20 Kasım 2008, Perşembe 15:13:08

İŞTE AHL'DEKİ TECAVÜZ SKANDALININ İÇ YÜZÜ!

Atatürk Havalimanı, İstanbul aktarmalı Paris’e gitmek isteyen bir yolcuya tecavüz edilmesi skandalıyla çalkalanıyor.
  • ya arkadaslar, bir turizm sirketinde calisan eleman aldi kizi goturdu diyelim. kiz bir sekilde kacti gitti.emniyete haber verdi, ifadesinde belirtti diyor haberde. e emniyet ne yapiyor. kizi tekrar havalimanina getirip birakiyor. bu mudur? sonrada baska bir sirket yetkilisi gel canim ben seni gondereyim memleketine diyor.boyle haber olur mu? o zaman emniyetin hatasi var. bu haber suc duyurusu teskil ediyor o zaman.
  • bu tür insanların bu suç ta kullandıklarırı suc aleti imha edilirse kimse bu sucu işlemeye kalkışmaz !!!!!
  • Ben, ne güzel yazmışsın yazısındaki şifreyi çözdüm gibi.Turizm şirketindeki vatandaş hem didmiş hemde şirketler vasıtasıyla kendini güzelce aklamış.
  • Tüm okuyucuların affına sığınarak söylüyorum ki şerefsiz bir sapık bir tezek yiyor ve bu sanki AHL nin suçu gibi manşet yapılıyor.Bir ilçe nüfusu kadar çalışanı olan bir tesiste böyle polisiye durumların olması istenmese de normaldir.Önemli olan,tavır ve davranışlarıyla muhabbetleriyle bu yönde eğilimleri olduğu apaçık ortada olan alçakların bu güzide çatının altında barınmasına göz yumulmasından vazgeçilmesidir.
  • hadi canım yazdıgını bir daha oku sonra ilk yorumu oku sonra bir daha oku bak bakalım sifre neredeymis
  • Dogal olarak bizde,haberdeki olay polislik iken,biz onu salivermisiz.Madem Almanya'ya vizesi yok.Neden Ülkesine gönderilmedi?Tunus'dan aldigi THY bileti kesen ve checkindeki kisi neden Türkiye'ye ucusunu Almanya vizesi olmadigi halde ucurdu?Bu sorularin cevabi hep acik kaldigi müddetce böyle irza tecavüzcülerede gün dogmaktadir.Hemde kanunlari cigneme sucu isleyen emniyet teskilatimiz vasitasi ile.
  • Gelen turistlere de demekki ülkemizi cennet değil cinnet geçirilecek bir yer gibi artık isim yaparız. Tabi Çoşkun abinin İstanbul neresi gösterelim diyen filmleri ile büyen gençlik te Türkiye neresi gösterelim yapıyorlar demekki havada es kazara dişi kuş düşşse yandı
  • Neden Avcıların ismi lekelenıyor kardeşim Sanki Avcılar Tecavüzcü kaynıyor gibi bi izlenim olusuyor.Lütfen Dİkkat!!!!!
  • habere yazmışlar olayın avcılarda bir evde meydana geldiğini iyi bakarsanız görürsünüz. siz böyle okudukça haberleri tecavüzcüler hep içimizde olur. biraz dikkat lütfen
  • arkadasim sende amma hayal kurmussun ya. o kadar guvenligin, polisin oldugu yerde ne tecavuzu.kız kacmısta turizm sirketi sahip cıkmıs.boyle sey olur mu ya.azıcık destekli yazın bari.

Atatürk Havalimanı tecavüz skandalıyla çalkalanıyor...

Geçtiğimiz günlerde Paris’e gitmek üzere Tunus’tan İstanbul’a gelen ancak vizesi olmadığı için Atatürk Havalimanı’nda mahsur kalan 20 yaşındaki genç kıza defalarca tecavüz edildiği iddia edildi.

İstanbul aktarmalı olarak Paris’e gitmek isteyen ancak vize problemi nedeniyle AHL’de mahsur kalan kıza yardım etmek istediğini söyleyen ve bir turizm şirketinde çalıştığı belirtilen personelin genç kızı “Ben sana vize alırım” yalanıyla kandırdığı söyleniyor. AHL’de çalışan bu personelin yalanına kanan 20 yaşındaki S.R.’nin ızdırabı da bu saatten sonra başlıyor.

Vize alma yalanıyla S.R.’yi kandıran personelin genç kızın uçak biletini yırttığı ve Avcılar’da bulunan bir eve götürdüğü belirtiliyor. Götürüldüğü evde 3-4 gün boyunca uyuşturucu ve alkol verilerek çok sayıda kişi tarafından tecavüze uğradığını iddia eden S.R. ise bu vahşetten ancak kaçarak kurtulabildiğini emniyet birimlerine verdiği ifadede belirtti.

Olayın ardından, mağdur olan genç kıza ise yine Atatürk Havalimanı’nda faaliyet gösteren bir turizm şirketinin yetkilileri sahip çıktı. Tecavüze uğradıktan sonra ülkesine dönmesi için tekrardan AHL’ye gelen 20 yaşındaki genç kıza, turizm şirketinin personeli arasında topladıkları parayla dönüş bileti aldı ve anlaşmalı oldukları bir otelde 2 gün boyunca konaklamasını sağladı. Turizm şirketinin yetkilileri, AirportHaber’e yaptıkları açıklamada bu tür olaylara karışanların kısa sürede yakalaması gerektiğini ifade ettiler.

Genç kızın yaklaşık 3 hafta kadar önce İstanbul aktarmalı olarak Paris’e giden annesinin yanına gitmek için İstanbul’a geldiği belirtildi.

Mağdure bugün ülkesi Tunus’a gönderildi.

Skandalın en büyük tanığının ülkesine gönderilmesiyle birlikte olayın nasıl çözümleneceği ise tam bir muamma...

©AirportHaber.com

İŞTE AHL'DEKİ TECAVÜZ SKANDALININ İÇ YÜZÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

hadicanım ~ 15 yıl önce
ya arkadaslar, bir turizm sirketinde calisan eleman aldi kizi goturdu diyelim. kiz bir sekilde kacti gitti.emniyete haber verdi, ifadesinde belirtti diyor haberde. e emniyet ne yapiyor. kizi tekrar havalimanina getirip birakiyor. bu mudur? sonrada baska bir sirket yetkilisi gel canim ben seni gondereyim memleketine diyor.boyle haber olur mu? o zaman emniyetin hatasi var. bu haber suc duyurusu teskil ediyor o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
allahın adaleti ~ 15 yıl önce
bu tür insanların bu suç ta kullandıklarırı suc aleti imha edilirse kimse bu sucu işlemeye kalkışmaz !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasılyazıbu ~ 15 yıl önce
Ben, ne güzel yazmışsın yazısındaki şifreyi çözdüm gibi.Turizm şirketindeki vatandaş hem didmiş hemde şirketler vasıtasıyla kendini güzelce aklamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 15 yıl önce
Tüm okuyucuların affına sığınarak söylüyorum ki şerefsiz bir sapık bir tezek yiyor ve bu sanki AHL nin suçu gibi manşet yapılıyor.Bir ilçe nüfusu kadar çalışanı olan bir tesiste böyle polisiye durumların olması istenmese de normaldir.Önemli olan,tavır ve davranışlarıyla muhabbetleriyle bu yönde eğilimleri olduğu apaçık ortada olan alçakların bu güzide çatının altında barınmasına göz yumulmasından vazgeçilmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi canım sifre sende ~ 15 yıl önce
hadi canım yazdıgını bir daha oku sonra ilk yorumu oku sonra bir daha oku bak bakalım sifre neredeymis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 15 yıl önce
Dogal olarak bizde,haberdeki olay polislik iken,biz onu salivermisiz.Madem Almanya'ya vizesi yok.Neden Ülkesine gönderilmedi?Tunus'dan aldigi THY bileti kesen ve checkindeki kisi neden Türkiye'ye ucusunu Almanya vizesi olmadigi halde ucurdu?Bu sorularin cevabi hep acik kaldigi müddetce böyle irza tecavüzcülerede gün dogmaktadir.Hemde kanunlari cigneme sucu isleyen emniyet teskilatimiz vasitasi ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bysahin ~ 15 yıl önce
Gelen turistlere de demekki ülkemizi cennet değil cinnet geçirilecek bir yer gibi artık isim yaparız. Tabi Çoşkun abinin İstanbul neresi gösterelim diyen filmleri ile büyen gençlik te Türkiye neresi gösterelim yapıyorlar demekki havada es kazara dişi kuş düşşse yandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden Avcıların ismi lekelenıyor kardeşim Sanki Avcılar Tecavüzcü kaynıyor gibi bi izlenim olusuyor.Lütfen Dİkkat!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Var artık! ~ 15 yıl önce
habere yazmışlar olayın avcılarda bir evde meydana geldiğini iyi bakarsanız görürsünüz. siz böyle okudukça haberleri tecavüzcüler hep içimizde olur. biraz dikkat lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadicanim ~ 15 yıl önce
arkadasim sende amma hayal kurmussun ya. o kadar guvenligin, polisin oldugu yerde ne tecavuzu.kız kacmısta turizm sirketi sahip cıkmıs.boyle sey olur mu ya.azıcık destekli yazın bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000