10 Mart 2012, Cumartesi 16:24:43

KONU: AHL'NİN YANINDAKİ ASKERİ ALAN

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile görüşmesinde Yeşilköy’deki askeri tesislerin devri konusu da konuşuldu
  • Bence Pilot kaynakları sadece sivil olmalı bu eski kafalardan kurtulmalı
  • Hava Harb Okuluda kaldırılmalı oradan, Çiğliye gidebilir mesela, İhtiyaç var o alana, sonuçta halk istifade edecek, buda herkesin bildiği konu.
  • Kızma birader bak yazın bile anlaşılmıyor.
  • senın yaşın kac pardon senın agzından cıkano kulagın duyuyormu yazıdın yorumun altına adınıda yazsaydın ya korka korka bır yorum yazmıssın elının tıtredıgını yazdıgın yazıdan bıle anlamak zor olmasa gerek aklı selım ınsanlar ıcın...o bahsettıgın askerı lojman senın daha dunyada olmadıdın zamanda vardı senın baban getırıp yapmadı oaralar bos arazı ıken sımdı rançılıgınız kabardı ...bende sana soruyorum senın oturdugun yerde evde ne ısın var sende layık oldugun yere ne zaman gıtmeyı dusunuyorsun korka bır dahakıne adınıda yaz yorumun altına olurmu arkdasım korkmadan yaz kı bırseylerı arkasına sıgınmadıgını gorelım....
  • Ya o askeri alanın orada ne işi var dunya boş araziler var gitsinler oraya
  • 35 R LOWER VE 35 R UPPER PİST YAPILSIN...UPPER KALKIŞ LOWER İNİŞTE KULLANILIR...:)))))
  • SAYIN BAKAN ÖNCE PERSONELİNİZE SAHİP ÇIKIN VE ŞU HAVACILIK TAZMİNATLARI 21 AY OLDU ONU HALLEDİN
  • Çok geç kalındı.Hala anlaşma yapılmamış.Artık en kısa zamanda bu terminalden uçuşlar yasaklanmalı ve o bölge değerlendirilmelidir.Uçaklar Yalova meydanında konuşlanmalı,öğrencilerin özel deniz otobüsleri ile uçuş yapılacağı zaman meydana götürülmesi uygun olur kanısındayım.
  • O araziye yeni bir pistin sıgmadıgını sagır sultan duydu. Malesef o arazı sadece yenı park alanı olarak degerlendirilebiliyor. Bir de asıl benım aklımdan gecen bakım hangarları bu alana taşınıp su anda hangarların oldugu bolgeye yenı bır terminal yapılması dusunulebilir mi? Orada gayet buyuk ve duzgun bir parsel var.
  • düşünün bakalım, eğer o alan askeri alan olmasaydı bugün ne olurdu? istila edilmiş, yağmalanmış seçim öncesinde ise tapuları dağıtılmış şimdi ise kamulaştırılması maliyet nedeniyle imkansız bir alan. diğer konu, muhatemel bir savaşta o pistlere, o koruganlara o destek binalarına istanbulu savunmak için ihtiyaç olabilir. oraya sizi savunmak için inecek hava savunma filolarına yükleyeceğiniz gelişmiş mühimmatları evinizde mi saklayacaksınız? istanbul halkının ulaşım ihtiyacı kadar güvenlik ihtiyacı yok mu?. sonuçta bu isteği değerlendirecek olan askerlerdir. siz değil, bir hava kuvvetinin ne iş yaptığını, kimin malı olduğunu bilmeyen bilmişler.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'le görüşmesinde Yeşilköy'deki Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait tesis, lojman ve havacılık müzesinin devrinin de gündeme geldiği öğrenildi.

Ulaştırma Bakanlığı bu alanı devralırsa apron inşa edilecek. Ulaştırma Bakanlığı devir karşılığında askerlere öngörülen başka bir bölgede lojman inşa edecek.
KONU: AHL'NİN YANINDAKİ ASKERİ ALAN

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bence Pilot kaynakları sadece sivil olmalı bu eski kafalardan kurtulmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hava Harb Okuluda kaldırılmalı oradan, Çiğliye gidebilir mesela, İhtiyaç var o alana, sonuçta halk istifade edecek, buda herkesin bildiği konu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kızma birader bak yazın bile anlaşılmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
senın yaşın kac pardon senın agzından cıkano kulagın duyuyormu yazıdın yorumun altına adınıda yazsaydın ya korka korka bır yorum yazmıssın elının tıtredıgını yazdıgın yazıdan bıle anlamak zor olmasa gerek aklı selım ınsanlar ıcın...o bahsettıgın askerı lojman senın daha dunyada olmadıdın zamanda vardı senın baban getırıp yapmadı oaralar bos arazı ıken sımdı rançılıgınız kabardı ...bende sana soruyorum senın oturdugun yerde evde ne ısın var sende layık oldugun yere ne zaman gıtmeyı dusunuyorsun korka bır dahakıne adınıda yaz yorumun altına olurmu arkdasım korkmadan yaz kı bırseylerı arkasına sıgınmadıgını gorelım....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya o askeri alanın orada ne işi var dunya boş araziler var gitsinler oraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
35 R LOWER VE 35 R UPPER PİST YAPILSIN...UPPER KALKIŞ LOWER İNİŞTE KULLANILIR...:)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SAYIN BAKAN ÖNCE PERSONELİNİZE SAHİP ÇIKIN VE ŞU HAVACILIK TAZMİNATLARI 21 AY OLDU ONU HALLEDİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çok geç kalındı.Hala anlaşma yapılmamış.Artık en kısa zamanda bu terminalden uçuşlar yasaklanmalı ve o bölge değerlendirilmelidir.Uçaklar Yalova meydanında konuşlanmalı,öğrencilerin özel deniz otobüsleri ile uçuş yapılacağı zaman meydana götürülmesi uygun olur kanısındayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O araziye yeni bir pistin sıgmadıgını sagır sultan duydu. Malesef o arazı sadece yenı park alanı olarak degerlendirilebiliyor. Bir de asıl benım aklımdan gecen bakım hangarları bu alana taşınıp su anda hangarların oldugu bolgeye yenı bır terminal yapılması dusunulebilir mi? Orada gayet buyuk ve duzgun bir parsel var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
düşünün bakalım, eğer o alan askeri alan olmasaydı bugün ne olurdu? istila edilmiş, yağmalanmış seçim öncesinde ise tapuları dağıtılmış şimdi ise kamulaştırılması maliyet nedeniyle imkansız bir alan. diğer konu, muhatemel bir savaşta o pistlere, o koruganlara o destek binalarına istanbulu savunmak için ihtiyaç olabilir. oraya sizi savunmak için inecek hava savunma filolarına yükleyeceğiniz gelişmiş mühimmatları evinizde mi saklayacaksınız? istanbul halkının ulaşım ihtiyacı kadar güvenlik ihtiyacı yok mu?. sonuçta bu isteği değerlendirecek olan askerlerdir. siz değil, bir hava kuvvetinin ne iş yaptığını, kimin malı olduğunu bilmeyen bilmişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000