28 Mart 2016, Pazartesi 08:54:30

Kargo Terminaline polis operasyonu

Atatürk Havalimanı Kargo Terminali’nde polisin yaptığı operasyonda, yurda kaçak yolla cep telefonları sokulduğu tespit edildi.
  • 3 kuruşa adam çalıştırırsan çalar tabi. İyi yapmışlar. Thy bizden çalıyor siz de onlardan çalın aferin
  • kul hakkı yiyen tilkiden herşey beklenir.
  • Yahu şuan piyasadaki en baba telefon 3 bin lira civarında. 800 akıllı telefon nasıl yaklaşık 2 milyon lira değerinde oluyor? Neyse vahim bir olay denetimlerin daha sıkı olması gerekir.
  • Havas böyle adamlarla yola devam edip elindekileri Adam gibi dürüst çalışanların kıymetini bilmesin elinden kaçırsın . Hayırlı işler
  • Demekki a.e.y. ordayken herkes yolundaymış yeni müdür gelince milletin huzuru kaçtı mevzular patlak vermeye başladı adam zaten işe gelmiodu ödül olarak da baş md. yaptılar helal olsun hak etti ama

Atatürk Havalimanı Kargo Terminali’nde polisin yaptığı operasyonda, yurda kaçak yolla cep telefonları sokulduğu tespit edildi. Şüphelilerin evlerine yapılan baskında havalimanında çalışan çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Havalimanı Kargo Terminali’nde, başta ABD olmak üzere birçok ülkeden gelen çok sayıdaki telefondan,  800 akıllı telefonun yerinde olmadığı tespit edildi.

Bunun üzerine Kaçakçılık Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan 800 telefonun bulunması ve şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

Savcılıktan alınan arama izniyle, şüphelilerin ev adreslerine baskınlar yapıldı. Baskınlarda Atatürk Havalimanı’nda değişik birimlerde çalıştığı tespit edilen ve suça karıştığı belirlenen çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Şüpheliler, polis ekipleri tarafından Kargo Terminali’ne getirilerek olay yerinde keşif yaptırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (Hürriyet)

Kargo Terminaline polis operasyonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Tgs personeli ~ 8 yıl önce
3 kuruşa adam çalıştırırsan çalar tabi. İyi yapmışlar. Thy bizden çalıyor siz de onlardan çalın aferin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahl ~ 8 yıl önce
kul hakkı yiyen tilkiden herşey beklenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahl Çalışanı ~ 8 yıl önce
Yahu şuan piyasadaki en baba telefon 3 bin lira civarında. 800 akıllı telefon nasıl yaklaşık 2 milyon lira değerinde oluyor? Neyse vahim bir olay denetimlerin daha sıkı olması gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahl ~ 8 yıl önce
hesap yapamıyorsan,hesap makinesi kullan.
İnch ~ 8 yıl önce
Havas böyle adamlarla yola devam edip elindekileri Adam gibi dürüst çalışanların kıymetini bilmesin elinden kaçırsın . Hayırlı işler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başşş müdür ~ 8 yıl önce
Demekki a.e.y. ordayken herkes yolundaymış yeni müdür gelince milletin huzuru kaçtı mevzular patlak vermeye başladı adam zaten işe gelmiodu ödül olarak da baş md. yaptılar helal olsun hak etti ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000