05 Şubat 2010, Cuma 13:35:30

İstanbul'da hava trafiğini karıştırdılar!

İstanbul’da yapılan NATO Savunma Bakanları Gayrıresmi Toplantıları’na katılan Savunma Bakanları özel uçaklarla İstanbul’a gelince Atatürk Havalimanı'ndaki uçuş trafiği alt üst oldu!
  • neden böylesi toplantılar hala istanbulda yapılır bu ülkenin başkentimi değişti de haberimiz yok!! özellikle istanbul hava trafiğinde Ankara ciddi alternatif oluşturmalı düşünülmeli artık... THY nin verdiği uçak siparişleri de hesap edildiğinde Ankara 2 nci üs gibi değerlendirilmelidir..
  • Günde yüzlerce uçağın indiği AHL'de, 20'ye yakın özel uçak kaos yaratıyorsa diyecek bir şey kalmıyor.
  • Bende....
  • Evet arkadaşım çok iyi demişsin sen followme cisin herhalde ama boşuna senin yetkililerin bile senin ne iş yaptığını anlayamayıp sizi hizmetli kadrosundaki yardımcı sınıfına sokmuşlar mağduruyetinizi anlarlar inşallah ama bu durumda işiniz onların insafına kaldı boşuna çırpınmayın.
  • Sabiha Gokçende bulunmaktan ve böyle ahlak sorunuda olan yöneticilerle aynı havayı solumaktan tiksiniyorum.
  • evet AHL karıştı diyemeyiz lütfen çalışan arkadaşlar orada yol kontrol ve o uçakları parklandıran yer emniyetini sağlayan followme görevlilerine düşüyor bunlarda bu işleri her zaman yapanlar zaten allah yardımcıları olsun.her şey vatan için.

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen'in başkanlığında ve Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün ev sahipliğinde İstanbul'da düzenlenen toplantıya katılmak için gelen savunma bakanlarından bazıları tarifeli uçağı tercih ederken bazı katılımcılar ise özel uçaklarla İstanbul'a geldi.

Katılımcıları taşıyan yaklaşık 20 yakın özel uçak, dün akşam Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Bakanların özel uçaklarla gelişlerinin hızlanmasıyla Atatürk Havalimanı'ndaki hava trafiğinde de yoğunluk yaşandı.

Hava trafiğindeki yoğunluk nedeniyle Air France’ın Paris-İstanbul, Austrian Airlines'ın Viyana-İstanbul ve SwissAir’in Zürih-İstanbul seferlerini yapan uçakları Atatürk Havalimanı’na iniş yapamadı. Uçakların, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yönlendirildiği öğrenildi.

İşte hava trafiğini etkileyen o uçaklardan bazıları:

NATO

NATO

NATO

İstanbul'da hava trafiğini karıştırdılar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
neden böylesi toplantılar hala istanbulda yapılır bu ülkenin başkentimi değişti de haberimiz yok!! özellikle istanbul hava trafiğinde Ankara ciddi alternatif oluşturmalı düşünülmeli artık... THY nin verdiği uçak siparişleri de hesap edildiğinde Ankara 2 nci üs gibi değerlendirilmelidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Günde yüzlerce uçağın indiği AHL'de, 20'ye yakın özel uçak kaos yaratıyorsa diyecek bir şey kalmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bende....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet arkadaşım çok iyi demişsin sen followme cisin herhalde ama boşuna senin yetkililerin bile senin ne iş yaptığını anlayamayıp sizi hizmetli kadrosundaki yardımcı sınıfına sokmuşlar mağduruyetinizi anlarlar inşallah ama bu durumda işiniz onların insafına kaldı boşuna çırpınmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sabiha Gokçende bulunmaktan ve böyle ahlak sorunuda olan yöneticilerle aynı havayı solumaktan tiksiniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet AHL karıştı diyemeyiz lütfen çalışan arkadaşlar orada yol kontrol ve o uçakları parklandıran yer emniyetini sağlayan followme görevlilerine düşüyor bunlarda bu işleri her zaman yapanlar zaten allah yardımcıları olsun.her şey vatan için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000