, uçak kiralama ve havacılık alanlarında faaliyet göstermektedir . Kurulduğu ilk yıl uluslarası nakliye alanında hizmet veren şirket, 2006'da açtığı havacılık departmanıyla uçak kiralama operasyonlarına başladı.

Merkür; Atatürk Havalimanı, Tekirdağ/Çorlu, Sabiha Gökçen ve Antalya Havalimanları için aldığı gözetim-yönetim ve tüm meydanlar için aldığı temsil ruhsatları ile faaliyetlerine havayolu temsilciliğini de ekleyerek hızla büyümeye devam etti. Havacılık faaliyetleri dahilinde havayolu temsilciliği, yolcu, kargo, ambulans uçak ve özel jet kiralama faaliyetlerini gerçekleştiren Merkür, aynı zamanda yaptığı küresel anlaşmalarla havayollarına dünya çağında yer hizmetleri ve uçuş planlama gibi hizmetler de sunmaktadır.
 
2007'de TURSAB üyesi olarak seyahat acentesi departmanını açan ve turizm sektörüne de giriş yapan Merkür,  Uluslararası Hava Taşıyıcıları Birliği seyahat acentesi olarak üye olarak da dünyadaki tüm havayollarına bilet kesebilmektedir.

2011 yılında IATA'ya ayrıca hava kargo acentesi olarak da üye olan Merkür, tüm dünyadaki yaygın acente ağıyla sadece havayoluyla değil, deniz ve kara yolu ile de bütün taşımacılık ve lojistik ihtiyaçlarına en kaliteli çözümleri sunmaktadır.

Taşımacılığın yanında havayollarına Genel Kargo Satış Acenteliği de yapan Merkür, hem müşterileri hem de temsilciliğini yaptığı havayolları için eksiksiz hizmet vermekte ve Türkiye pazarındaki konumlarını güçlendirmelerine yardımcı olmaktadır.

Merkezi İstanbul / Yeşilköy'de bulunan Merkür’ün; İstanbul Aksaray, İstanbul Taksim, İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı, Tekirdağ Çorlu Havalimanı, Antalya ve Bursa ofisleri olmak üzere toplam 8 şubesi bulunmaktadır.

Merkür, kalite konusundaki titizliğini ve ciddiyetini 2012 yılında aldığı ISO belgesiyle kanıtlamıştır.

Merkür’e daha nice yıldönümleri diliyor, başarılarının devamını diliyoruz.














 

MERKÜR'DEN 10'UNCU YIL KUTLAMASI

Yorumlar

Tebrikler ~ 11 yıl önce
Başarılarınızın artarak devamı dileği ile nice on yıllara. V. Yılmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 11 yıl önce
Daha nice güzel ve başarılı yıllara inşallah. CAS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 11 yıl önce
Nice on yıllara kavuşmanız dileğiyle.M.Çamlıbel

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000