18 Şubat 2009, Çarşamba 10:38:16

Kılıçdaroğlu, AHL Taksicilerini ziyaret etti

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün CHP İl Başkanı Gürsel Tekin ve Bakırköy Belediye başkanı Ateş Ünal Erzen ile birlikte Atatürk Havalimanı taksicilerini ziyaret etti.
  • CHP kazandığında Atatürk kazanacaksa kapatın bütün partileri. Ayrıca bu zamana kadar CHP kaybettiğinde Atatürk mü kaybetti? Bu mantığı anlamıyorum.
  • Yazdığım ilk mesajda "sırf bu yüzden oy vermem" derken havalimanı taksicilerini ziyaret ettiği için demiştim. Tabii ki CHP kazanacak. Tabii ki Atatürk kazanacak...
  • valla ben geçinemezken kadrolu uzmanların alınmasıyla şirkete kendi protestomu yaptım ayrıldım.havacılığa bi onbeş yılını harcayan biri olarak airporthaberde böyle bir haberin yeralmasını ayıplıyorum.burası böyle bir kürsü olmamalı.herşeyin yeri var.siyaset istesek burda olmazdık gider günlük gaztelere bakardık..
  • arkadaşlar eski pislikler ne çabuk unutuluyor kılınç dar oğludeyil baykalın kendiside geçse hava cıva vatandaş uyandı. herkese başarılar bu ulke için çalışana başarılar
  • rodosa yuzemediniz bari bu secim sonrasi adalara yuzun daha yakin acidik size.
  • kılıçdaroğlu eger bu cümleleri sarf etmişse işi bitmiştir gözümde. sen hiç sözde yasal taksiye bindin mi?korsan taksi bir ihtiyaçtan dogdu.hemde en temel ihtiyaçtan,güvenlik ihtiyacından dogdu.yasal taksileri kaldır adam et önce sonra kaldır korsanı.yasal taksi dedigin sürücülerin hepsi illagal ,asıl korsanlar senin yasal taksilerinin sürücüleri.
  • Sadece ziyaretle olso çok iyi ama bu işler sadece ziyaretle olmuyor.Önce üviversitede okuyan onlarca kişinin kendi tabirleri ile azıcık olan burslarını niye iptal ettirmişler eğer azsa neden fazlasını vermemişler bunun hesabını versinler bir de bir öyle bir böyle demesinler AÇ GÖZÜNÜ TÜRKİYEM SEÇİM ÇALIŞMASI İLE İCRAAT ARASINDA Kİ FARKA BİR BAK LÜTFEN.....
  • bu ülkeyi dürüst sekilde yönetebilecek biri varsa o da kemal kilicdaroglu dur...
  • chp kazanıcak halkın nabzı chp,den atatürkten yana atıyor kardeş
  • Sırf bu ziyareti yüzünden bu adama oy vermemeyi düşünüyorum. Sorunları dinlemiş. Halkın onlardan olan sorunlarını dinlesen daha çok malzeme çıkar.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi başkanı Fahrettin Can ve üyeleri tarafından kapıda karşılanan Kılıçdaroğlu ilk önce Kooperatif binasındaki başkanlık makamında ağırlandı. Daha sonra Havalimanında görev yapan taksicilerin sorunlarını dinlemek için düzenlenen basın toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, taksicilerin sorunlarına dinleyerek, en önemli gördüğü korsan taksi meselesiyle ilgili olarak belediye başkanı olursam 5 bin zabıta memurunu seferber edeceğim dedi.

Kılıçdaroğlu, ‘Korsan taksiyle mücadele etmek o kadar zor bir şey değil. Bunların yerini biliyorsunuz, broşür dağıtıyorlar. Gidersin kapatırsın. Bu kadar kolay’ dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu

Kemal Kılıçdaroğlu

Kılıçdaroğlu, AHL Taksicilerini ziyaret etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
CHP kazandığında Atatürk kazanacaksa kapatın bütün partileri. Ayrıca bu zamana kadar CHP kaybettiğinde Atatürk mü kaybetti? Bu mantığı anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yazdığım ilk mesajda "sırf bu yüzden oy vermem" derken havalimanı taksicilerini ziyaret ettiği için demiştim. Tabii ki CHP kazanacak. Tabii ki Atatürk kazanacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
valla ben geçinemezken kadrolu uzmanların alınmasıyla şirkete kendi protestomu yaptım ayrıldım.havacılığa bi onbeş yılını harcayan biri olarak airporthaberde böyle bir haberin yeralmasını ayıplıyorum.burası böyle bir kürsü olmamalı.herşeyin yeri var.siyaset istesek burda olmazdık gider günlük gaztelere bakardık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar eski pislikler ne çabuk unutuluyor kılınç dar oğludeyil baykalın kendiside geçse hava cıva vatandaş uyandı. herkese başarılar bu ulke için çalışana başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
rodosa yuzemediniz bari bu secim sonrasi adalara yuzun daha yakin acidik size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kılıçdaroğlu eger bu cümleleri sarf etmişse işi bitmiştir gözümde. sen hiç sözde yasal taksiye bindin mi?korsan taksi bir ihtiyaçtan dogdu.hemde en temel ihtiyaçtan,güvenlik ihtiyacından dogdu.yasal taksileri kaldır adam et önce sonra kaldır korsanı.yasal taksi dedigin sürücülerin hepsi illagal ,asıl korsanlar senin yasal taksilerinin sürücüleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sadece ziyaretle olso çok iyi ama bu işler sadece ziyaretle olmuyor.Önce üviversitede okuyan onlarca kişinin kendi tabirleri ile azıcık olan burslarını niye iptal ettirmişler eğer azsa neden fazlasını vermemişler bunun hesabını versinler bir de bir öyle bir böyle demesinler AÇ GÖZÜNÜ TÜRKİYEM SEÇİM ÇALIŞMASI İLE İCRAAT ARASINDA Kİ FARKA BİR BAK LÜTFEN.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu ülkeyi dürüst sekilde yönetebilecek biri varsa o da kemal kilicdaroglu dur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
chp kazanıcak halkın nabzı chp,den atatürkten yana atıyor kardeş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sırf bu ziyareti yüzünden bu adama oy vermemeyi düşünüyorum. Sorunları dinlemiş. Halkın onlardan olan sorunlarını dinlesen daha çok malzeme çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000