27 Ağustos 2008, Çarşamba 09:38:21

Kuleden uçağa ilan-ı aşk

Atatürk Havalimanı kulesinde çalışan Oktay Yurdakul, sevgilisi Fatma Örsoğlu’na belki de dünyanın en ilginç evlenme tekliflerinden birini yaptı. İşte, böyle olur kontrolörün evlenme teklifi dedirten romantik aşk daveti…
  • Allah mesut etsin!! Ilk evlilginin ve nurtopu gibi kizinin deyeri bilemedin inallah ayni hatalari yine yapmasin.
  • sayın HPM900 herşeyi en ince noktasına kadar düşünüp gerçekleştirdim.en uygun zaman ve şekilde oldu merak etmeyiniz.12 yıldır en üst düzey ciddiyette işimi gerçekleştiriyorum,az önce de 2 saatte 95 trafiği devirdim,Avrupa da görülmemiş bir durum.hava trafik kontrolörlerine ve pilotlarımıza güveniniz daim olsun.temenniler için teşekkürler.
  • İyi güzel de hatta yaratıcı bir fikir de diyelim, allah mutlu etsin de diyelim ancak bu biraz ciddiyetsiz bir durum değil mi? Kabine yolcu alma, telsizle frekans değiştirerek görüştürme... Bunlar uçuş emniyetini tehlikeye atabilecek durumları tetikleyebilir.
  • Tebrik ediyoruzz. Oktay seni ayrıca tebrik ediyoruz kulenin hakkını vermişsin. Seneye çifte nikah var :)
  • öncelile uçuş ekibine sonra sizlere sonsuz teşekkürler....
  • ALLAH bir yastıkta mkocatsın :)
  • Allah tamamına erdirsin vay beee bizim kız helal olsun, sana da böyle bir evlilik teklifi yakışırdı. Allah mesut bahtiyar etsin..Düğününe bizleri de çağırırsınız artık :))
  • Mutluluklar,tebrik ederim Oktay... Sana yakışan, seninle olabilecek bir olay... çılgınsın :))
  • Helal olsun oktay abii...
  • Orijinal değil ama romantik. Bu teklifin aslı, şimdi tam hatırlamıyorsam da bir Kanada meydanında gelmişti. Fakat orada Kaptan'ın olaydan haberi yoktu ve ATC Kaptan'ı ikna etmek için epey dil döküyordu. İlgili kayıt liveatc sitesinden bulunabilir. Tekrar tebrikler.

Oktay Yurdakul12 yıldır Hava Trafik Kontrolörü olarak görev yapan Oktay Yurdakul,  sevgilisi Fatma Örsoğlu’na reddedemeyeceği bir evlenme teklifi yapmak için uzun süre düşündü. Ve sonunda yaptığı meslekle ilgili çılgın bir fikir geldi aklına. Genç adam, çok sevdiği Fatma'ya bir uçak yolculuğu sırasında evlenme teklif edecekti.

Geçtiğimiz pazar günü Fatma Örsoğlu Trabzon’dan İstanbul’a gelmek için Onur Havayolları’na ait uçağa bindi. Fatma, uçakta olacaklardan habersiz seyahat ederken Oktay Yurdakul, sürpriz evlenme teklifi için hazırlığa koyuldu. Teklifi nasıl yapacağının bütün detaylarını kafasında planladı. 

Ve kaptan Yıldırım Özkan ve Erdal Yücel yönetimindeki  Trabzon-İstanbul seferini yapan Onur Air uçağı Atatürk Havalimanı’na inmek için alçalmaya başladı. Bu sırada  telsizi alan Yurdakul, Onur Air pilotlarına evlenme teklifi planından bahsetti. Pilotlar iletişimin daha rahat sağlanabilmesi için kullanılmayan bir telsiz frekansına geçti. Ve beklenen an geldi... Sürprizden habersiz olan Fatma hanım, pilotlar tarafından  kokpite davet edildi.

Pilot mikrofonu Fatma Örsoğlu’na teslim etti. Kontrolör Yurdakul, önce telsizden kısa ama romantik bir şiir okudu. Ardından ‘Seni çok seviyorum. Benimle evlenir misin?’ diyerek sevgilisine evlenme teklifini iletti. Bu sürpriz karşısında sevince boğulan Örsoğlu, üç kez ‘evet diyerek teklifi kabul etti. Yurdakul,  Atatürk Havalimanı’na inen uçaktan ilk önce inen sevgilisi Fatma Örsoğlu’nu çiçeklerle karşıladı.

Kontrolör

Kontrolör

Kuleden uçağa ilan-ı aşk

©AirportHaber.com

Kuleden uçağa ilan-ı aşk

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Bir Dost ~ 15 yıl önce
Allah mesut etsin!! Ilk evlilginin ve nurtopu gibi kizinin deyeri bilemedin inallah ayni hatalari yine yapmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oktay ~ 16 yıl önce
sayın HPM900 herşeyi en ince noktasına kadar düşünüp gerçekleştirdim.en uygun zaman ve şekilde oldu merak etmeyiniz.12 yıldır en üst düzey ciddiyette işimi gerçekleştiriyorum,az önce de 2 saatte 95 trafiği devirdim,Avrupa da görülmemiş bir durum.hava trafik kontrolörlerine ve pilotlarımıza güveniniz daim olsun.temenniler için teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HPM900 ~ 16 yıl önce
İyi güzel de hatta yaratıcı bir fikir de diyelim, allah mutlu etsin de diyelim ancak bu biraz ciddiyetsiz bir durum değil mi? Kabine yolcu alma, telsizle frekans değiştirerek görüştürme... Bunlar uçuş emniyetini tehlikeye atabilecek durumları tetikleyebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SİBEL - ÇAĞRI ~ 16 yıl önce
Tebrik ediyoruzz. Oktay seni ayrıca tebrik ediyoruz kulenin hakkını vermişsin. Seneye çifte nikah var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oktay ~ 16 yıl önce
öncelile uçuş ekibine sonra sizlere sonsuz teşekkürler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 16 yıl önce
ALLAH bir yastıkta mkocatsın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
American Hospital ~ 16 yıl önce
Allah tamamına erdirsin vay beee bizim kız helal olsun, sana da böyle bir evlilik teklifi yakışırdı. Allah mesut bahtiyar etsin..Düğününe bizleri de çağırırsınız artık :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crazy ATC ~ 16 yıl önce
Mutluluklar,tebrik ederim Oktay... Sana yakışan, seninle olabilecek bir olay... çılgınsın :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.Kurt ~ 16 yıl önce
Helal olsun oktay abii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sworn ~ 16 yıl önce
Orijinal değil ama romantik. Bu teklifin aslı, şimdi tam hatırlamıyorsam da bir Kanada meydanında gelmişti. Fakat orada Kaptan'ın olaydan haberi yoktu ve ATC Kaptan'ı ikna etmek için epey dil döküyordu. İlgili kayıt liveatc sitesinden bulunabilir. Tekrar tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000