04 Ağustos 2011, Perşembe 08:20:19

LAZER MAGANDALARI AHL ÇEVRESİNDE!

İniş ve kalkışlarda uçaklara lazer ışığı tutarak uçuş emniyetini riske sokan 'lazer magandaları' iş başında...
  • polisten önce bunu yapanların vicdanlarını sorgulaması gerek. herkesin polisi kendi vicdanıdır. aallah korusun bi uçak yanlış hamle yapsa...
  • gene iyi lazer tutmuşlar geçen hafta izmirde çıkan bir yangını söndürmeye çalışırklen her sorti su alışımızda helikopteri yüksek yerden taş yağmuruna tutuyordu yurdumun hain insanları.neyseki polis zamanında yetişti.insanlara iyilikde yaramıyor.biz yangın söndürüyoruz insanlar bizi taşlıyor.N.İ
  • bir şeyi bilmezsin, öğrenmek de istemezsin ona da tamam, ama cehaletini bu kadar da belli etme kardeşim be, 2000mw hatta 5000mw lazerler var, değil kokpitin gözünü almak, 1 sn baksan adamı kör eder. Cinayete teşebbüs ile yargılanması gerekir bu adamların.
  • şimdi bunu da tgs yaptı der tgs düşmanları
  • Öneri; pilotlara da lazer dağıtılsın, aynıyla mukabele edelim. Bunları haber yaptıkça sapkınları azdırıyoruz. O kadar lazerden birşey olmaz, zaten aletle kalkıp aletle iniyoruz. Ancak MOBESE ile lazer tutanlar yakalanabilir, polis isterse.
  • "17-35 Sağ Pisti" diye bir şey olmaz. Ya 17 sağ ya da 35 sağ olabilir.
  • insanlar bunu oyun olarak görüyorlar ve zaten özel tesisatları olmadıkça ki silah değil ya bu, yerden lazeri değil kokpitin önüne uçağı bile tutturmak imkansız zor.. ancak bir anlık tesadüfen lazer kokpite denk gelebilir belki o da.. düşünmeye ve kızmaya bile değmez..
  • 1- polis gidene kadar o gerizekalılar kaçar 2-portatif bir şey ise polis gittiği veya yaklaştığı sırada cebine veya münasip bir yere saklar gene görülmez 3- polis lambalarını yaka yaka giderse adamlar aptal bile olsa kaçar veya saklanırlar. Ne yazık ki cinsi belli olmayan bu canlı grupları her yerde var ve her yerde lazer vakaları çoğalıyor.
  • Bu lazer aletleri heryerde satılıyor, internette satışı çok yaygın, mutlaka satışı ve kullanımı yasaklanmalı.
  • pilot durumu kuleye bildirdi, kule dhmi ye. dhmi polisi aradı, polis ekibe haber verdi. Lazer tutulmasından 3 saat sonra ekipler olay yerine intikal ettiler, bu esnada iftar saati geldiğinden lazer tutanlar ve polisler geri döndüler :)))
İniş ve kalkışlarda uçaklara lazer ışığı tutarak uçuş emniyetini riske sokan 'lazer magandaları' iş başında. Dün akşam saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı 17-35 sağ pistinden kalkış yapan uçaklara Halkalı-İkitelli mevkiinden kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından lazer tutuldu. 
 
Uçuş emniyetini riske sokan lazer ışığını fark eden uçaklardan birinin kaptan pilotu durumu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'ne bildirdi. Kule görevlileri durumu DHMİ yetkililerine rapor ettiler. Kalkış yapan uçakların bir çoğuna lazer tutulduğu DHMİ yetkilileri tarafından Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirildi. 
 
Polis ekiplerinin Lazer magandalarını yakalamak için bölgede arama çalışması başlattığı öğrenildi.

(Hürriyet)
LAZER MAGANDALARI AHL ÇEVRESİNDE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
polisten önce bunu yapanların vicdanlarını sorgulaması gerek. herkesin polisi kendi vicdanıdır. aallah korusun bi uçak yanlış hamle yapsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gene iyi lazer tutmuşlar geçen hafta izmirde çıkan bir yangını söndürmeye çalışırklen her sorti su alışımızda helikopteri yüksek yerden taş yağmuruna tutuyordu yurdumun hain insanları.neyseki polis zamanında yetişti.insanlara iyilikde yaramıyor.biz yangın söndürüyoruz insanlar bizi taşlıyor.N.İ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir şeyi bilmezsin, öğrenmek de istemezsin ona da tamam, ama cehaletini bu kadar da belli etme kardeşim be, 2000mw hatta 5000mw lazerler var, değil kokpitin gözünü almak, 1 sn baksan adamı kör eder. Cinayete teşebbüs ile yargılanması gerekir bu adamların.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şimdi bunu da tgs yaptı der tgs düşmanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öneri; pilotlara da lazer dağıtılsın, aynıyla mukabele edelim. Bunları haber yaptıkça sapkınları azdırıyoruz. O kadar lazerden birşey olmaz, zaten aletle kalkıp aletle iniyoruz. Ancak MOBESE ile lazer tutanlar yakalanabilir, polis isterse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"17-35 Sağ Pisti" diye bir şey olmaz. Ya 17 sağ ya da 35 sağ olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
insanlar bunu oyun olarak görüyorlar ve zaten özel tesisatları olmadıkça ki silah değil ya bu, yerden lazeri değil kokpitin önüne uçağı bile tutturmak imkansız zor.. ancak bir anlık tesadüfen lazer kokpite denk gelebilir belki o da.. düşünmeye ve kızmaya bile değmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1- polis gidene kadar o gerizekalılar kaçar 2-portatif bir şey ise polis gittiği veya yaklaştığı sırada cebine veya münasip bir yere saklar gene görülmez 3- polis lambalarını yaka yaka giderse adamlar aptal bile olsa kaçar veya saklanırlar. Ne yazık ki cinsi belli olmayan bu canlı grupları her yerde var ve her yerde lazer vakaları çoğalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu lazer aletleri heryerde satılıyor, internette satışı çok yaygın, mutlaka satışı ve kullanımı yasaklanmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pilot durumu kuleye bildirdi, kule dhmi ye. dhmi polisi aradı, polis ekibe haber verdi. Lazer tutulmasından 3 saat sonra ekipler olay yerine intikal ettiler, bu esnada iftar saati geldiğinden lazer tutanlar ve polisler geri döndüler :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000