27 Şubat 2010, Cumartesi 08:09:19

Katil koca AHL'de yakalandı!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde eşini öldürerek firar ettiği öne sürülen emekli öğretmen, Atatürk Havalimanı'nda yakalanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Kurşunlu köyü Çağlar yolu üzerinde 12 şubat günü jandarma ekipleri tarafından bir kadın cesedi bulundu. Jandarma timlerinin yaptıkları çalışma sonrası, cesedin Leyla Üzeyir (41) adlı kadına ait olduğu tespit edildi. Evli ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenilen kadının, öğretmen emeklisi olan eşi Mustafa Üzeyir (52) ile bir süredir küs olduğu ve olay gecesi İznik ilçesine gezmeye gittikleri öğrenildi. Jandarma ekiplerinin yaptıkları çalışmada, olay yerinin yakınında bir tabanca ele geçirilirken, kadının kafasında kurşun yaraları olduğu tespit edildi.

Öte yandan 16 K 5796 plakalı otomobili kullanan Mustafa Üzeyir'in de kayıp olduğu oğlu tarafından jandarmaya bildirildi. Cinayet ile alakalı soruşturma başlatan Gemlik Savcılığı ve jandarma timleri, zanlının izini önceki gün İstanbul Atatürk Havalimanı'nda tespit etti. Zanlı yakalanarak sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanıp Metris Cezaevi'ne konuldu.

Katil koca AHL'de yakalandı!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000