27 Ocak 2012, Cuma 16:06:20

İŞTE AHL'DE SON DURUM

Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava kütlesi başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük kısmını etkilerken, uçak seferlerinde de yoğun kar yağışı nedeniyle aksamalar meydana geldi.
  • Müslüm baba gel artık
Bugün öğlen saatleri itibariyle Atatürk Havalimanı'ndan Antalya, Ankara, Hatay ve Adana'ya kalkması beklenen yolcu uçakları yoğun kar yağışı sebebiyle rötara uğradı.

Türk Hava Yolları, Atatürk Havalimanı’nda mahsur kalan yolcular için ikram dağıtırken, BTA Catering şirketine ait kafelerde de yoğunluk oluştu.



Yetkililer, ilerleyen saatlerde havanın daha da kötüleşeceğini ve yolculardan bu konuda anlayışlı olmalarını istedi.

UÇAKLAR DIVERT EDİYOR

Marmara genelinde etkili olan kar yağışının Atatürk Havalimanı’ndaki 17/35 ve 05/23 pistinin zaman zaman kapanması nedeniyle bazı uçaklar yakıt kritiğine girdi. Etihad Havayolları’nın Abu Dabi – İstanbul seferi ve Lufthansa Havayolları’nın Münih – İstanbul seferi, İstanbul üzerinde yarım saat tur attıktan sonra İzmir Adnan Menderes yönlendirildi.



MÜSLÜM GÜRSES DE MAHSUR KALDI
Uçakların rötara uğraması nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda rötar mağduru olan yolcular arasında İstanbul’dan Adana’ya seyahat etmek için gelen ünlü şarkıcı Müslüm Gürses de bulunuyor.

Gürses, Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde bulunan sigara odasında hayranlarıyla sohbet ederek vakit geçirdi.









İŞTE AHL'DE SON DURUM

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Müslüm baba gel artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000