21 Ekim 2014, Salı 08:20:10

LUFTHANSA GREVİ YOLCULARI MAĞDUR ETTİ

Atatürk Havalimanı’ndan dün Frankfurt’a gidecek yolcular, Lufthansa Hava Yolları’nda çalışan pilotların iş bırakma eylemleri nedeniyle uçuşlar iptal edilince mağdur oldu. Yeni bilet almak için saatlerdir sırada bekleyen yolcular uzun kuyruk oluşturdu.
  • İste delikanlilik briefing de atip tutmakla olmuyor helal olsun adamlara catiir catiir grev yapiolar
  • yolcular madur olur ha. sakın ola hakkınızı aramayin.
  • Tüm Türkiye olarak grevinizi tam destek veriyoruz. Yaşayın,varolun ve grevinizden asla taviz vermeyin ve mümkünse yılda en az bir ay grev yapın. Türiyede hem Thy'ları seveneleri ,hem de grevden umdunuğunu bulamayıp,sizin grevinizle THY pilotlarına çakanları, tek bri noktada buluşturdunuz. Böyle birliktelk her zaman bulunmaz Türkiyede. :)
  • Adamlar boşuna dünya şampiyonu olmadılar..verilen her kararda disiplinliler..

Atatürk Havalimanı’ndan Frankfurt’a gidecek yolcular, Lufthansa Hava Yolları’nda çalışan pilotların iş bırakma eylemleri nedeniyle uçuşlar iptal edilince mağdur oldu. Yeni bilet almak için saatlerdir sırada bekleyen yolcular uzun kuyruk oluşturdu.

Alman Pilotlar Sendikası Cockpit’in sabah saat 06.00'da iş bırakma eylemine gitmesi, Lufthansa Hava Yolları’nın İstanbul'dan Frankfurt'a olan karşılıklı seferlerini de etkiledi. Seferlerin karşılıklı iptal olması nedeniyle Lufthansa Hava Yolları’nın Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde ki bilet satış ofisinde uzun kuyruklar oluştu. Frankfurt’a gidecek olan yolcular dün 17.45’teki uçuşun iptal olduğunu öğrenince yeni bilet almak için sıraya geçti.

LUFTHANSA GREVİ YOLCULARI MAĞDUR ETTİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İste delikanlilik briefing de atip tutmakla olmuyor helal olsun adamlara catiir catiir grev yapiolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay beeee ~ 10 yıl önce
yolcular madur olur ha. sakın ola hakkınızı aramayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAM DESTEK ~ 10 yıl önce
Tüm Türkiye olarak grevinizi tam destek veriyoruz. Yaşayın,varolun ve grevinizden asla taviz vermeyin ve mümkünse yılda en az bir ay grev yapın. Türiyede hem Thy'ları seveneleri ,hem de grevden umdunuğunu bulamayıp,sizin grevinizle THY pilotlarına çakanları, tek bri noktada buluşturdunuz. Böyle birliktelk her zaman bulunmaz Türkiyede. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adamlar boşuna dünya şampiyonu olmadılar..verilen her kararda disiplinliler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000