21 Aralık 2011, Çarşamba 14:38:10

İŞTE AHL’NİN YENİ MİSAFİRİ

Türkiye’nin en önemli sınır kapısı Atatürk Havalimanı bugün yeni bir havayolu şirketine daha merhaba dedi.
  • Bu tip havayollarına AHL izini vermek nasıl bir şeydir. Arap olunca ayrıcalıkları mı var acaba ? Çorluya neden göndermezler ? SAW a niye vermezler ?
  • Saw bomboş dururken AHL ye bu tip havayollarını indirerek zaten yoğun olan trafiği daha da yoğun hale getirmeye ne gerek vardı ?
  • AHL yanlış seçim olmuş. Buradaki trafik zaten yoğun. Bir de bu arap gelince biraz daha artacak. Bence de çorluya verilmeliydi. Hata yapılmış.
  • Birincisi havayolu tarifeli ucuyor 2. side havayolunun Arap Türk Fansız olmasının Ataturk e inmesi ile ne alakası var. 3.sü de bu zeka daki birisini hangi şirket çalıştırıyorsa o şirketinde kalitesini tartışmak lazım zira içinde olduğunuz sektör tamamen uluslararası bir sektör. Daha düne kadar Atatürk e inen Elal halen inen Ermeniler bir tarafına batmıyor da seninle aynı dine mensup sana vize uygulamayan seni kardeş ülke gören neredeyse tüm inşaat ihalelerini Türklere veren Libya devletinin bayrak taşıyıcısı mı bir tarafına battı? Biraz düşünerek yazman lazım tabii ki düşünmek için bir sende beyin mevcutsa ve o da olması gerektiği yerde duruyorsa. Ama bu kadar saçmalayabilmek için ya olmaması varsa da kafada değil başka yerde olması lazım.
  • Bu arap havayolunu neden SAW a vermezler anlamam. Ne iş var tarifeli havayolları arasında ?
  • Bugün Sabiha Gökçen Havalimanına geldi TGS hizmet veriyordu
  • yer hizmetleriyle ilgili cevap veren arkadaşlara teşekkürler
  • Yer Hizmetleri: Celebi Hava Servisi Temsil: Merkür Havacılık İkram: LSG Kargo GSA: Merkür Kargo
  • Çelebi
  • yer hizmetlerini kimden alıyor?
2001 yılında Libya’da kurulan Afriqiyah Havayolları, Atatürk Havalimanı’nın yeni misafiri oldu.

Airbus A320 tipi uçakla bu öğlen 12:00’da Atatürk Havalimanı’na iniş yapan ve 126 ekonomi ve 16 business class yolcusu bulunan şirketin, Trablus’tan hergün İstanbul’a uçacağı, Bingazi’den ise haftanın üç günü Atatürk Havalimanı’na sefer düzenleyeceği belirtildi.

Filosunda bulunan 12 Airbus’ın haricinde 10 kesin 8 opsiyonlu 18 uçaklık siparişi bulunan şirket, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden eski Libya lideri Muammer Kaddafi’nin A340-200 jetinin de sahibi olarak biliniyor. Sivil savaşta A300 tipi bir uçağını bomba nedeniyle kaybeden, bir uçağını da geçtiğimiz yıl Libya'da yaşanan ve 103 kişinin hayatını kaybettiği kazada yitiren şirket Airbus’ın A350XB tipi uçağından 6 kesin siparişi teslim alacağı tarihi bekliyor.

İşte Afriqiyah’ın İstanbul tarifesi:
Tripoli /Her Gün
TIP-IST 09.00/11.45 / IST-TIP 12.45/15.45

Bingazi (Salı, Perşembe ve Cumartesi)
BEN-IST 16.00/1815 / IST-BEN 19.15/21.30







©AirportHaber.com ÖZEL


İŞTE AHL’NİN YENİ MİSAFİRİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu tip havayollarına AHL izini vermek nasıl bir şeydir. Arap olunca ayrıcalıkları mı var acaba ? Çorluya neden göndermezler ? SAW a niye vermezler ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Saw bomboş dururken AHL ye bu tip havayollarını indirerek zaten yoğun olan trafiği daha da yoğun hale getirmeye ne gerek vardı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AHL yanlış seçim olmuş. Buradaki trafik zaten yoğun. Bir de bu arap gelince biraz daha artacak. Bence de çorluya verilmeliydi. Hata yapılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Birincisi havayolu tarifeli ucuyor 2. side havayolunun Arap Türk Fansız olmasının Ataturk e inmesi ile ne alakası var. 3.sü de bu zeka daki birisini hangi şirket çalıştırıyorsa o şirketinde kalitesini tartışmak lazım zira içinde olduğunuz sektör tamamen uluslararası bir sektör. Daha düne kadar Atatürk e inen Elal halen inen Ermeniler bir tarafına batmıyor da seninle aynı dine mensup sana vize uygulamayan seni kardeş ülke gören neredeyse tüm inşaat ihalelerini Türklere veren Libya devletinin bayrak taşıyıcısı mı bir tarafına battı? Biraz düşünerek yazman lazım tabii ki düşünmek için bir sende beyin mevcutsa ve o da olması gerektiği yerde duruyorsa. Ama bu kadar saçmalayabilmek için ya olmaması varsa da kafada değil başka yerde olması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu arap havayolunu neden SAW a vermezler anlamam. Ne iş var tarifeli havayolları arasında ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bugün Sabiha Gökçen Havalimanına geldi TGS hizmet veriyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yer hizmetleriyle ilgili cevap veren arkadaşlara teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yer Hizmetleri: Celebi Hava Servisi Temsil: Merkür Havacılık İkram: LSG Kargo GSA: Merkür Kargo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çelebi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yer hizmetlerini kimden alıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000