29 Haziran 2016, Çarşamba 12:15:29

İşte hayatını kaybedenlerin kimlikleri

Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu. Cenazeler ailelerine teslim ediliyor.
  • isid serefsiz leri almayin ulkeye. bu da su demek oluyo: mutecilere hayir
  • Son bir yıldır güvenlik görevlileri terminalde silah kuşanmadan görev yapıyor. Bu terörist şerefsizler mutlaka keşif yapmıştır. Her noktada bir silahlı polis ve beş sertifikası silahlı fakat silah kuşanmamış güvenlikçi var. Bu doğru mu? Hain noktada herkesi silahla vurup içeri girmiş ve pimi çekmiş.
  • Bizim Adalet Bakani olu sayisini acikladiktan yarim saat sonra bazi ABD kanallari olu sayisini about 50 diye verdi. Bu sabah baktim olu sayisi 46 olmus. Adamlar hakli yani. Ama nasil bildiler?
  • 46 cenaze ve yüzlerce yaralı. Memleket ne hale geldi. güvenli bir saray mı kaldı bu ülkede. vicdanınız ne kadar da rahat kefenle yolla çıkanlar. Terörist ile yatağa girmenin sonucunu masum halk çekiyor......
  • Taziye yorumlarına neden dislike atıyorsunuz? Saldırıda tüm vefat edenlere Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum Bir daha bu Tür Olayların yaşanmaması dileğiyle birlik ve beraberlik içinde olalım hepimiz biriz ayrımız gayrımız farkımız yok eğer kol kanat gerersek eminim Herşeyin üstesinden geliriz yeterki biz isteyelim daha fazla acıyı kaldıramaz bu ülke bizim bizden baska dostumuz yok!
  • Suçu hiç DAEŞ , PKK , IŞİD gibi örgütlere yüklemeyelim. Onların görevi terör yaratmak. Asıl suç ülkeyi 14 yılda bu noktaya getirenlerde. Bu terör örgütlerine kucak açanlarda , Dolmabahçe'de aynı masaya oturanlarada , öfkeli birtakım gençler diyerek onlara silah yardımı yapanlarda. Aklımızı başımıza toplayalım.
  • Allahtan rahmet diliyorum Allah ailelerine Sabır versin Allah yar ve Yardımcınız olsun insa'ALLAH
  • Allah rahmet eylesin. Yakınlarına dayanma gücü versin bunları yapamlar kendi kankarında boğulsun !
  • Bu mübarek günde bu kadar insanın kanını döken, bu kadar aileye ateş düşüren müslüman olamaz, bırakın müslümanlığı insan olamaz. Allah bunları kahretsin
  • en azından avrupalı amerikan ölmemiş. tek sevindirici bu! 10 alman öldü 2milyon iptal oldu. bir başka krizi daha kaldıramaz tk Allah geride kalanlara sabır versin

Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu. Cenazeler ailelerine teslim ediliyor.

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında ortaya çıkan listeyle birlikte hayatını kaybedenlerin sayısının 40'a yükseldiği görülürken; 147 vatandaşımız da yaralandı. Adli Tıp Kurumuna kaldırılan cenazelerin kimlik tespit çalışmaları ise tamamlandı.

Öte yandan 3 teröristin de hayatını kaybettiği ve cesetlerinin parçalanmış olmasından dolayı kimliklerinin henüz tespit edilemediği tahmin ediliyor.

19 CENAZE AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ

Gece boyu Adli Tıp Kurumu'nda yapılan kimlik tespiti ve otopsi çalışmalarının ardından 19 cenaze ailelerine teslim edildi.

Hayatını kaybedenlerin kimlikleri:

AİLELER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Adli Tıp Kurumu önünde cenazelerini almak için bekleyen cenaze yakınları da gözyaşlarını tutamıyor. Bazı cenaze yakınları ise sinir krizi geçirdi. Tedbir amaçlı Adli Tıp Kurumu önünde sağlık ekipleri bekletiliyor. (Haberler)

İşte hayatını kaybedenlerin kimlikleri:

İşte hayatını kaybedenlerin kimlikleri

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

p ~ 8 yıl önce
isid serefsiz leri almayin ulkeye. bu da su demek oluyo: mutecilere hayir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Silahsız Güvenlik ~ 8 yıl önce
Son bir yıldır güvenlik görevlileri terminalde silah kuşanmadan görev yapıyor. Bu terörist şerefsizler mutlaka keşif yapmıştır. Her noktada bir silahlı polis ve beş sertifikası silahlı fakat silah kuşanmamış güvenlikçi var. Bu doğru mu? Hain noktada herkesi silahla vurup içeri girmiş ve pimi çekmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 8 yıl önce
Bizim Adalet Bakani olu sayisini acikladiktan yarim saat sonra bazi ABD kanallari olu sayisini about 50 diye verdi. Bu sabah baktim olu sayisi 46 olmus. Adamlar hakli yani. Ama nasil bildiler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatan ~ 8 yıl önce
46 cenaze ve yüzlerce yaralı. Memleket ne hale geldi. güvenli bir saray mı kaldı bu ülkede. vicdanınız ne kadar da rahat kefenle yolla çıkanlar. Terörist ile yatağa girmenin sonucunu masum halk çekiyor......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taziye ~ 8 yıl önce
Taziye yorumlarına neden dislike atıyorsunuz? Saldırıda tüm vefat edenlere Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum Bir daha bu Tür Olayların yaşanmaması dileğiyle birlik ve beraberlik içinde olalım hepimiz biriz ayrımız gayrımız farkımız yok eğer kol kanat gerersek eminim Herşeyin üstesinden geliriz yeterki biz isteyelim daha fazla acıyı kaldıramaz bu ülke bizim bizden baska dostumuz yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pardon ~ 8 yıl önce
Trajikomik bir biçimde bu yorumu okurken like yerine yanlışlıkla dislike'a bastım...
Selim ~ 8 yıl önce
Acaba bu tip taziye dileklerinin anlamının kalmamasından dolayı olabilir mi? Birlik ve beraberliğimizin iktidar tarafından kasıtlı ve bilinçli bir sekilde yok edilmiş olmasından olabilir mi? Bu tip kaderci mesajlarla halkin gercekleri görmesinin ve neden bu hale geldigimizin sorusturmasinin uzerine afyon çekilmesinden dolayı olabilir mi?
Djyglım,ml,ölçü mhcng ~ 8 yıl önce
Suçu hiç DAEŞ , PKK , IŞİD gibi örgütlere yüklemeyelim. Onların görevi terör yaratmak. Asıl suç ülkeyi 14 yılda bu noktaya getirenlerde. Bu terör örgütlerine kucak açanlarda , Dolmabahçe'de aynı masaya oturanlarada , öfkeli birtakım gençler diyerek onlara silah yardımı yapanlarda. Aklımızı başımıza toplayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Semih ~ 8 yıl önce
Bu nasıl hain bir yorum.suçu onlara yüklemeyelim onların görevi terör ne demek?onlardan farkın yok senin soylim sana
isimsiz ~ 8 yıl önce
2002 den önce bu ülkede hiç terör yoktu. Çemberlitaşta , Güngören de hiç bomba patlamadı. Pkk da yoktu. Hiç şehit vermemiştik. Ne olduysa 2002 den sonra oldu.
isimsiz'e ! ~ 8 yıl önce
2002 den önce terör tabii ki vardı ama özellikle son 1 senedeki gibi bir durum da hiç yaşanmamıştı hatırlatırım iktidar yalakası!
Pilot ~ 8 yıl önce
Havağı kullanın arkadaşlar.Klimalı beyefendi insanlarla yolculuk edin.Kokudan taksilere binilmiyor.O pis suratlı heriflere prim vermeyin
Kpt ~ 8 yıl önce
Her bomba patladığında hükümeti değiştirelim,ta ki onların istedikleri gelene kadar.Ne ala ne ala.Bir de okumuş yazmış kesim böyle yorumlar yapmıyor mu kahroluyorum.AKP kadar,Erdoğan kadar başınıza taş düşsün nereye hizmet ertiğini bilmeyen şarlatanlar
Kpt ~ 8 yıl önce
Her bomba patladığında hükümeti değiştirelim,ta ki onların istedikleri gelene kadar.Ne ala ne ala.Bir de okumuş yazmış kesim böyle yorumlar yapmıyor mu kahroluyorum.AKP kadar,Erdoğan kadar başınıza taş düşsün nereye hizmet ettiğini bilmeyen şarlatanlar
İsimsiz ~ 8 yıl önce
Bu iktidara hiç oy vermemiş birine de iktidar yalakası dedin ya. Sana da hain diyorum.
Kpt ye ~ 8 yıl önce
Bu Kpt ne anlama geliyor kaputmu açıklarsan sevinirim,herşeyi Akp'den biliyorsunuz demişsin ,başımıza taş düşse Akp'den bilceksiniz demişsin,lan taş düşse iyi hergün bomba düşüyor kimden bilcez bunları,çemişgezek belediye başkanından mı bilcez,iktidarda kim var la Akp yokmu,güvenlikten o sorumlu değil mi la hadi cevap versene duyamıyorum,o kafandaki varsa eğer tabi at gözlüğünü çıkarın biraz ya gerçekleri görün ,ülke cehenneme döndü çocuklar ya ölüyor ya tecavüze uğruyor e sorumlu kim aen mi ben mi ....
Aka197 ~ 8 yıl önce
Siz herkesin her istediğini verirseniz terör biter !
Harun ~ 8 yıl önce
Allahtan rahmet diliyorum Allah ailelerine Sabır versin Allah yar ve Yardımcınız olsun insa'ALLAH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gün birlik günü ~ 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına dayanma gücü versin bunları yapamlar kendi kankarında boğulsun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C.Ocak ~ 8 yıl önce
Bu mübarek günde bu kadar insanın kanını döken, bu kadar aileye ateş düşüren müslüman olamaz, bırakın müslümanlığı insan olamaz. Allah bunları kahretsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avtupalı yok ~ 8 yıl önce
en azından avrupalı amerikan ölmemiş. tek sevindirici bu! 10 alman öldü 2milyon iptal oldu. bir başka krizi daha kaldıramaz tk Allah geride kalanlara sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xlhxmx ~ 8 yıl önce
TK n batsın hala tk diyor bilmem ne diyor ya. Bi gidin ölün bitin yeter artık.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000