14 Ağustos 2008, Perşembe 13:53:45

İŞTE ÇİLENİN FOTOĞRAFLARI!

İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın İstanbul ziyareti nedeniyle İstanbul polisi alarma geçirildi. Atatürk Havalimanı'nda görevli personel ve yolcular adeta giriş çıkış noktalarında çile çekiyor.
  • Konuk devlet başkanının havaalanından getirilip götürülmesi için helikopter önermiştim ilk yorumumda. Olayları ve yazıları okuduktan sonra ikinci bir seçenek geldi daha geldi aklıma. Hem de uygulanması kolay. Nasılsa konuk başkan Anıtkabire gitmemek için Ankara'ya gelmek istemiyor. O zaman protokole önerim şu: Neden Sinop yada onun gibi küçük bir havaalanında karşılanmıyor konuk başkan? Ne yüzbinlerce vatandaş çile çeker ne de binlerce güvenlik görevlisine gerek kalır. Devlete de daha az paraya patlar.
  • Dün kiracımız bu yüzden hayatını kaybetti! Bunun hesabını kim verecek? Trafikte sıcağın altında kalbine yenik düşen ve hastaneye dahi Ahmedinejad gelecek diye yetiştirilemeden hayatını kaybeden 44 yaşındaki Mustafa abimin hesabını kim nasıl verecek!!! İnsana verilen değer işte bu kadar bizim ülkemizde, Allahınızdan bulun...
  • konunun tartışılması elbette doğru. uygulamanın abartılı olup olmadığı neden bu tip bir uygulamaya gidildiği tartışılmalı. benim lafım her konuyu Atatürke siyasete ak partiye vs vs çeken at gözlüklü arkadaşlara.
  • Fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış.. Adamın ne günahı var? Biz kendimiz ediyoruz, kendimiz buluyoruz.. Saygılar..
  • Türkiye'yi ziyarete gelip,Anıtkabir'e çıkmayı reddeden bir cumhurbaşkanı için milettimizin üst düzeyinin gösterdiği abartı ötesi hassasiyetin vatandaşa etkisi içler acısı.Acaba sevgili cumhurbaşkanımız, başbakanımızın ve bu abartmayı kendine görev eden pek muhterem şahsiyetlerin bugun Ahmedinejad beyfendinin rahatı için boşaltılan yollarda trafikte kalan ambulanslardan ve bu ambulansların geçişlerine polisler tarafından izin verilmemesi sebebiyle yitirilen canların sayısından haberleri var mı?
  • Düşünme yorumlanma ifade etme sadece itaat et. işte sistemin aradığı özellikle bunlar.Birey olduğunu unut.ve yaşa nasıl yaşayacaksan .bak keyfine
  • herşeyden önce bu soruyu sormamız gerekir. Çağdaş bir vatandaşmıyız yoksa kul muyuz? Bize hangisi layık görülüyor lütfen yanıt arayalım.İkinci soruda şu;İstanbul da kendinizi ne kadar güvende hissediyorsunuz?Ben Şahsen güvenli bir şehirde yaşadığımı düşünemiyorum hernekadar yetkililer atıp tutsalarda güvenlik konusunda. herkese saygılar.
  • arkadaşlar nasıl da bağlantı kuruyorsunuz yok iktidat yok atatüke saygısızlık yok siyasi olayla sunlar bunlar, yahu soarım size başka bir iktidar olsa gelme Ahmedi nejad sende gelme Bush ... falanmı diyeceklerdi kim demiş bugüne kadarda bunlar diyecek. Siyasi saçmalıkları gidin başka yerde tartışın benim asıl aklımın almadığı neden bu adamı gidecei yere yine havayolunu yani helikopter kullanarak ulaştırmıorlarda bu kadar eziyet çektiriyorlar insanlara?
  • Arkadaşlar menfaatleriniz doğrultusunda yazmayın.Eminim o saatte uçağa yetişmek zorunda olsaydınız böyle düşünmezdiniz.
  • BAZI ARKADAŞLARIN BU DURUM HOŞLARINA GİTMİŞ ZANNIMCA BU SICAKTA YADA İŞKEMBEDEN ATMIŞLAR YAZIKLAR OLSUN FİLAN OLAY HAVACILIK OLAYI OLDUĞU KADAR SİYASİDE BİR OLAY ZİRA SANA BANA YAPILAN BİR OLAY DİİL DİMİ BU İCABINDA HAVAALANINA GİRERKEN DONUNA KADAR ARIYOLAR ADAMI

Ahmedinejad'ın kullanacağı yol güzergahı ve Atatürk Havalimanı'na gelen tüm yollar trafiğe kapatıldı. Polis helikopteri güvenlik nedeniyle devriye uçuşları yapıyor.

Havalimanı ve çevresinde olağanüstü güvenlik önlemleri alınırken, yüksek binalara keskin nişancı özel harekat timleri yerleştirildi. Havalimanında bomba arama köpekleriyle sürekli arama yapılıyor. Havalimanı gelen ve havalimanından çıkan yolcular yürüyerek ulaşımlarını sağlıyor.


İşte MOBESE kameralarından İstanbul:

İstanbul

İstanbul

İstanbul

İstanbul

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan çilenin fotoğrafları için TIKLAYIN

©AirportHaber.com

İŞTE ÇİLENİN FOTOĞRAFLARI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Çağdaş ~ 16 yıl önce
Konuk devlet başkanının havaalanından getirilip götürülmesi için helikopter önermiştim ilk yorumumda. Olayları ve yazıları okuduktan sonra ikinci bir seçenek geldi daha geldi aklıma. Hem de uygulanması kolay. Nasılsa konuk başkan Anıtkabire gitmemek için Ankara'ya gelmek istemiyor. O zaman protokole önerim şu: Neden Sinop yada onun gibi küçük bir havaalanında karşılanmıyor konuk başkan? Ne yüzbinlerce vatandaş çile çeker ne de binlerce güvenlik görevlisine gerek kalır. Devlete de daha az paraya patlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunun hesabını kim verecek? ~ 16 yıl önce
Dün kiracımız bu yüzden hayatını kaybetti! Bunun hesabını kim verecek? Trafikte sıcağın altında kalbine yenik düşen ve hastaneye dahi Ahmedinejad gelecek diye yetiştirilemeden hayatını kaybeden 44 yaşındaki Mustafa abimin hesabını kim nasıl verecek!!! İnsana verilen değer işte bu kadar bizim ülkemizde, Allahınızdan bulun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoda ~ 16 yıl önce
konunun tartışılması elbette doğru. uygulamanın abartılı olup olmadığı neden bu tip bir uygulamaya gidildiği tartışılmalı. benim lafım her konuyu Atatürke siyasete ak partiye vs vs çeken at gözlüklü arkadaşlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ushuaia ~ 16 yıl önce
Fare dağa küsmüş, dağın haberi olmamış.. Adamın ne günahı var? Biz kendimiz ediyoruz, kendimiz buluyoruz.. Saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flower ~ 16 yıl önce
Türkiye'yi ziyarete gelip,Anıtkabir'e çıkmayı reddeden bir cumhurbaşkanı için milettimizin üst düzeyinin gösterdiği abartı ötesi hassasiyetin vatandaşa etkisi içler acısı.Acaba sevgili cumhurbaşkanımız, başbakanımızın ve bu abartmayı kendine görev eden pek muhterem şahsiyetlerin bugun Ahmedinejad beyfendinin rahatı için boşaltılan yollarda trafikte kalan ambulanslardan ve bu ambulansların geçişlerine polisler tarafından izin verilmemesi sebebiyle yitirilen canların sayısından haberleri var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Düşünme yorumlanma ifade etme sadece itaat et. işte sistemin aradığı özellikle bunlar.Birey olduğunu unut.ve yaşa nasıl yaşayacaksan .bak keyfine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
herşeyden önce bu soruyu sormamız gerekir. Çağdaş bir vatandaşmıyız yoksa kul muyuz? Bize hangisi layık görülüyor lütfen yanıt arayalım.İkinci soruda şu;İstanbul da kendinizi ne kadar güvende hissediyorsunuz?Ben Şahsen güvenli bir şehirde yaşadığımı düşünemiyorum hernekadar yetkililer atıp tutsalarda güvenlik konusunda. herkese saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
freeblot ~ 16 yıl önce
arkadaşlar nasıl da bağlantı kuruyorsunuz yok iktidat yok atatüke saygısızlık yok siyasi olayla sunlar bunlar, yahu soarım size başka bir iktidar olsa gelme Ahmedi nejad sende gelme Bush ... falanmı diyeceklerdi kim demiş bugüne kadarda bunlar diyecek. Siyasi saçmalıkları gidin başka yerde tartışın benim asıl aklımın almadığı neden bu adamı gidecei yere yine havayolunu yani helikopter kullanarak ulaştırmıorlarda bu kadar eziyet çektiriyorlar insanlara?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
efe737 ~ 16 yıl önce
Arkadaşlar menfaatleriniz doğrultusunda yazmayın.Eminim o saatte uçağa yetişmek zorunda olsaydınız böyle düşünmezdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wlkn ~ 16 yıl önce
BAZI ARKADAŞLARIN BU DURUM HOŞLARINA GİTMİŞ ZANNIMCA BU SICAKTA YADA İŞKEMBEDEN ATMIŞLAR YAZIKLAR OLSUN FİLAN OLAY HAVACILIK OLAYI OLDUĞU KADAR SİYASİDE BİR OLAY ZİRA SANA BANA YAPILAN BİR OLAY DİİL DİMİ BU İCABINDA HAVAALANINA GİRERKEN DONUNA KADAR ARIYOLAR ADAMI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000