28 Ocak 2012, Cumartesi 14:30:51

LİBYA HAVAYOLLARI 1 SENE SONRA AHL'DE

Libya'da yaşanan iç savaş nedeniyle, Libya Havayolları geçtiğimiz sene Mart ayında Tripoli - İstanbul seferlerine ara vermişti.
  • Anladığım kadarı ile sadece saçma yorumlar yapmak için bu sayfaları gezen tipler var. Uçağın içerisinde TGS personeli nerede. Nerden gördün
  • Hakan Bey'in bakışınada bakarmısınız yahu ne havalı bir bakış o sanki Clark Gable mübarek :)))
  • guzel bir başlangıç olmasını diliyorum.Esra
  • Anlamadım şimdi Uçak bagajını Havas Boşaltıyor Uçak içinde TGS personeli var Ramp Havas yapıp Tgs Yolcu hizmetlerimi yapıyor..
  • Yeniden hoşgeldiniz :)
  Libya'da yaşanan iç savaş nedeniyle geçtiğimiz sene Mart ayında Türkiye seferlerini durduran Libya Havayolları, Atatürk Havalimanı'na 1 sene sonra tekrar sefer gerçekleştirdi.

Yaşanan iç savaş nedeniyle birçok Türk vatandaşı Libya'da mahsur kalmış, Türk Hava Yolları dahil olmak üzere birçok havayolu şirketi Libya seferlerini durdurmuştu.

120 yolcusuyla bugün öğlen 12:30'da Atatürk Havalimanı'na inen Libya Havayolları'nın savaştan sonra yeni aldığı A320 tipi yolcu uçağında yaralı yolcular da Türkiye'ye getirildi.

Çiçeklerle karşılanan Libya Havayolları'nın yaşanan iç savaş sürecinde bir daha Türkiye'yi göremeyeceklerini düşündüklerini belirten kabin memurları, Türkiye'deki Libya Havayolları personelleriyle de  uzun uzun hasret giderdiler. "Türkiye'yi bir sene sonra görmek çok güzel. Buna hala inanamıyorum. Yer hizmetlerine bakan arkadaşlarımızdan Yasemin bile burada. Herkesi çok özlemişiz" diyerek hasret giderdiler.

Bugün öğlen saatlerinde Atatürk Havalimanı'na iniş yapan uçaktaki en ilginç noktalardan birisi de uçağın kaptan pilotluğunu Libya Havayolları'nın eski genel müdürü Fathi Sathi'nin yapmış olmasıydı.

Sathi yaptığı açıklamada bir sene sonra Türkiye'ye tekrar uçmuş olmanın ne hissettirdiği ile ilgili soruya "Türkiye, Libya ile aynı hiç bir farkı yok benim için. Çok seviyorum burayı. Buradaki arkadaşlarımızı da çok özlemişiz" diye konuştu.

İŞTE LİBYA HAVAYOLLARI'NIN İLK SEFERİNDEN ÇOK ÖZEL KARELER




















©Murat Can Güllü / AirportHaber.com
LİBYA HAVAYOLLARI 1 SENE SONRA AHL'DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Anladığım kadarı ile sadece saçma yorumlar yapmak için bu sayfaları gezen tipler var. Uçağın içerisinde TGS personeli nerede. Nerden gördün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hakan Bey'in bakışınada bakarmısınız yahu ne havalı bir bakış o sanki Clark Gable mübarek :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
guzel bir başlangıç olmasını diliyorum.Esra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Anlamadım şimdi Uçak bagajını Havas Boşaltıyor Uçak içinde TGS personeli var Ramp Havas yapıp Tgs Yolcu hizmetlerimi yapıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yeniden hoşgeldiniz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000