11 Kasım 2017, Cumartesi 22:41:01

İstanbul-Bodrum uçağında 'öpücük' kavgası

İstanbul-Bodrum seferini yapan uçakta çıkan “eşini evde öp kavgası” uçağı pistten döndürdü. Yeni evli çift ve yolcular arasında çıkan kavgaya polisler müdahale etti.
  • Adam eşini öpmüş sanane be adam 100 yıl geriye götürdünüz Türkiyeyi
  • Ben durum için gerçekten üzgünüm .Bu, çeketin türk. nereye gittigini gösterir,
  • Yeni turkiye.
  • Bu herifi birdaha ucurmasalar keske.Pisss zihniyetliler
  • Yahu arkadaş siz niye iniyorsunuz ki uçaktan. Çok rahatsız olduysa o müptezel inseydi. Herkesin genel ahlaka saygısı var. Ama özel hayata müdahale yaptıysa onun inmesi hatta uçaktan indirilmesi daha isabetli olurmuş . Geçmiş olsun .
  • Çirkin insanların kalpleride çirkin maalesef. Aşk galip gelecek...
  • ben olsaydım bu kadar sakin kalmazdım. yumruk yumruk kafa tekme diz, pert ederdim hasmımı. yallah rakka ya
  • O medeniyetten nasibini almamış, dağdan inme tipten hem şikayetçi hem de davacı olmalıydın ki biraz canı yansın, aklı başına gelsin. Böylece ülkene, kendi sektörüne ve hatta gelen turiste hizmet etmiş olurdun. Böyle tiplerin yanına kalmamalı ki, memleket biraz temizlensin.
  • Siz misiniz bu ulkenin zaptiyesi? Yallah arabistana hadi orda gormezsin boyle seyleri. Kadinin ayak bileginden tahrik olan comar suruleri sizi.
  • Kevser nerde otoban da sari peru ile

Atatürk Havalimanında sabah saatlerinde meydana gelen olayda İstanbul-Bodrum seferini yapan özel bir havayolu şirketine ait uçakta iddiaya göre balayından dönen yeni evli çift birbirini öptü.

Uçakta bulunan başka bir yolcunun “eşini evde öp” uyarısıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Uçakta bulunan bir çok yolcunun tartışmaya dahil olmasıyla yaşanan gerginliğin ardından pilot uçağı piste geri döndürdü. Personel tarafından çağrılan polisler uçağa gelerek yaşanan tartışmaya müdahale etti. Gerginliğin başlamasına neden olan yolcunun balayı çiftinden özür dilemesinin ardından kavganın son bulduğu öğrenildi.

İHA muhabirinin telefonla ulaştığı Mehmet Tulunay, eşinin kendini yanağından öptüğünü ve yan tarafta bulunan H.C. isimli yolcunun olaya tepki gösterdiğini ifade ederek şunları söyledi: “Bu sabah saatlerinde New York uçağıyla İstanbul’a geldik. Buradan da Bodrum’a gidecek olan uçağa bindik. Uçağa geçip yerlerimize oturduk. Sohbet ettiğimiz sırada eşim Merve beni yanağımdan öptü. Ondan sonra arkada bulunan yolcu kafama vurarak ‘Uçakta neden kadını öpüyorsun’ dedi. ‘Eşim oluyor, size ne’ deyince ikinci kez müdahale oldu, gerginlik yaşandı. Müdahalesini sürdürünce, ikimiz de ayağa kalktık. Araya diğer yolcular girerek adama tepki gösterdi. Uçak tam kalkacağı sırada meydana gelen olayda, uçak karışınca pilot motorları durdurup emniyet güçlerini çağırdı.

Uçağa gelen polisi gören adam, yolcuların da tepkisinin büyümesi üzerine özür diledi, alttan almaya başladı. Biz de uçak daha fazla yolda kalmasın, gecikme olmasın diyerek eşimle sinir içerisinde uçağı terk edip indik. Şu anda İstanbul’dayız. Bugün akşam Bodrum’a döneceğim. 20 yıldır turizm sektörünün içindeyim ne ben ne eşim böyle bir olaya tanık olmadık, yaşamadık. Uçakta ayrıca turistler de vardı. Bu tür insanlar ne yazık ki ülkemizin imajını en başta zedeleyen insanlar. Hem bize yapılan davranıştan hem de bizimle ilgili bir gecikmeden dolayı üzgünüz, diğer yolculardan da özür dileriz. Ancak bizim elimizde olan bir şey değildi"

Yaşanan kavganın ardından uçaktan inen Mehmet Tulunay ve eşinin akşam saatlerinde sefer yapan Bodrum uçağına binerek ilçeye döndüğü öğrenildi.

İstanbul-Bodrum uçağında 'öpücük' kavgası

Yorumlar Tüm Yorumlar (97)

Kaba ~ 6 yıl önce
Adam eşini öpmüş sanane be adam 100 yıl geriye götürdünüz Türkiyeyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzgün ~ 6 yıl önce
Ben durum için gerçekten üzgünüm .Bu, çeketin türk. nereye gittigini gösterir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rt ~ 6 yıl önce
Yeni turkiye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanane Lan okuz!!! ~ 6 yıl önce
Bu herifi birdaha ucurmasalar keske.Pisss zihniyetliler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence .. ~ 6 yıl önce
Yahu arkadaş siz niye iniyorsunuz ki uçaktan. Çok rahatsız olduysa o müptezel inseydi. Herkesin genel ahlaka saygısı var. Ama özel hayata müdahale yaptıysa onun inmesi hatta uçaktan indirilmesi daha isabetli olurmuş . Geçmiş olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakışıklı Havacı ~ 6 yıl önce
Çirkin insanların kalpleride çirkin maalesef. Aşk galip gelecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öpücü ~ 6 yıl önce
ben olsaydım bu kadar sakin kalmazdım. yumruk yumruk kafa tekme diz, pert ederdim hasmımı. yallah rakka ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hata yapmışsın kardeşim ~ 6 yıl önce
O medeniyetten nasibini almamış, dağdan inme tipten hem şikayetçi hem de davacı olmalıydın ki biraz canı yansın, aklı başına gelsin. Böylece ülkene, kendi sektörüne ve hatta gelen turiste hizmet etmiş olurdun. Böyle tiplerin yanına kalmamalı ki, memleket biraz temizlensin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SkyDriver ~ 6 yıl önce
Siz misiniz bu ulkenin zaptiyesi? Yallah arabistana hadi orda gormezsin boyle seyleri. Kadinin ayak bileginden tahrik olan comar suruleri sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O kevser ~ 6 yıl önce
Kevser nerde otoban da sari peru ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000