20 Aralık 2008, Cumartesi 14:32:05

Mankenler uçağa geç kaldı, yolcular çıldırdı!

Manken Ayşe Hatun Önal ve Yasemin Kozanoğlu'nun uçağa geç kalmaları diğer yolcuların sinirlenmesine neden oldu...
  • Benim kimseye yalaklık etmeme gerek yok. Ben kendim kaptan ım. Kimseyle işim olmaz. Ama besbelli ki arkadaş düzenini yalayarak döndürüyor. Kendi ifadesi bu şekilde. BU işlerde tecrübeli
  • Kızım sen 3 kuruşluk zeka diyorsun. Sen haline bir baksana ya. sende o da yok. Haddini bil haddini. Bak burdan IP numaraları takipte. Ettiğin hakaretler aleyhine delil olur ona göre.
  • Besbelli ki bir şirkette hostes bu. Yalama konusuna gelince. Pilot arkadaşlar, bunla muhatap olmayalım. Taaa ilk yorumunda kafasının iki bacağı arasında çalıştığını ortaya koymuş zaten. Eksiketek.
  • Blackbird bu yalama konusunu iyi biliyorsun bakıyorum. Bir pilotla uğraşacağına yalamaya devam etsene sen.
  • Bu terbiyesiz ile ona destek atanın hakaretlerini burda yorum olarak yayınlayan siz Airporthaber yetkilileri, "sizler açıktan açığa pilot düşmanlığı yapıyorsunuz." Blackbird sana gelince, sen hakikaten ruh hastası olmalısın. Yalamaya gelince, senin gibiler yalar ancak. Ki besbelli bu kelimeleri kullandığına göre çok yalamışsın da. Kuyruk acın olmasa kaptanlara veya 2.pilotlara iftira atmazsın. Seni de iyi yalamışlar besbelli.
  • Hahahahahaha çok iyi be,tebrik ederim.Son cümle süperdi.
  • Benim kuyruk acım olmaz,ancak benden kuyruk acısı olup it gibi sürünenler olur. Camianın içindeyim ki böyle yorum yapıyorum andaval.Benim aklım hiç değilse çalışıyo sen otur kendine ağla.Terbiyesiz.O kaptanları savunmak sana düşmez,heeee anladım sen fazla yalaksın sanırım,yaladıkların seni fazla adam yerine koymuşş.Yazık sende kendini birşey zannetmişsin.Senin gibiler ancak üç kuruşluk zekasıyla burada konuşbilirler.Tabiii sanada hak vermek lazım yazık sana.Bak ağzının suyu akmış hadi koşşş bi kaptan yakala,sonra saldırganlaşıyosun.
  • Madem kişiler hakkında yorum yapmak yok burda senin ne haddine ordaki iki kaptan a taş atmak. Kim oluyorsun sen? Acınacak biri varsa sensin. Zavallısın sen. Kuyruk acın çok büyük olmalı kaptanlarla. Havacılıkla alakan olmadığı da belli. Aklın belinden aşağı çalışıyor baksana. Demek ki senin sisteminde işler verdiğin öpücüklerle yürüyor. Şu kaptanlara yazdığın ilk mesaja bir bak da seviyeni kontrol et hele bir. Seviyeden bahsedene bak.
  • Yok ya çok biliyosun RUMUZ'musun nesin.Senin bu yazdıklarına güldüm geçtim birde acıdım sana.Buraya olay hakkında yorum yazılır,benim yazdıklarıma değil.Öğren istersen.Herkez istediği yorumu yapar buraya.İnsanları yargılamak veya kişisel olarak saldırmak senin haddin değil.Seviyeni bil biraz.
  • Kaptan ın açlığıymış da bilmem neymiş de. Öpücüğe mi boğmuş da. Zavallısın sen ya. Onlar kokpit e giremezler. Ancak senin gibilerle beraber ön tuvaletin önünden kabine gider otururlar. Besbelli bir kuyruk acın var kaptanlarla.

Fas'ın Kazablanka şehrine gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Ayşe Hatun Önal ve Yasemin Kozanoğlu, check-in işlemini yaptırdıktan sonra Havalimanı'nda alışveriş yapmaya başladı. Uçağın check-in işlemi kapandıktan sonra gelmeyen yolcular anons edilirken iki mankenin adı sık sık son çağrıda anıldı. Fakat bir türlü uçağa gitmeyen ve yolcuların bekletilmesine neden olan mankenler uçağa girdiklerinde yoğun tepkiyle karşılandı. Mankenlerin uçağa gelmesiyle kalkış gerçekleştirildi ve olay daha fazla büyümeden kapandı.

Mankenler uçağa geç kaldı, yolcular çıldırdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Rumuz ~ 15 yıl önce
Benim kimseye yalaklık etmeme gerek yok. Ben kendim kaptan ım. Kimseyle işim olmaz. Ama besbelli ki arkadaş düzenini yalayarak döndürüyor. Kendi ifadesi bu şekilde. BU işlerde tecrübeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot2000 ~ 15 yıl önce
Kızım sen 3 kuruşluk zeka diyorsun. Sen haline bir baksana ya. sende o da yok. Haddini bil haddini. Bak burdan IP numaraları takipte. Ettiğin hakaretler aleyhine delil olur ona göre.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt1 ~ 15 yıl önce
Besbelli ki bir şirkette hostes bu. Yalama konusuna gelince. Pilot arkadaşlar, bunla muhatap olmayalım. Taaa ilk yorumunda kafasının iki bacağı arasında çalıştığını ortaya koymuş zaten. Eksiketek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Copilot ~ 15 yıl önce
Blackbird bu yalama konusunu iyi biliyorsun bakıyorum. Bir pilotla uğraşacağına yalamaya devam etsene sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Bu terbiyesiz ile ona destek atanın hakaretlerini burda yorum olarak yayınlayan siz Airporthaber yetkilileri, "sizler açıktan açığa pilot düşmanlığı yapıyorsunuz." Blackbird sana gelince, sen hakikaten ruh hastası olmalısın. Yalamaya gelince, senin gibiler yalar ancak. Ki besbelli bu kelimeleri kullandığına göre çok yalamışsın da. Kuyruk acın olmasa kaptanlara veya 2.pilotlara iftira atmazsın. Seni de iyi yalamışlar besbelli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pitot ~ 15 yıl önce
Hahahahahaha çok iyi be,tebrik ederim.Son cümle süperdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
blackbird ~ 15 yıl önce
Benim kuyruk acım olmaz,ancak benden kuyruk acısı olup it gibi sürünenler olur. Camianın içindeyim ki böyle yorum yapıyorum andaval.Benim aklım hiç değilse çalışıyo sen otur kendine ağla.Terbiyesiz.O kaptanları savunmak sana düşmez,heeee anladım sen fazla yalaksın sanırım,yaladıkların seni fazla adam yerine koymuşş.Yazık sende kendini birşey zannetmişsin.Senin gibiler ancak üç kuruşluk zekasıyla burada konuşbilirler.Tabiii sanada hak vermek lazım yazık sana.Bak ağzının suyu akmış hadi koşşş bi kaptan yakala,sonra saldırganlaşıyosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Madem kişiler hakkında yorum yapmak yok burda senin ne haddine ordaki iki kaptan a taş atmak. Kim oluyorsun sen? Acınacak biri varsa sensin. Zavallısın sen. Kuyruk acın çok büyük olmalı kaptanlarla. Havacılıkla alakan olmadığı da belli. Aklın belinden aşağı çalışıyor baksana. Demek ki senin sisteminde işler verdiğin öpücüklerle yürüyor. Şu kaptanlara yazdığın ilk mesaja bir bak da seviyeni kontrol et hele bir. Seviyeden bahsedene bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
blackbird ~ 15 yıl önce
Yok ya çok biliyosun RUMUZ'musun nesin.Senin bu yazdıklarına güldüm geçtim birde acıdım sana.Buraya olay hakkında yorum yazılır,benim yazdıklarıma değil.Öğren istersen.Herkez istediği yorumu yapar buraya.İnsanları yargılamak veya kişisel olarak saldırmak senin haddin değil.Seviyeni bil biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Kaptan ın açlığıymış da bilmem neymiş de. Öpücüğe mi boğmuş da. Zavallısın sen ya. Onlar kokpit e giremezler. Ancak senin gibilerle beraber ön tuvaletin önünden kabine gider otururlar. Besbelli bir kuyruk acın var kaptanlarla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000