31 Mart 2010, Çarşamba 12:00:33

KRALLARI AĞIRLIYOR AMA...

Atatürk Havalimanı’ndaki yabancı devlet adamlarının ağırlandığı Devlet Konukevi’nin çatısı belki de havalimanının göze batan en çirkin noktası olarak dikkat çekiyor. Uzun yıllar önce yapıldığı için oldukça yıpranan çatı Atatürk Havalimanı’na yakışmıyor.
  • İtfaiyenin işi ne çatı yapmaktır ne de çatı onarmaktır. O araçlar yetim hakkı vergilerle alınıyor. Ve trilyonluk araçlardır. DHMİ İtfaiyesi siz rahat rahat uçun diye nöbet tutar. Birgün uçağınız düştüğünde sizi kurtaracak olan DHMİ İtfaiyesinin işine karışmak kimsenin haddine değildir.
  • 6 sayfa yorumu azimle okudum. ya üzerine vazife olmayan herkes laf olsun diye konusuyor. hakiki / som BAKIR ! ! ! Mimar Sinanın eserlerine bir bakın... ben 1 TL ye komple değiştiririm de ne gerek çok basit bir malzeme ile DHMİ itfaiyesi 1 günde ışıl ışıl yapar bu çatıyı. SEVGİLİ EDİTÖR: SİZ BU YORUMLARI GERÇEKDEN OKUYORMUSUNUZ. YAPMAYIN LÜTFEN YAKIŞMIYOR....
  • Super bir haber olmus.Ataturk havalaninin en buyuk sorunlarindan birisini gundeme getirdiginiz icin sizi tebrik ederim.Evet, bu binanin catisinin tamiri icin ihale acilsin, yandas firmalardan birisi zengin edilsin. Boylece havaalanindaki en buyuk sorun cozulmus olsun. Disaridan gelen yabancilar saatlerde rotar yapmalarina ragmen 'aaa..ne kadar guzel cati.helal olsun su Turklere' diyerek bizi takdir etsin...:-))
  • OTOPARK UCRETI PAHALI DOGRU AMA ANAYOLU OTOPARK A CEVIREN ARACLARIN COGU HEP SON MODEL ARACLAR...KALDI KI HAVALANI GIRISINI HER NE SEBEP OLURSA OLSUN KIMSE OTOPARK YAPMAMALI...HEM TRAFIK YOGUNLUGUNA HEM DE CIRKINLIGE NEDEN OLUYORLAR USTELIK KANUNLARI HICE SAYARAK...ULKEMIZIN EN BUYUK HAVALANINA BU DURUM YAKISMIYOR..TURISTLER BILE ALANA GELDIKLERINDE BU DURUMU ANLATIYORLAR UTANIYORUZ.AKLI BASINDA ULKELERDE BU GORUNTULERE RASTLANILMADIGINDAN SASIRIYORLAR TABII..TRAFIK POLISLERI ISLERINI DOGRU YAPSALAR BU SORUNLAR YASANMAZ AMA MAALESEF BU DURUM KIMSENIN UMURUNDA DEGIL...AHL MULKI IDARE AMIRINI VE TRAFIK POLISLERINI GOREVE CAGIRIYORUM VE BU REZALETE BIR AN ONCE BIR SON VERILMESINI ISTIYORUM...
  • Metal baz temizleyicisiyle sıcak tazikli su o gördüğünüz çatıyı pırıl pırıl yapar. 1 günlük iş sorun mu yani?
  • ÇATI İLE UĞRAŞACAĞINIZA ALANIN TRAFİĞİ İLE İLGİLİ "DİŞE DOKUNUR"BİR KONUYA EL ATSANIZA.BELKİ SİZİN UYARINIZLA BAZI "ATIL" KALMIŞ BÜROKRATLAR HAREKETE GEÇER DE ALANI KULLANMA MECBURİYETİOLANLARI BİRAZ RAHATLATACAK ÖNLEMLERİ ALIRLAR.MAALESEF BİZİM BÜROKRASİ "DÜRTÜLMEDEN İŞ YAPMAYA"ALIŞIK DEĞİLDİR.BİR RİVAYETE GÖRE ALANDA GÖREV YAPTIĞI SÖYLENEN TRAFİK POLİSLERİ BELKİ BÖYLELİKLE "BİR GÖREVLERİ" OLDUĞUNU HATIRLARLAR.
  • insanlar ne yapsın arkadaşım seninde yolcun gelse sende parkedeceksin birtane uçak zamanında ne iniyor ne de kalkıyıyor oto park giriş çıkış 8 tl birde rötar varsa yandın 20 25 tl adamgibi bir otopark üçreti belirlense kimsede park etmez parka girilmiyor içeride polis bırakmıyor dışarıda yasak var ? bu işten nasıl çıkarsın bellli değil
  • bana versinler orayi bana göre orasi bir villa benim evimden büyük, ve sayin basbakan ve cumhurbaskani ayda kac saat geciriyor ki orada?
  • orayi kullanan krallar versinler para yaptiralim...onlar kullaniyor ne de olsa....
  • sanki cok onemli bir olay ... krallar da bir kere normal vatandas gibi muameleye tabii olsunlar ne olur yani sirmalari mi dokulur??? sanki insanliga bir faydalari varmis gibi...vatandasin vergilerini boyle sacma sapan islere harcamiyorlar mi hasta oluyorum...bizde haram para cok yikin en kallavisini yapin ne de olsa para vatandasin cebinden cikiyor...bi de prestij demiyorlar mi iyice gicik oluyorum..sanki vatandaslarini maddi,manevi,sosyal olarak refaha kavusturmuslar da prestijden bahsediyorlar..krallara,ona buna prestij gostereceginize vatandasinizi prestijli yapin...

Atatürk Havalimanı genişleme projesi kapsamında yeni VIP salonu oluşturulurken, yıllar önce yapılan Devlet Konukevi, yeniden restore edilmeyi bekliyor.

Yabancı devlet adamlarının Türkiye’ye geliş-gidişlerinde ve Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın yurtdışı seyahatlerinde kullandığı Devlet Konukevi’nin yeşil renkli çatısı hayli yıpranmış görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz yıllarda iç kısmında düzenlemeler yapılan Konukevi’nin çatısının ihmal edildiği, fotoğraflardan rahatlıkla görülebiliyor.

Yıpranmış yeşil rengiyle son derece modern görünümlü Atatürk Havalimanı’nda, Konukevi’nin çatısı adeta sırıtıyor. Bu yönüyle konukevi fazlasıyla eleştiriliyor.

Yıllar önce inşa edilen Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi bugüne kadar çok sayıda ünlü devlet başkanlarını ve kralları ağırladı.

AHL - Devlet Konukevi

AHL - Devlet Konukevi

AHL - Devlet Konukevi

AHL - Devlet Konukevi

©AirportHaber.com ÖZEL

KRALLARI AĞIRLIYOR AMA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 14 yıl önce
İtfaiyenin işi ne çatı yapmaktır ne de çatı onarmaktır. O araçlar yetim hakkı vergilerle alınıyor. Ve trilyonluk araçlardır. DHMİ İtfaiyesi siz rahat rahat uçun diye nöbet tutar. Birgün uçağınız düştüğünde sizi kurtaracak olan DHMİ İtfaiyesinin işine karışmak kimsenin haddine değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
6 sayfa yorumu azimle okudum. ya üzerine vazife olmayan herkes laf olsun diye konusuyor. hakiki / som BAKIR ! ! ! Mimar Sinanın eserlerine bir bakın... ben 1 TL ye komple değiştiririm de ne gerek çok basit bir malzeme ile DHMİ itfaiyesi 1 günde ışıl ışıl yapar bu çatıyı. SEVGİLİ EDİTÖR: SİZ BU YORUMLARI GERÇEKDEN OKUYORMUSUNUZ. YAPMAYIN LÜTFEN YAKIŞMIYOR....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Super bir haber olmus.Ataturk havalaninin en buyuk sorunlarindan birisini gundeme getirdiginiz icin sizi tebrik ederim.Evet, bu binanin catisinin tamiri icin ihale acilsin, yandas firmalardan birisi zengin edilsin. Boylece havaalanindaki en buyuk sorun cozulmus olsun. Disaridan gelen yabancilar saatlerde rotar yapmalarina ragmen 'aaa..ne kadar guzel cati.helal olsun su Turklere' diyerek bizi takdir etsin...:-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
OTOPARK UCRETI PAHALI DOGRU AMA ANAYOLU OTOPARK A CEVIREN ARACLARIN COGU HEP SON MODEL ARACLAR...KALDI KI HAVALANI GIRISINI HER NE SEBEP OLURSA OLSUN KIMSE OTOPARK YAPMAMALI...HEM TRAFIK YOGUNLUGUNA HEM DE CIRKINLIGE NEDEN OLUYORLAR USTELIK KANUNLARI HICE SAYARAK...ULKEMIZIN EN BUYUK HAVALANINA BU DURUM YAKISMIYOR..TURISTLER BILE ALANA GELDIKLERINDE BU DURUMU ANLATIYORLAR UTANIYORUZ.AKLI BASINDA ULKELERDE BU GORUNTULERE RASTLANILMADIGINDAN SASIRIYORLAR TABII..TRAFIK POLISLERI ISLERINI DOGRU YAPSALAR BU SORUNLAR YASANMAZ AMA MAALESEF BU DURUM KIMSENIN UMURUNDA DEGIL...AHL MULKI IDARE AMIRINI VE TRAFIK POLISLERINI GOREVE CAGIRIYORUM VE BU REZALETE BIR AN ONCE BIR SON VERILMESINI ISTIYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Metal baz temizleyicisiyle sıcak tazikli su o gördüğünüz çatıyı pırıl pırıl yapar. 1 günlük iş sorun mu yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ÇATI İLE UĞRAŞACAĞINIZA ALANIN TRAFİĞİ İLE İLGİLİ "DİŞE DOKUNUR"BİR KONUYA EL ATSANIZA.BELKİ SİZİN UYARINIZLA BAZI "ATIL" KALMIŞ BÜROKRATLAR HAREKETE GEÇER DE ALANI KULLANMA MECBURİYETİOLANLARI BİRAZ RAHATLATACAK ÖNLEMLERİ ALIRLAR.MAALESEF BİZİM BÜROKRASİ "DÜRTÜLMEDEN İŞ YAPMAYA"ALIŞIK DEĞİLDİR.BİR RİVAYETE GÖRE ALANDA GÖREV YAPTIĞI SÖYLENEN TRAFİK POLİSLERİ BELKİ BÖYLELİKLE "BİR GÖREVLERİ" OLDUĞUNU HATIRLARLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insanlar ne yapsın arkadaşım seninde yolcun gelse sende parkedeceksin birtane uçak zamanında ne iniyor ne de kalkıyıyor oto park giriş çıkış 8 tl birde rötar varsa yandın 20 25 tl adamgibi bir otopark üçreti belirlense kimsede park etmez parka girilmiyor içeride polis bırakmıyor dışarıda yasak var ? bu işten nasıl çıkarsın bellli değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bana versinler orayi bana göre orasi bir villa benim evimden büyük, ve sayin basbakan ve cumhurbaskani ayda kac saat geciriyor ki orada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
orayi kullanan krallar versinler para yaptiralim...onlar kullaniyor ne de olsa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanki cok onemli bir olay ... krallar da bir kere normal vatandas gibi muameleye tabii olsunlar ne olur yani sirmalari mi dokulur??? sanki insanliga bir faydalari varmis gibi...vatandasin vergilerini boyle sacma sapan islere harcamiyorlar mi hasta oluyorum...bizde haram para cok yikin en kallavisini yapin ne de olsa para vatandasin cebinden cikiyor...bi de prestij demiyorlar mi iyice gicik oluyorum..sanki vatandaslarini maddi,manevi,sosyal olarak refaha kavusturmuslar da prestijden bahsediyorlar..krallara,ona buna prestij gostereceginize vatandasinizi prestijli yapin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000