13 Aralık 2009, Pazar 10:14:51

İngiltere uçuşları için yaşanan kriz aşıldı

İngiltere'nin, Irak Havayolları'nın Bağdat'tan İstanbul aktarmalı uçuşları için Türkiye'den istediği 'güvenlik teminatı' krizi aşıldı.
  • Boyle daha iyi oldu. Hem Turk sirketi gelir getirmis olacak, hemde Irak ucagi ile gelenler IST'da tekrar guvenlik gozetiminiden gecerek Ingiltere'ye ucacaklar.

Irak Havayolları, Bağdat'tan getireceği yolcularını, Antalya merkezli Sky Havayolları'ndan kiralayacağı iki uçakla İstanbul'dan Londra'ya taşıyacak.

Ocak ayında başlayacak İngiltere uçuşları, Bağdat'tan gelen yolcuların İstanbul Atatürk Havalimanı'nda uçak değiştirmesi sonrası gerçekleşecek. Uçuşlar için çalışmalarını hızlandıran Irak Havayolları, Londra'ya haftada 3-4 sefer düzenlemeyi planlıyor. Irak Havayolları'na Türkiye'de 'temsil-gözetim' hizmeti sunan Fly Servis CEO'su Gökhan Sarıgöl, güvenlik ile ilgili pürüzlerin giderildiğini ifade ederek, uçuşların ocak ayının ilk haftasında başlayacağını söyledi.

İngiltere uçuşları için yaşanan kriz aşıldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Boyle daha iyi oldu. Hem Turk sirketi gelir getirmis olacak, hemde Irak ucagi ile gelenler IST'da tekrar guvenlik gozetiminiden gecerek Ingiltere'ye ucacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000