31 Ocak 2015, Cumartesi 09:47:26

KUVVETLİ LODOS RÖTARLARI BAŞLADI

Bu sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak devam eden lodos sebebiyle birçok uçuş iptal edilirken, mevcut uçuşlarda da rötarlar yaşanıyor.
  • Rezalet bir denizli uçuşu yaşadık bugün ... Kaptan nasıl ter dökmüştür tahmin edebiliyorum millet çığlık çığlığaydı ....
  • Hiç de aksama yok !!!!! Bugun canımız burnumuzda kelle koltukta 4 bacak uçuş yaptık. Oturdugunuz yerden haber yapmaya benzemez bu. Gel de uçuşta gör bizi. Ne şartlarda kan ter içinde çalışıyoruz. ...
  • Bence lodos burdaki yorumcuları vurmuş. Neyin kavgasını yapıyosunuz? Ayıptır.
  • İsim rumuz cok doğru yazmış,sizin kuyruk acınız var galiba niye üstünüze alındınız.
  • Gelinde bunu ''c'' sınıfında uçan yolculara anlatın.
  • İsim / Rumuz bir kuyruk acın var senin,belli.Havayollarına giremediysen bu senin sorunun kimse sana lisans al pilot ol demedi.Dünyada bir tek bu meslek yok başka mesleklerde var.
  • THY ve THK vb shgm dhmi de kendisi, eşi ve oğlu kızı asker veya akraba olmayan kaç kişi var. Havacılığın önündeki en büyük engel bunlardır. Bu kurumlardaki akraba bağları ortaya konursa herkesin yüzü kızarır. kalmışsa az onur.
  • Sacma sapan konusma birader kolay bir sey olsa pilot olmak eyvallah derdim. Ama her seyi bildigim icin sana susmani oneririm. Oyle manali yazilarda yazma sen hatim etmeyi bilmezken ben her hafta hatim ediyordum. Kimseye de camur atma. Belli ki sende bir baltaya sap olamamissin boyle bos bos konusuyorsun.
  • Isim / rumuz sen ne diyon lan değişik
  • Allah kolaylik versin tüm calisanlara

İstanbul'da etkili olan lodos, hava ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Türk  Hava Yolları, dün ve bugün çok sayıda uçuşunu iptal ederken planlanan uçuşlarda da gecikmeler yaşanıyor.

Dün akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan ve bu sabah saatlerinden itibaren şiddetini artıran lodos sebebiyle uçaklarda bir saati aşan rötarlar oluştu. Atatürk Havalimanı'na inmek isteyen çok sayıda uçak rüzgar sebebiyle havada dakikalarca tur atmak zorunda kalırken, bu durum uçuşlarda rötarlar yaşanmasına neden oluyor.

Şiddetli rüzgarın bugün de etkili olacağı yarın ise saatteki hızı 50 knot'a kadar çıkacağı kaydedildi.

Airporthaber.com

KUVVETLİ LODOS RÖTARLARI BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rezalet bir denizli uçuşu yaşadık bugün ... Kaptan nasıl ter dökmüştür tahmin edebiliyorum millet çığlık çığlığaydı ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hiç de aksama yok !!!!! Bugun canımız burnumuzda kelle koltukta 4 bacak uçuş yaptık. Oturdugunuz yerden haber yapmaya benzemez bu. Gel de uçuşta gör bizi. Ne şartlarda kan ter içinde çalışıyoruz. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 9 yıl önce
İstifa et o zaman.Ne duruyorsun.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence lodos burdaki yorumcuları vurmuş. Neyin kavgasını yapıyosunuz? Ayıptır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
İsim rumuz cok doğru yazmış,sizin kuyruk acınız var galiba niye üstünüze alındınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peh ~ 9 yıl önce
Gelinde bunu ''c'' sınıfında uçan yolculara anlatın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim /Rumuz 'a ~ 9 yıl önce
İsim / Rumuz bir kuyruk acın var senin,belli.Havayollarına giremediysen bu senin sorunun kimse sana lisans al pilot ol demedi.Dünyada bir tek bu meslek yok başka mesleklerde var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKRABA ~ 9 yıl önce
THY ve THK vb shgm dhmi de kendisi, eşi ve oğlu kızı asker veya akraba olmayan kaç kişi var. Havacılığın önündeki en büyük engel bunlardır. Bu kurumlardaki akraba bağları ortaya konursa herkesin yüzü kızarır. kalmışsa az onur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl mantık ~ 9 yıl önce
Doğru söylemişsin, bizim ailede askerliğini yapmayan yok. Ben de havacılık sektöründeyim. Demek ki, asker akrabasıyım... Biraz daha ayaklarınız yere bassın. Böyle bir mantık olabilir mi? Önce bir askerliğinizi yapın, bakarsınız aklınız fikriniz değişir.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sacma sapan konusma birader kolay bir sey olsa pilot olmak eyvallah derdim. Ama her seyi bildigim icin sana susmani oneririm. Oyle manali yazilarda yazma sen hatim etmeyi bilmezken ben her hafta hatim ediyordum. Kimseye de camur atma. Belli ki sende bir baltaya sap olamamissin boyle bos bos konusuyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilinmeyen ~ 9 yıl önce
Isim / rumuz sen ne diyon lan değişik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah kolaylik versin tüm calisanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000