01 Şubat 2012, Çarşamba 19:30:15

İŞTE AHL'NİN ÖZETİ...

Atatürk Havalimanı gecikme ve iptallerle boğuşmaya devam ediyor...
  • TAV'da kabahat, butun gazetecilere ofis sagliyor, ucretsiz yemek karti veriyor, istedikleri haberleri yapmalari icin -engellemeyi birakin- yardimci oluyor. Sonra tabi ki her iki haberden biri AHL ile ilgili oluyor. Bak ISG ne kadar akilli, gazeteci yok, haber yok. Bir tek dun mu onceki gun mu ne, Pegasus'un 13 ucusunun iptal haberi var o kadar. Kalk oyna demisler ayiya, gelmis .... haliya. Isin ozeti budur.
  • ne hikmetse yoğun yağan kar suçlu çıktı :) yani soğuk ülkelerde uçuşlarda İstanbul'daki gibi sıkıntı yaşanmazken bizde yaşanıyor maalesef.yüzlerce ertelenmiş,iptal olmuş uçuş ve madur olan yolcular. tam anlamıyla İstanbul havalimanı ve Türk hava şirketleri prestij kaybına uğramıştır. havalimanlarını temizlemekle görevlileri dhmi görevlileri ise sınıfta kalmıştır.dhmi umarım bundan sonraki zamanlarda karla mücadelede daha aktif rol alır da uçuş iptallerinde dünyaya rezil olmayız.
  • Off vallah çok abarttınız, sitedeki onlarca haberin hepsi aynı. Alttarafı bir kar yağıdı, bazı uçuşlar iptal oldu. Bunu bukadar abartacak ne var anlamiyorum sanki dünyanın sonu gelmiş gibi yüzlerce aynı haberi vermek çok mantıksız AirportHaber.
Yaşanan kış şartları İstanbul'u etkisi altında tutmayı ve zorlamayı sürdürüyor. Atatürk Havalimanı'nda fazlasıyla hissedilen rötarlar ve iptaller yolculara zor anlar yaşatıyor.

Şirket ve apron personeli gecikmelerin önüne geçmek için geceli gündüzlü çalışmayı sürdürüyor ancak sıkıntılar bitmek bilmiyor. Havayolu şirketleri yaşanan iptal ve gecikmelerden dolayı büyük zararlar ederken, yolcular da bir an önce gitmek istedikleri noktaya varmak istiyor.

İşte şu an itibari ile Atatürk Havalimanı'ndaki durumun özeti olan dış hat seferlerinin durumu...


İŞTE AHL'NİN ÖZETİ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
TAV'da kabahat, butun gazetecilere ofis sagliyor, ucretsiz yemek karti veriyor, istedikleri haberleri yapmalari icin -engellemeyi birakin- yardimci oluyor. Sonra tabi ki her iki haberden biri AHL ile ilgili oluyor. Bak ISG ne kadar akilli, gazeteci yok, haber yok. Bir tek dun mu onceki gun mu ne, Pegasus'un 13 ucusunun iptal haberi var o kadar. Kalk oyna demisler ayiya, gelmis .... haliya. Isin ozeti budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne hikmetse yoğun yağan kar suçlu çıktı :) yani soğuk ülkelerde uçuşlarda İstanbul'daki gibi sıkıntı yaşanmazken bizde yaşanıyor maalesef.yüzlerce ertelenmiş,iptal olmuş uçuş ve madur olan yolcular. tam anlamıyla İstanbul havalimanı ve Türk hava şirketleri prestij kaybına uğramıştır. havalimanlarını temizlemekle görevlileri dhmi görevlileri ise sınıfta kalmıştır.dhmi umarım bundan sonraki zamanlarda karla mücadelede daha aktif rol alır da uçuş iptallerinde dünyaya rezil olmayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Off vallah çok abarttınız, sitedeki onlarca haberin hepsi aynı. Alttarafı bir kar yağıdı, bazı uçuşlar iptal oldu. Bunu bukadar abartacak ne var anlamiyorum sanki dünyanın sonu gelmiş gibi yüzlerce aynı haberi vermek çok mantıksız AirportHaber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000