02 Temmuz 2010, Cuma 20:50:07

KAZA YAPAN ARAÇ, PİSTTEN FLORYA YOLUNA DÜŞTÜ

Atatürk Havalimanı'nın yenilenen pistinde meydana geldiği iddia edilen kazanın pisti de aşarak Florya - Havalimanı bağlantı yoluna düştü öğrenildi...
  • ALLAHA DUA ETSİNKİ O ARAÇ ZIRHLIYDI YOKSA ÖBÜR DÜNYADA CEHENNEMDE SAF TUTMUŞ OLACAKTI...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Gazetede okudum vallahi Kaza yapan şöförün demeci. Pisti denetlemeye çıkmıştım biraz acelem vardı süratli gitmişim. Polise ifadesini böyle vermiş. Tebrik. DeNETİMİ ŞÖFÖRDEN OLAN PİSTİN UÇAĞI BOL OLSUN AMİN.
  • benim bildiğim pistte ölçümler mercedesle değil griptester ile yapılır :)))
  • nee yinemi alana angus girmiş..
  • senin de neye layık oldugunu itersen ben burada söylemiyeyim ne dersin ?
  • Tek başına ne testiymiş. Sen kimleri kandırmaya çalışıyorsun. Neye layık olduğunu kendi söylemiş. Amin.
  • 100 liralık işi 500 liraya yaptıkları için bir mercedes gitmiş birileri yaralanmış kimin umurunda para ile çözerler tüm dertlerini
  • polisler a kapısından iş için içeri giren personele yelek olmadığı için ceza yazabiliyor sorgu yok sual yok astığım astık kestiğim kestik öttürdüğüm düdük misali aprontada 210 dan tarladan gecer gibi kuleye giden uçaların önünden koşarak şapkasını tutan dhmi personeline ceza yazında adaleti yerine getirdiğinizi bizde görelim.
  • hocam ne zamandan beri yapilan pistler 500 mersedesle TESTediliyor? mersedesin icinde kalibrasyon aletlerimi vardi? babanin sayesinde turkiye ucan mersedes ile tanisti. allah acil sifalar versin. yeni deneme suruslerini bekleriz
Duvarı delerek uçan otomobil bu sırada yoldan geçen bir otomobilin üstüne düştü. İki kişinin yaralandığı kazada 3 araç kullanılamaz hale geldi. Mercedesin pistte ne aradığı sorusunun cevabı öğrenilemedi.

Olay dün saat 14.15 sıralarında Yeşilköy eski Havaalanı Caddesi'nde meydana geldi. Yenileme çalışmalarının ardından ismi 05-23 olarak belirlenen pistte, bakım, onarım ve uzatma işini yapan Eko İnşaat'a ait olduğu belirtilen 06 KC 962 plakalı Mercedes S500 model araç kaza yaptı.

Sürücü Ekrem Turan'ın kullandığı otomobil iddiaya göre; pistin uçuş trafiğine kapalı olduğu bir anda hız denemesi yapmaya kalkıştı. Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil takla atarak pist ile Florya-Havalimanı bağlantı yolunu ayıran beton duvarı da aşarak yola çıktı. Yolda seyir halinde bulunan Nur Tüzüner yönetimindeki 34 EM 2499 plakalı Toyota marka aracın üstüne düşen otomobil, kullanılamaz hale geldi.

Bu sırada otomobilin duvara çarpmasıyla duvardan kopan beton parçaları Can Arda Çatalkaya'nın kullandığı 34 EM 2499 plakalı araca zarar verdi. Kaza sonucu hız denemesi yaptığı iddia edilen sürücü ile birlikte İncirli Ethica Hastanesi'nde doktor olarak görev yaptığı öğrenilen Nur Tüzüner yaralandı. Tüzüner ve yaralı sürücü Ekrem Turan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

'ÜZERİMİZE UÇAK DÜŞTÜ ZANNETTİM'

Kaza sonrası vücudunda kırıklar oluştuğu belirlenen Kadın Doğum Uzmanı Dr. Nur Tüzüner, tedavi gördüğü hastanede kaza anını anlattı. Kaza sırasında üzerine uçak düştüğünü zanneden Tüzüner yaşadığı korku dolu saatleri şöyle anlattı: "Aracımla ilerlerken Yeşilköy kavşağa geldiğimde sağ tarafımdaki pistten büyük bir bulut gördüm. Buluttan sonra büyük bir gürültü duydum. Uçak pistten çıktı diye düşündüm. O sırada bir şey benim bulunduğum araca çarptı. Takla atarak sürüklendim. Araba ters döndü. Arabanın içinde ters şekilde asılı kaldım. Emniyet kemerimi çıkartarak yardımlarla birlikte araçtan çıkarıldım. Daha sonra kaldırıma oturdum. Kendime geldiğimde çarpan şeyin Mercedes marka otomobil olduğunu söylediler. Arabayı söndürmeye çalışıyorlardı. Bir arabanın pistten indiğini gördüm aşağı doğru. Bir başka araba gördüm, havaalanının pistini kırarak benim arabaya çarpmış."

"SÜRÜCÜ 'ALLAH BELAMI VERSİN' DİYORDU"

Kaldırımda bir süre bekledikten sonra ambulansa alındığını ifade eden Tüzüner, kazaya neden olduğu öne sürülen Ekrem Turan ile aynı ambulansta ilk müdahale yapıldığını belirtti. Turan ile bir ara konuşma fırsatı bulduğunu dile getiren Tüzüner, "Sürücü 'Allah belamı versin' diye yakınıyordu. 'Beni öldürecektiniz' dediğimde 'evet' diye cevap verdi. Hayıflanıyordu." ifadelerini kullandı. Şuan müşahede altında olduğunu hatırlatan Tüzüner, avukat arkadaşının konuyla ilgilendiğini yasal süreci başlatacağını kaydetti.

Olayla ilgili polisin soruşturması sürüyor.







Zaman
KAZA YAPAN ARAÇ, PİSTTEN FLORYA YOLUNA DÜŞTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Misafir ~ 14 yıl önce
ALLAHA DUA ETSİNKİ O ARAÇ ZIRHLIYDI YOKSA ÖBÜR DÜNYADA CEHENNEMDE SAF TUTMUŞ OLACAKTI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gazetede okudum vallahi Kaza yapan şöförün demeci. Pisti denetlemeye çıkmıştım biraz acelem vardı süratli gitmişim. Polise ifadesini böyle vermiş. Tebrik. DeNETİMİ ŞÖFÖRDEN OLAN PİSTİN UÇAĞI BOL OLSUN AMİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benim bildiğim pistte ölçümler mercedesle değil griptester ile yapılır :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nee yinemi alana angus girmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senin de neye layık oldugunu itersen ben burada söylemiyeyim ne dersin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tek başına ne testiymiş. Sen kimleri kandırmaya çalışıyorsun. Neye layık olduğunu kendi söylemiş. Amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
100 liralık işi 500 liraya yaptıkları için bir mercedes gitmiş birileri yaralanmış kimin umurunda para ile çözerler tüm dertlerini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
polisler a kapısından iş için içeri giren personele yelek olmadığı için ceza yazabiliyor sorgu yok sual yok astığım astık kestiğim kestik öttürdüğüm düdük misali aprontada 210 dan tarladan gecer gibi kuleye giden uçaların önünden koşarak şapkasını tutan dhmi personeline ceza yazında adaleti yerine getirdiğinizi bizde görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hocam ne zamandan beri yapilan pistler 500 mersedesle TESTediliyor? mersedesin icinde kalibrasyon aletlerimi vardi? babanin sayesinde turkiye ucan mersedes ile tanisti. allah acil sifalar versin. yeni deneme suruslerini bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000