16 Kasım 2012, Cuma 09:59:39

IRAK HAVAYOLLARI'NDAN AHL'YE ZORUNLU İNİŞ!

İstanbul-Bağdat seferini yapan Irak Havayolları’na ait yolcu uçağı, iniş takımları kapanmayınca Atatürk Havalimanı’na geri dönmek zorunda kaldı.
  • birilerinin gerçek bilgileri paylaşması, neden birilerinde karın ağrısı yapıyor : ) çok saçma... Yalanlarla büyümeye alışan gençlerin, gerçekler canını acıtıyor.
  • Düşmanlık içeren bi kelime içeriyor mu yazılanlar ? Oku bakayım bi kaç kere ? ağzım aman boş kasın, senin ki gibi dolmasın... Yanlış oluyor.. : ) Unutma insanların yazdıkları kalitesini belli eder, ben olsam, o klavyeyi parçalardım. Yazık çünkü..
  • Ne demek sanane ? Senin hatan mı yoksa ? Ne var bilgilendirme seni niye rahatsız etti? Senin acın nedir ? Seni rahatsız eden yada dokunan nedirde böyle komikleşiyorsun ? : ))
  • UCAK BGW YE GITTI VE AN ITIBARI ILE IST E ACALMAYA BASLADI
  • ırak havayollarına ait bu uçuşu CORENDON yapıyordu... Dolayısıyla dönen uçak Corendon havayollarının uçağıdır.

Irak Havayolları’nın IA-224 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı Bağdat seferini yapmak üzere sabah 06.20 sıralarında Atatürk Havalimanı’ndan havalandı. Bu arada uçağın kaptan pilotu uçağın iniş takımlarının kapanmadığını fark etti ve Atatürk Havalimanı’na geri dönmek istedi.

Uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol kulesiyle irtibata geçerek iniş için izin istedi. Irak Havayolları’na ait yolcu uçağı 08.10’da sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi. Uçak bakım için teknik hangara çekildi. (Hürriyet)

IRAK HAVAYOLLARI'NDAN AHL'YE ZORUNLU İNİŞ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

yahu ~ 11 yıl önce
birilerinin gerçek bilgileri paylaşması, neden birilerinde karın ağrısı yapıyor : ) çok saçma... Yalanlarla büyümeye alışan gençlerin, gerçekler canını acıtıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz'e ~ 11 yıl önce
Düşmanlık içeren bi kelime içeriyor mu yazılanlar ? Oku bakayım bi kaç kere ? ağzım aman boş kasın, senin ki gibi dolmasın... Yanlış oluyor.. : ) Unutma insanların yazdıkları kalitesini belli eder, ben olsam, o klavyeyi parçalardım. Yazık çünkü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanane?? diyen arkadaş ~ 11 yıl önce
Ne demek sanane ? Senin hatan mı yoksa ? Ne var bilgilendirme seni niye rahatsız etti? Senin acın nedir ? Seni rahatsız eden yada dokunan nedirde böyle komikleşiyorsun ? : ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
beni rahatsız eden senin gibi boş ağızların TC kuyruklu havayolu düşmanı olmasıdır...bunun adı sky-thy-sxs-twi-pgt hangi şirket olursa olsun...
SORUN YOK ~ 11 yıl önce
UCAK BGW YE GITTI VE AN ITIBARI ILE IST E ACALMAYA BASLADI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
corendon ~ 11 yıl önce
ırak havayollarına ait bu uçuşu CORENDON yapıyordu... Dolayısıyla dönen uçak Corendon havayollarının uçağıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
sanane??

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000